- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.421
gelin de görün teyzesi
en yakın zamanda bekliyorum yani nerdeyse kocaya vercem gelmeye niyetiniz yok[/B]
medical parkta doktorlara acayip baskı var yönetimden. eşimin kuzeni orda anestezi hemşiresiydi. kız ameliyathanede uyuyordu. çalıştıkları saat az geliyomuş yönetime. böyle sersem halde giriyordu ameliyata. hiç hastanın hayatını düşünmüyorlar.
burda anadolu hopkinste zeynep hanım var. bütün arkadaşlarım ona gitti. çok memnunlar.
önümüzdeki ay özdn ve spedyden hbr bekliyorum daphne tırt çıktı o bşy beceremez zatennnn
Ay benden nie beklemiyosunnnn
sipidim anlayamadım medical parktaki doktor mu bebek yok demiş
çok karışık yazmışım sanırım. geçmişe döneceğim diye.
arkadaşın eşi medicalde çalışıyor. o yüzden kendi hastanesini seçmiş hamile olduğunu öğrendiğinde
5 haftalık hamileydi ilk kontrole gittiğinde dün yine gittiler doktor demiş ki 9 haftalık olması lazım ama bebek dış gebelik değil de başka bişey söylemiş acil kürtaja almamız lazım demiş.
Bizimkilerde güvenmemiş başka bir özel hastaneye gitmişler. oradaki doktor bebek şuanda 5 haftalık ama kürtajlık durum yok demiş. böyle bişey biz en son söyleriz kürtaj yapmak son çare olur diye güzelce anlatmış.
medical hastanesinden memnun olmayan çok tanıdığım var ya niye böyle bilmiyorum ama yada hep bizimkilere kötüsü denk geliyor. oraya giden var mı bilmiyorum.
medical parka gıcık oluyorum arkadaşımın da ilişkiden sonra kanaması oluyoduoraya gitti dr. tahlil istemiş ama tahlil sonucunu beklemeden muamele şöyle: kaç yaşındasın evli misin (o kadar ultrason sokuyo filan sormuyo evli msn diye sonra soruyo) çocuğun var mı aa yok mu vah vah pek de gençsin büyük ihtimal kansersin öyle görünüyo çocuğun olmaz senin tabi arkadaşım şok 1 hafta sürdü tahlil sonucunu alması tabi 1 hafta annesinde kaldışar herkes ağlıyo üzülüyo sonuç çıktı hiç bşy yok başka dr.gitti muayene oldu sadece yara varmış o da ilaç tedavisiyle geçti
anladım canım umarım sağlıklıdır bebişi kafam iyice karışıyo böyle olunca
sizce ne yapayım kızlar ?
ayrıca ayakkabını güzel günlerde kullan sipidim
speedy şok oldum resmen ama öyle artık kesinlikle bir doktor diyo diye hiçbirşeye karar vermeyin. bana kanser diyordu bi dönem doktor ama emin olamıyoruz diye diye bir ay test yapmışlardı. neler çekmiştim. en son başlarından attılar anlayamıyoruz diye. kocaeli üniversitesine gittim en son çare. bir tür virüsmüş aylardır anlayamadıkları. onlara uysam kanser tedavisi görecektim yok yere. ben hiç güvenmiyorum doktorlara hiç
Doktordan ciktim hala bu doktoru begenmiyorum..digerinede gidicem .kan verdim.tiroid kizamis fln bakilcakmis
Doktordan ciktim hala bu doktoru begenmiyorum..digerinede gidicem .kan verdim.tiroid kizamis fln bakilcakmis
selamlar kızlar
eftelya ben sık sık yapıyorum karnıbahar, ama hanzadenin dediği gibi kıymalı yapıyorum. Soğan kıyma kavuruyorum haşlayıp küçük doğradığım karnıbaharı katıp soteliyorum borcama döküp üstüne beşamel sos ve kaşar ile fırında pişiriyorum. Çooook seviyoruz.
2 gündür tapuda canımız çıktı ya valla bu işe girdiğimize gireceğimize pişamn olduk yaw, banka ile tapu arasında mekik dokuyoruz daha 1 arpa yol alamadık. İnşallah pazartesi alırız tapumuzuda rahatlarız.
Maşallah kızlar 2 gün girmedim 45 sayfa kadar yazmışsınız atlaya atlaya okudum umarım kaçırdığım öenmli bişey yoktur.
kızlar bu akşam ne yiyoruz bakalım yemeğim yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?