Eylül dostluğumuza burada devam (:

bulantılarım azaldı ama hala mutfağa giremiyorum yemek falan yapamıyorum evimde sadece peynir ekmek ve kraker yiyebiliyorum canım

ee bebekle hayat nasıl kuzum nelere hazırlayalım kendimizi

peynirli ve krakerli günleri çabuk unutacaksın merak etme
ilk tekmesini 1 ağustosta hissetmiştim tarifi yoktu o anın
ve anında unutmuştum tüm sıkıntılarımı
hele şimdi aklıma bile gelmiyor hiçbiri
bir tane yazı haızrlıyorum bebek sonrası için bloğa koyucam
ama vakit o kadar kısıtlı kş
berra uyurken ancak kendi işlerimi halletmeye fırsatım oluyor
Allahdan annem ablam hiç bırakmıyor beni
onlar olmasa yemek bile yiyemem

kocaman kocaman gözleri maşallah ama ilerde değişebilirmiş kime benzediği böyle kalmazmış
evet bizim evler bekar evi gibi. iki kişilik yemek yap ye kalk müze gibi evin her yeri ( beim dikiş odam hariç)

ewt eve bebek girince eksiklik varmış diyorsun gerçekten

Son düzenleme:

inş geçer kuzum.

ya biliyo musun aynı şeyleri dün bende baya düşündüm benim gittiğim hastane paracı bi hastaneymiş hep sezeryan yapıyormuş gibi şeyler duydum.ama doktorum iyi benim pzt gidince tekrar düşüneceğim aslında gittiğim hastane bilinen bir yer medical park a gidiyorum ama hayırlısı

kuzeninin eşinin başına gelen o kadar çok kişinin başına geliyor ki son zamanda çok duyar oldum sırf para için anneciğin beynini bulandırıyor vicdansız insanlar

hatırlamıyor musun jeloma da amniyosentez yapıldı ama bak paşa gibi egesi var şimdi maşallah.

sende iyice araştır içine hangisi daha çok siniyorsa ona git kuzum 3-4 tane doktora git sonra karar ver daha geç değil çünkü.

hiçte canını sıkıp prensesi de üzme bakiiim

inş kuzum sabırsızlıkla bekliyorum o günleri bide cinsiyeti öğrenebilirsek rahatlayacağız

sen ne hissediyorsun taze anne söyle bakalım bizim bebiş hakkında

yazını erteleme bizleri düşünüp hemencecik ekleyiver ahsenim

Evet tatlım bende aynılarını anlattım işte hamilelik kendşmi onun yerine koyuyorum hani lafı bile şüphesi bile yeter insana olmasa bile böyle birşey inanılmaz üzüldüm

Böyle özel durumlarımzda doktorlarımznda ilgili takipte olması sanırım hem önemli hemde beklediğimiz şey
Sende doktorundan memnunsan biraz daha şans ver en azından doğumla ilgili fikirlerini öğrenebilirsin sohbet arasında

Bende birkaç doktor gezmeye karar verdim en azından ilgisi konuşması fatklı yerleride denemek lazım bu zamana kadar gittik illa orası diye birşey yok eşiimde farkettim canı sıkıldı dün akşam hayırlısı olsun bizim için

Aynı şekilde sizin içinde snde artık üzm kendini minnoş üzülüyor valla gelicem oraya yeter bu kadar keyiflen azcık

medical parkta doktorlara acayip baskı var yönetimden. eşimin kuzeni orda anestezi hemşiresiydi. kız ameliyathanede uyuyordu. çalıştıkları saat az geliyomuş yönetime. böyle sersem halde giriyordu ameliyata. hiç hastanın hayatını düşünmüyorlar.
burda anadolu hopkinste zeynep hanım var. bütün arkadaşlarım ona gitti. çok memnunlar.

ya tam okuyamadım özdentoşun hamilelik belirtileri mi var

melis İstanbul gibi bir yerdesin yığınla hastahane ve doktor alternatifin var, içine sinmiyorsa hemen araştır başka bir doktor
çünkü özellikle gebeliğin son haftalarında ani karar vermek gerekebiliyor. O tarz noktalarda doktora güvenmek onun kararına uymak çok önemli

İşte bu sabah etkenden kalktım kahvaltıdan önce çevre hastaneleri arayp en azından muayne ücretlerni öğrendim hangi doktorları var vs :) ilk adımı atmış bulundum, bizim için yakında olması önemli eşimin iş yeride yakınmzda acil bir durumda hemen gelebilmeli gidebilmliyz veya ben kendim gidebilym
Ama ahsencim anladım ki doktora güven çok çok öenmli :) son anda birşey çıkartmaması lazım hep destek olmalı

Sen doğumu mega medipol de yaptın dimi? Memnun kaldın mı kuzenimn eşinede orayı önerdim konuşucaktı

sen ne söylesende artık içine bi kurt düşmüş inş içini ferahlatacak bi doktor güzel bi açıklama yapar da rahatlar rathatça geçirir on aylarını.

bizim kızlar da tavsiyede bulunabilir canım herkese sor soruştur bakalım kuzum

valla üzmemeye çalışıyorum ama galiba depresyona girmek üzereyim umarım iyileşirim ve toparlarım kendimi

of hep olumsuz şeyler işte ama benim oraya gitmemin tek sebebi karı koca 2 akrabamız bölüm sorumlusu ve çok yardımcı oluyorlar heralde bi yamuk yapamazlar neyse biraz daha gideyim başka da doktor bulamıyorum hep erkek doktorlar iyi ama ben kadın tercih ediyorum o yüzden seçenek azalıyor.

evet yakın olması ulaşımın kolay olması çok önmli, herşeyi hesaba katman gerek
evet ben orda yaptım doktorum oraya transfer olmuştu
çok çok memnun kaldım, hastahanenin bütün doktorları çok iyi
personeli hemşireleri vs. Ben herşeyden çok memnun kaldım
ama yılbaşından sonra fiyatlar uçtu tabi o ayrı

Anladım tatlım herşey şansına maşallah çok güzel olmuş
Datısı artık bizlerin başına
Senin doktorun kimdi?
Birde fiyatlar ne alemde ?
Çok soru soruyorum çnkü akşam gelicekler en azından kıza bi yardımcı olıyım diyorum fikrimiz olsun rahatlatıyım azcık

önümüzdeki ay özdn ve spedyden hbr bekliyorum daphne tırt çıktı o bşy beceremez zatennnn

benim zamanımda uzman muayeneler ücretsizdi, doçentler 50 tl. şimdi ne kadar oldugunu bilmiyorum
benim doktorum uzmandı lebriz hale aktün. Her haliyle mükemmel bir doktor acayip memnun kalmıştm

1250 liraya sezeryan oldum
ama şuanki doğum ücreti 3000 civarındaymış duyduguma göre
hastahane fiyat konusunda güvenilir, yani ne şekilde anlaştıysan o parayı ödeyip çıkıyosun, ekstradan yok şu ücreti yok bu ücreti gibi şeylerle kazıklanmıyosun

Anladım ahsencim şok çok iyi oldu bu en azından aklımzda kalsın öneri doktor adı çok önemli hemen kenara not aldım çok teşekkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…