Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar konu güzel ama çıkmam gerekiyo yarın devam ederiz silinmezse kocam bugün erkenci ama bana hala yemek fikri vermediniz ne yapacağımı bilmiyorum eve gidince bakıcam artık

iyi akşamlar bol sohbetler
hepinize kolay gelsin akşam fanfinifinfon....

Kızlar ben geldim telefondan giriyorum biraz bakabildim gecmise, dünkü yazdıklarımız gitmiş demek Bende gece tlefondan girmistim göremeyince sildiler Ramazan Ramazan dedim
Bende bugün doktora gittim ama kendi doktorum yoktu başka doktora girdim oda hiç birşey söylemedi bir gelişme varnı anlayamadık yani, Pazartesi tekrardan kendi doktoruma gidilen
Zarlara gelinceye t box mağazasına uğradık bugün bulamadım orda eşimde heveslenmisti
himm başka herkes iyi sanırım bu aksamda hatta su anda misafirlikteyiz iftar yemeği derdim yine yok
Herkesi öptüm çok

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese bende yavaştan yemek yapmaya başlıyım hanzadenin dediği gibi kolay gelsin size bizde misafir var

Kızlar bugün pek katılamadım arada okuyabildim yeni yeni yöntemler de mi buldunuz nevresimler falan allah iyiliğinizi versin
daphne ve ozdn yaratıcılığını kullanıp kağıda da çizicekmiş öldüm gülmekten daphne sen grafiker değilmiydin kız programda hazırlayıver hepimize bi dosya halinde gönder bizde çıktısını alalım pc den kağıt üzerinden kura çekeriz bak en basit ve beleş yolunu buldum sizee

Şu anda grafikerlik yapmıyorum ama zevkle hazırlarım kuzum. Hem bilgilerimi tazelerim hem de siz değerli eylül dostlarıma bir faydam olur. Çok yaratıcı olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hazırlarız daha sonrada aman sabahlar olmasın

kızlar ben bi sitede o zarlar 8tl ye buldum+kargo tabii. ama sitede bir sürü şey var, bardak termos yok ama iki hafta sonrada babamın doğum günü var maalesef sigarayı hala bırakamadı onada öksüren küllük alacam akciğer şeklinde. onun resmini ekleyebilirim fiyatıda 8.9tl. indirdik diye bir site ama güvenilir mi ve kaç günde geliyor bilmiyorum. biraz daha bakayım da başka yerde bardakla beraber bulamazsam burdan alabilirm

aynen bak sorun çözülmüş oldu hayde daphnee programına kuvvett

hay allahım yaw çok alemsiniz kızlar. Hiç aklıma gelmezdi böle şeyler hanzadenin aklına sağlık biz monotona bağlamışızda haberimiz yokmuş biraz atraksiyon gerek desenize

kızlar hepiniz çıktınız tüüühhh. bişi soracaktım bu dediğim sitede iki çeşit termos bardak buldum. birisinin dibinde karıştırıcı da var. sizce hangisi daha iyidir? fiyatlarıda turuncu olan 17.9 tl, diğeri 14.9 tl. sizce iyi mi fiyatları? taib bunun yanında zarları ve akciğer kültablasını da alacam. bugün sipariş versem belki cmtye yetisir.

kızlar hepiniz çıktınız tüüühhh. bişi soracaktım bu dediğim sitede iki çeşit termos bardak buldum. birisinin dibinde karıştırıcı da var. sizce hangisi daha iyidir? fiyatlarıda turuncu olan 17.9 tl, diğeri 14.9 tl. sizce iyi mi fiyatları? taib bunun yanında zarları ve akciğer kültablasını da alacam. bugün sipariş versem belki cmtye yetisir.

Eki Görüntüle 471890 Eki Görüntüle 471889

karıştırıcı o kadar da lazım bişi diil gibi canım turuncu olan güzel bence hemde büyük benmde var termos bardağım ünide arkadaşım almıştı kahve delisi olduğum için çok ii oluo

Günaydın fıstıklar. Sabah sabah çok iyi güldürdünüz beni ya çok yaşayın emi. Bu zar iyi geyik malzemesi oldu bize Anam meğerse sizde ne cevherler varmışda uslu kız rolü yapıyomuşunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…