Eylül dostluğumuza burada devam (:

hic sorma canim daha simdiden basladim kiskancliklara:)

Opmelere doyamiyorum zaten sizin icinde operim
sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo. Hic korkma canim of dedigin zamanlar oluyo ama anlik bise hemen geciyo merak etme

sofişimmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin nasılsın

paşan da kısa zamanda gaz sorununu atlatır merak etme diğer annelerimiz büyüdükçe rahatladıklarını yazdılar buraya..

kızlar girer girmez iki tane yeni foto ekledim berranın

selamlar herkese :)))
hiç vaktim yok azcıkın bakınayım dedim

yarın balayı arkadaşlarımız misafirliğe geliyo yatılı eşim ona almıştı tütülü elbiseyi ama küçük gelmiş değiştiricez yarın muhtemelen elbise de bizde olur giydirip çekerim paylaşırım sizinle bez pasta yaptığım bebek

ayy çok garip bizim evde 1 günlüğüne olsa bebek klacak onun kokusu sinece bakalım nasıl oluyo belki gaza geliriz
bebek olmayan evler bana sıcak gelmiyo onun ayrı bi havası oluyo bizimkiler bekar evi gibi sevgilinle yaşıyosun sanki

Kizlar simdi cikicam.arkadasimiz ameliyat oldu.hastaneye gidicem.ne almak lazim.bildigim seyler kolonya.sut.meyve suyu.bunlardanmi alim? Yada baska ne olabilir

Ocwmys senin o çirkin kızını valla yerim heeeeee :103:
bu nasıl bir güzellik ya dudaklara bak maşallah kalemle çizilmiş gibi.
maşallah 41 kere

gelin de görün teyzesi
en yakın zamanda bekliyorum yani nerdeyse kocaya vercem gelmeye niyetiniz yok

kuzum hoşgeldin maşallah cimcime olmuş bu nasılda poz veriyor rabbim nazarlardan korusun

hoşbulduk tatlım amiiiinnn

bulantıların ne alemde

Kizlar simdi cikicam.arkadasimiz ameliyat oldu.hastaneye gidicem.ne almak lazim.bildigim seyler kolonya.sut.meyve suyu.bunlardanmi alim? Yada baska ne olabilir

Lavanta kokulu kolonya al. Hastanenin ilaç kokusunu biraz bastırır belki . Yani ben hasta olursam hastaneye ziyarete gelirken illaki bir şey almak isterseniz lavanta kokulu kolonya alın. Çok mutlu olurum

aynen bunlardan birini al biz de öyle yaparız

Lavanta kokulu kolonya al. Hastanenin ilaç kokusunu biraz bastırır belki . Yani ben hasta olursam hastaneye ziyarete gelirken illaki bir şey almak isterseniz lavanta kokulu kolonya alın. Çok mutlu olurum

allah korusun ama olur da gelirsek aklımızda artık

Hanzade sana cevap yazacaktım ama unuttum Bencede çocuklu evler daha bir yuva gibi geliyor banada. Evde minnacık bir bebeğin çığırtısı hoş olur açıkcası

ama böyle olma lütfen enerjini topla kafanı başka şeylerle dağıt az kaldı tamamen hormonlardan geçick hepsi
Benim sıkıntım dün kuzenimin eşinden aldığım haber yüzünden oda hamile sanırım 21 haftalık oldu 4 lü kan testinde doktoru ultrasyonda ayrıntılı incelemeden amniyosentez yapmamız gerek down sendromu yksek çıkmış, amniyosentez de 900 tl ama size 700 tl olur diye peşin peşin konuşmuş başka çareside yok havalarında, kuzenimin eşide başka doktora gitmiş hiç bir sorun görünmüyor nerden çıktı demişler ama tabikide kızın içine attı kurtu baya sıkıntılı zaman geçirmiş
Bende öncesinde bu doktora gidiyordum şimdi ise onun eşine gidiyorum, buna çok canım sıkıldı söylendim niye gelmedin haber vermedin başka doktora gdrdik Peritonoloji uzmanıda fikir verirdi diye ama hallettim ben dedi bu akşam çağırdım onları haftasıgrçmiş değil yne bir konuşalım diye
Diğer canımı sıkan ise eşinin bu yaptığı 2. Oluyor başka şeylerde duymuştum şimdi ise içime sinmemeye başladı kendi doktorum ya buda son zamanda benim canımı sıkar bana birşey çıkartırsa demiyor değilim o yüzden farklı doktorlar bakmaya başldım sanırım bu durumla birlkte farkttim ki aslında pekte memnun değildim çünkü düzenli olarak takibi ne biliyim kilona bakalım ne yedin ne içtin tarzında değildi vede en son hepatit konuma olmuştu yaptrdığm testin sonucunu bile sormamıştı, gittiğim peritanolog birşeyn yok nerden çıktı demişti
İşte böyle uzun oldu ama insanın en özel durumlarından biri olunca kafa takıyor işte:44:

gelin de görün teyzesi
en yakın zamanda bekliyorum yani nerdeyse kocaya vercem gelmeye niyetiniz yok

hoşbulduk tatlım amiiiinnn

bulantıların ne alemde

bulantılarım daha azaldı ama hala mutfağa giremiyorum yemek falan yapamıyorum evimde sadece peynir ekmek ve kraker yiyebiliyorum canım

ee bebekle hayat nasıl kuzum nelere hazırlayalım kendimizi

kocaman kocaman gözleri maşallah ama ilerde değişebilirmiş kime benzediği böyle kalmazmış
evet bizim evler bekar evi gibi. iki kişilik yemek yap ye kalk müze gibi evin her yeri ( beim dikiş odam hariç)

Ahseeeeeeeeeennnnn bu kız çok tatlı bal ya, bayıldım resmennnnn
Akşm eşimede göstericm hemen kaydettim

Sofişşşşş kaan bey nabıyor sende söylenme annesi ağlıcak o kadar ne var sanki çekin azcık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…