Eylül dostluğumuza burada devam (:

gelin de görün teyzesi
en yakın zamanda bekliyorum yani nerdeyse kocaya vercem gelmeye niyetiniz yok
[/B]

gelicez cnım 16 Martta bizdeyiz o gün karar veririz havalarda biraz ısınmış olur canım nisan gibi de kısmetse sana geliriz.
prensesi severiz bolb ol

ya daha 1 saat önce iş arkadaşımın eşini götürmüşler dr 9 haftalık demiş 1 önceki muayenede dün yine gittiler bebek falan yok demiş hemen almamız lazım.
arkadaş olmaz öyle diyip eşini başka dr götürmüş daha 5 haftalık demiş ve bebek net gözükmese bile var inanmayın böyle bişeye demiş.

medicaldeki dr da eğer o dr da aldırın derse sakın bana gelmeyin falan demiş şok oldum..

önümüzdeki ay özdn ve spedyden hbr bekliyorum daphne tırt çıktı o bşy beceremez zatennnn

benden yana zor canım daha dün ilk yani pat diye tutarsam valla penguen gibi şaşırmam o zaman ona öyle çok şaşırmıştım ki

sipidim anlayamadım medical parktaki doktor mu bebek yok demiş

çok karışık yazmışım sanırım. geçmişe döneceğim diye.

arkadaşın eşi medicalde çalışıyor. o yüzden kendi hastanesini seçmiş hamile olduğunu öğrendiğinde
5 haftalık hamileydi ilk kontrole gittiğinde dün yine gittiler doktor demiş ki 9 haftalık olması lazım ama bebek dış gebelik değil de başka bişey söylemiş acil kürtaja almamız lazım demiş.
Bizimkilerde güvenmemiş başka bir özel hastaneye gitmişler. oradaki doktor bebek şuanda 5 haftalık ama kürtajlık durum yok demiş. böyle bişey biz en son söyleriz kürtaj yapmak son çare olur diye güzelce anlatmış.

medical hastanesinden memnun olmayan çok tanıdığım var ya niye böyle bilmiyorum ama yada hep bizimkilere kötüsü denk geliyor. oraya giden var mı bilmiyorum.

medical parka gıcık oluyorum arkadaşımın da ilişkiden sonra kanaması oluyoduoraya gitti dr. tahlil istemiş ama tahlil sonucunu beklemeden muamele şöyle: kaç yaşındasın evli misin (o kadar ultrason sokuyo filan sormuyo evli msn diye sonra soruyo) çocuğun var mı aa yok mu vah vah pek de gençsin büyük ihtimal kansersin öyle görünüyo çocuğun olmaz senin tabi arkadaşım şok 1 hafta sürdü tahlil sonucunu alması tabi 1 hafta annesinde kaldışar herkes ağlıyo üzülüyo sonuç çıktı hiç bşy yok başka dr.gitti muayene oldu sadece yara varmış o da ilaç tedavisiyle geçti

anladım canım umarım sağlıklıdır bebişi kafam iyice karışıyo böyle olunca

sizce ne yapayım kızlar ?

ayrıca ayakkabını güzel günlerde kullan sipidim

tabi arkadaşım sonra hastaneyi birbirine kattı oradaki bi yetkili o dr.dan daha önce şikayetler aldık kusura bakmayın size 2-3 ücretsiz muayene verelim demiş gerizekalı madem şikayet daha önce de oldu niye dr.hala orda tutyosun ayrıca insan sağlığı bu bedava muayeneyle telafi edilebilecek bşy mi zaten muayene etsen ne olacak yine yanlış teşhis koyacaksan nasıl güvensinler size bi daha

speedy şok oldum resmen ama öyle artık kesinlikle bir doktor diyo diye hiçbirşeye karar vermeyin. bana kanser diyordu bi dönem doktor ama emin olamıyoruz diye diye bir ay test yapmışlardı. neler çekmiştim. en son başlarından attılar anlayamıyoruz diye. kocaeli üniversitesine gittim en son çare. bir tür virüsmüş aylardır anlayamadıkları. onlara uysam kanser tedavisi görecektim yok yere. ben hiç güvenmiyorum doktorlara hiç

valla brbirine katmalka iyi yapmış millet doktor oluyor hiç sağlık falan umurlarında değil nasıl oluyorlar bilmiyorum.

anladım canım umarım sağlıklıdır bebişi kafam iyice karışıyo böyle olunca

sizce ne yapayım kızlar ?

ayrıca ayakkabını güzel günlerde kullan sipidim

pzar gününe kadar ilaç vermiş pzar günü belli olacak inşallah bişey yoktur..

ben evime yakın bir doktor seçtim canım her saniye gdebilmek için doktorla 1 kez yüzyüze görüştüm sevimli bir kadındı.

internetten baktım biaz kimse olumsuz bşey yazmamış artık hamile oldum mu gidip görüşeceğim

Allah böyle doktorlardan korusun canım yaaaa

Kızlaaaaaaaaarr konuya birden dalış yapıyorum ama bişey sormalıyım...

Hiç fırında beşamel soslu karnabahar yaptınız mı? Güzel oluyor mu? Ya da patates?

Çünkü karnabaharım az,patatesle beraber yapsam nasıl olur? Akşam kardeşim gelecek edirneden,annemlerde gelecekler.Sucuklu kuru fasulye deneyeceğim.Fırında karnabahar,şakşuka,pilav,salata yapacağım...

ben yapmıştım güzel oluyo üzerine kaşar peynir rendele harika ama benim gibi etçiyseniz kıyma da koy daha güzel oluyo

ama patatesle denemedim tabi önceki gün burdaki yemekçi abla yapmıştı kıymalı kaşarlı ve havuç bezelye de koymuştu içine güzeldi patatesi bi dene istersen

güzel oluyor ben hatta varsa bir havucu da orta uzunlukta kesiyorum patates havuç azcık kızartıyorum karnıbaharla karıştırıp fırınlıyorum. bloga baktım ama tarif yazmamışım. bazen yaptığım köftelerden de koyuyorum içine güzel oluyor.

selamlar kızlar
eftelya ben sık sık yapıyorum karnıbahar, ama hanzadenin dediği gibi kıymalı yapıyorum. Soğan kıyma kavuruyorum haşlayıp küçük doğradığım karnıbaharı katıp soteliyorum borcama döküp üstüne beşamel sos ve kaşar ile fırında pişiriyorum. Çooook seviyoruz.
2 gündür tapuda canımız çıktı ya valla bu işe girdiğimize gireceğimize pişamn olduk yaw, banka ile tapu arasında mekik dokuyoruz daha 1 arpa yol alamadık. İnşallah pazartesi alırız tapumuzuda rahatlarız.
Maşallah kızlar 2 gün girmedim 45 sayfa kadar yazmışsınız atlaya atlaya okudum umarım kaçırdığım öenmli bişey yoktur.

Son düzenleme:
but koydum tencereye haşlansında tavuk suyuna çorba yapıcam terbiyeli falan, bide annem buğday vermişti haşlanmış tavuklu keşkek yaparım salata ve yoğurt.

Doktordan ciktim hala bu doktoru begenmiyorum..digerinede gidicem .kan verdim.tiroid kizamis fln bakilcakmis

kuzum güzel sonuçlar alırsın inş. doktoru da beğenmediysen hemen değiştir koca izmirde mutlaka iyi doktorlar vardır içine sininceye kadar doktor ara kuzum

hoşgeldin canım.eviniz hayırlı olsun kolaylıkla tapuyu da halledersiniz inş.

kızlar bu akşam ne yiyoruz bakalım yemeğim yok yine

malum hanzade 2 aydır yemek yapmak gibi bi özelliğim yok ama nasıl özledim bilseniz akşama kv gidiyoruz menuyu bilmiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…