- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.401
bulantılarım azaldı ama hala mutfağa giremiyorum yemek falan yapamıyorum evimde sadece peynir ekmek ve kraker yiyebiliyorum canım
ee bebekle hayat nasıl kuzum nelere hazırlayalım kendimizi
kocaman kocaman gözleri maşallahama ilerde değişebilirmiş kime benzediği böyle kalmazmış
evet bizim evler bekar evi gibi. iki kişilik yemek yap ye kalk müze gibi evin her yeri ( beim dikiş odam hariç)
ama böyle olma lütfen enerjini topla kafanı başka şeylerle dağıt az kaldı tamamen hormonlardan geçick hepsi
Benim sıkıntım dün kuzenimin eşinden aldığım haber yüzünden oda hamile sanırım 21 haftalık oldu 4 lü kan testinde doktoru ultrasyonda ayrıntılı incelemeden amniyosentez yapmamız gerek down sendromu yksek çıkmış, amniyosentez de 900 tl ama size 700 tl olur diye peşin peşin konuşmuş başka çareside yok havalarında, kuzenimin eşide başka doktora gitmiş hiç bir sorun görünmüyor nerden çıktı demişler ama tabikide kızın içine attı kurtu baya sıkıntılı zaman geçirmiş
Bende öncesinde bu doktora gidiyordum şimdi ise onun eşine gidiyorum, buna çok canım sıkıldı söylendim niye gelmedin haber vermedin başka doktora gdrdik Peritonoloji uzmanıda fikir verirdi diye ama hallettim ben dedi bu akşam çağırdım onları haftasıgrçmiş değil yne bir konuşalım diye
Diğer canımı sıkan ise eşinin bu yaptığı 2. Oluyor başka şeylerde duymuştum şimdi ise içime sinmemeye başladı kendi doktorum ya buda son zamanda benim canımı sıkar bana birşey çıkartırsa demiyor değilim o yüzden farklı doktorlar bakmaya başldım sanırım bu durumla birlkte farkttim ki aslında pekte memnun değildim çünkü düzenli olarak takibi ne biliyim kilona bakalım ne yedin ne içtin tarzında değildi vede en son hepatit konuma olmuştu yaptrdığm testin sonucunu bile sormamıştı, gittiğim peritanolog birşeyn yok nerden çıktı demişti
İşte böyle uzun oldu ama insanın en özel durumlarından biri olunca kafa takıyor işte:44:
peynirli ve krakerli günleri çabuk unutacaksın merak etme
ilk tekmesini 1 ağustosta hissetmiştim tarifi yoktu o anın
ve anında unutmuştum tüm sıkıntılarımı
hele şimdi aklıma bile gelmiyor hiçbiri
bir tane yazı haızrlıyorum bebek sonrası için bloğa koyucam
ama vakit o kadar kısıtlı kş
berra uyurken ancak kendi işlerimi halletmeye fırsatım oluyor
Allahdan annem ablam hiç bırakmıyor beni
onlar olmasa yemek bile yiyemem
ewt eve bebek girince eksiklik varmış diyorsun gerçekten
inş geçer kuzum.
ya biliyo musun aynı şeyleri dün bende baya düşündüm benim gittiğim hastane paracı bi hastaneymiş hep sezeryan yapıyormuş gibi şeyler duydum.ama doktorum iyi benim pzt gidince tekrar düşüneceğim aslında gittiğim hastane bilinen bir yer medical park a gidiyorum ama hayırlısı
kuzeninin eşinin başına gelen o kadar çok kişinin başına geliyor ki son zamanda çok duyar oldum sırf para için anneciğin beynini bulandırıyor vicdansız insanlar
hatırlamıyor musun jeloma da amniyosentez yapıldı ama bak paşa gibi egesi var şimdi maşallah.
sende iyice araştır içine hangisi daha çok siniyorsa ona git kuzum 3-4 tane doktora git sonra karar ver daha geç değil çünkü.
hiçte canını sıkıp prensesi de üzme bakiiim
inş kuzum sabırsızlıkla bekliyorum o günleri bide cinsiyeti öğrenebilirsek rahatlayacağız
sen ne hissediyorsun taze anne söyle bakalım bizim bebiş hakkında
yazını erteleme bizleri düşünüp hemencecik ekleyiver ahsenim
ya tam okuyamadım özdentoşun hamilelik belirtileri mi var
melis İstanbul gibi bir yerdesin yığınla hastahane ve doktor alternatifin var, içine sinmiyorsa hemen araştır başka bir doktor
çünkü özellikle gebeliğin son haftalarında ani karar vermek gerekebiliyor. O tarz noktalarda doktora güvenmek onun kararına uymak çok önemli
Evet tatlım bende aynılarını anlattım işte hamilelik kendşmi onun yerine koyuyorum hani lafı bile şüphesi bile yeter insana olmasa bile böyle birşey inanılmaz üzüldüm
Böyle özel durumlarımzda doktorlarımznda ilgili takipte olması sanırım hem önemli hemde beklediğimiz şey
Sende doktorundan memnunsan biraz daha şans ver en azından doğumla ilgili fikirlerini öğrenebilirsin sohbet arasında
Bende birkaç doktor gezmeye karar verdim en azından ilgisi konuşması fatklı yerleride denemek lazım bu zamana kadar gittik illa orası diye birşey yok eşiimde farkettim canı sıkıldı dün akşam hayırlısı olsun bizim için
Aynı şekilde sizin içinde snde artık üzm kendini minnoş üzülüyor valla gelicem oraya yeter bu kadar keyiflen azcık
medical parkta doktorlara acayip baskı var yönetimden. eşimin kuzeni orda anestezi hemşiresiydi. kız ameliyathanede uyuyordu. çalıştıkları saat az geliyomuş yönetime. böyle sersem halde giriyordu ameliyata. hiç hastanın hayatını düşünmüyorlar.
burda anadolu hopkinste zeynep hanım var. bütün arkadaşlarım ona gitti. çok memnunlar.
İşte bu sabah etkenden kalktım kahvaltıdan önce çevre hastaneleri arayp en azından muayne ücretlerni öğrendim hangi doktorları var vs :) ilk adımı atmış bulundum, bizim için yakında olması önemli eşimin iş yeride yakınmzda acil bir durumda hemen gelebilmeli gidebilmliyz veya ben kendim gidebilym
Ama ahsencim anladım ki doktora güven çok çok öenmli :) son anda birşey çıkartmaması lazım hep destek olmalı
Sen doğumu mega medipol de yaptın dimi? Memnun kaldın mı kuzenimn eşinede orayı önerdim konuşucaktı
evet yakın olması ulaşımın kolay olması çok önmli, herşeyi hesaba katman gerek
evet ben orda yaptım doktorum oraya transfer olmuştu
çok çok memnun kaldım, hastahanenin bütün doktorları çok iyi
personeli hemşireleri vs. Ben herşeyden çok memnun kaldım
ama yılbaşından sonra fiyatlar uçtu tabi o ayrı
önümüzdeki ay özdn ve spedyden hbr bekliyorum daphne tırt çıktı o bşy beceremez zatennnn
hanzade vallahi ikiz doğururum sonrada kapına bırakırım. Böylede fena tehdit ederim yani
hadi o zaman yap da bırak bakalım
Anladım tatlım herşey şansına maşallah çok güzel olmuş
Datısı artık bizlerin başına
Senin doktorun kimdi?
Birde fiyatlar ne alemde ?
Çok soru soruyorum çnkü akşam gelicekler en azından kıza bi yardımcı olıyım diyorum fikrimiz olsun rahatlatıyım azcık
benim zamanımda uzman muayeneler ücretsizdi, doçentler 50 tl. şimdi ne kadar oldugunu bilmiyorum
benim doktorum uzmandı lebriz hale aktün. Her haliyle mükemmel bir doktor acayip memnun kalmıştm
1250 liraya sezeryan oldum
ama şuanki doğum ücreti 3000 civarındaymış duyduguma göre
hastahane fiyat konusunda güvenilir, yani ne şekilde anlaştıysan o parayı ödeyip çıkıyosun, ekstradan yok şu ücreti yok bu ücreti gibi şeylerle kazıklanmıyosun
önümüzdeki ay özdn ve spedyden hbr bekliyorum daphne tırt çıktı o bşy beceremez zatennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?