Eylül dostluğumuza burada devam (:

bebek yapmaya karar verdiğimizde o ilk denemeyi düşünemiyorum:111:

bnm için bi faciaydı ağladım ben..eşim çok şaşırdı.hazır değilmişim dedim ama iş işten geçmiş

wuuuuuuvv dikkate alacağım cnm bnde çk kararsızım.kanz ın modelleri hoşuma gidio ama bakalım. bebekıyafetlerine gelince unnado ve butikbebeye göz atın derim.ama daha bnde bişi almadım erken die.

bzmkine erkek dedi dr. ya bakalım 15.haftada bi hata olmuş kızmış der mi ki

evimi süpürmem gerek akşama kız kıza romantik komedi 2 ye bilet aldık okuldakilerle var mı izleyen ? 1. çok hoştu bakalım 2 nasıl?

Kızların bir yaş tütüsü zahter teyzesinden olsun o kadar paraya yazık ya

eşimin aldığı zebra desenliydi göğsünde pembe kalbi vardı ve eteği pembe tüldendi ayrıca patiğini de almıştı ama çok ucuzdu 35-40 tl filandı başka tacı tokası nesi vardır bilmiyorum tek tek satılıyomuş takım yapmış kendi çapında akşam sorarım

joker bebe canım nete gir çıkıyo hemen özdnin paylaştığı kadar detaylı değil sanırım ondan uygun fiyatı ama yine de 100 çok bi bak sen jokere daha da indirime girmiş şimdi çok beğenmişti herkes belki başka da vardır

bunu bir çok kişi evde kendisi yapıyor ya tülle birebir bunun gibi olmaz ama yapılmayacak gibi değil beyaz bir penyeye keçeden kalo yap yada çiçek böcek tütü yapımı internette var zaten.

Ohh makyajımı yaptım oturdum eşimi bekliyorum dayımlara gidicez

Hanzde fikir için çok saol eşin gerçktn çok zevkliymiş:)

eşim gerçekten çok zevklidir (beni seçmesinden belli zaten ) kıyafetlerimi çıktığımızdan beri hep birlikte alırız ben askıdan filan pek beğenemem o ısrarla dene der giyerim o zaman çok hoşuma gider anlıyo bu işlerden bana çok kıyafet almışlığı vardır benim gitmeme gerek kalmadan hiç beğenmediğim olmadı bugüne kadar hatta kuzenlerim bile sorar bunu nerden aldın diye bilmiyorum eşim aldı diyorum şaşırıyolar genelde erkekler bayan alışverişini sevmez çünkü benim ki kendi düşünür alır şanslıyım o konuda

ukalalık yaptım herkes dağıldı

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

Son düzenleme:
Günaydın

bugüün geç kaldım yaa pek umrumda değil ama olsun.
dün aşımı oldum. şuanda kolum çok fena sabah kalkınca acısını hissetmeye başladım. sabah ilaç içmeyi unuttum. böyle giderse yarım yamalak iş olacak ve dün ik kez oldu ..

Evet speedy yabancı bloglar da daha güzelleri var ıngilizce yazın arayın

ben çok anlamam ama çocuklu bloglarda görüyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…