- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.441
göğüs kalkanı ne yahu ? bu hazırlıklarla ilgili hiç bilgim yok benim.anca giysi bakıyorum.azcıkta bunları okıyım
ben hastaneye bukadar hazırlık yapmam..zaten kocamın tarafı yok burda.bizde teyze flnda uzakta..bi gelse annemin komşuları gelir bide benim arkadaşlar..onun içinde bukadar hazırlık yapmam..mevlütte yaparım inş
similla alemsin yaa zamanı gelince mecburen öğrenirsin zaten takma tatlım
bu arada melis hepsi harika canım bayıldım darısı başımıza inş.biz de istediğimiz gibi içimize sine sine hazırlıklar yapabiliriz çalışanlar için biraz daha zor olur heralde
yaaa acı gerçeklerde var süs püs değil sadece
neden acı gerçek göğüs ucun yara olduğunda bebiş emmek isticek o zaman nabıcan acı içinde?
işte o zaman göğüs kalkanı lazım
benimde eşimin tarafı hastaneye gelmez kendi tarafıma oldu bu hazırlık bizimkiler gelir diye
birşeye başlamışken hımm oda olur buda kolay yapması derken sonuç bu yoksa bende kendimden bu kadar şey ummazdım
bu arada özlem kocamı kandırırsam bugün minetanbutiğe gidebilirim o tarafa geçebilirmişiz inşallah sokabilirim gideriz senin içinde kolaçan edicem
amin canım en kısa zamanda arka arkaya hamile kalın ohh miss
yaparsınız hayırlısıyla hemencik anlamadan çalışsanız bile yardım edeniniz olduğu sürece problem olmaz, olmadı internetten geliyor hespi
huh huhuhuhuhu yepisyeni anne nasılsın aramızda 2 ay var:)))
alıştınmı bebeğe hala hamile olduğuna inenmıyorsun demi
ben artık mecbur inanıyorum aynaya bakınca
edepli bir göbekte buraya koyalım Eki Görüntüle 700829
huh huhuhuhuhu yepisyeni anne nasılsın aramızda 2 ay var:)))
alıştınmı bebeğe hala hamile olduğuna inenmıyorsun demi
ben artık mecbur inanıyorum aynaya bakınca
edepli bir göbekte buraya koyalım Eki Görüntüle 700829
oo süper git git..ama çok şey alma.göbişin gidince geriye ne kalacak önce görelim bir
ozdn bana göbeğin normale dönmüş toparlanmış gibi geldi ayrıca çokta yakışmış maşallah diyelim
melis ; senin bu hazırlıllar harika şimdiden kafam da oluşturdum bişeyler yateyzem için harika olacak. mevlütte ne yapacaksın peki var mı fikrin
gögüs kalkanını bende ilkkez duydum aklıma nedense 300 spartalı geldi :)
gögüs ile ilgili hiç bir sey istemiyorum memeyle başım belada bide kalkan falan hiç gelemem
Melisss sen ihtiyaç listesini worldde yazsan biz de alsak ne süper olur yaaa
Bu saydıklarını hiiiç bilmiyoruz ve belli ki bayağı arastırmışsın..
landfloves sen ince bi yapıya sahipsin çok kilo alacağını sanmıyorum senin şimdi iç karnın da büyüktür kesin fazla şişmeden manken gibi doğurursun hemen eskiye dönersin inş.tabii
ay beğenmene çok sevindim tatlım oydu buydu derken bi bakmışsın bir sürü hatta yapmışın bitmiş bile
mevlüt için yine külah ve bu sefer kutulu biblolu süsler oluyor ya ondan düşünüyorum şimdilik
herhalde bebekten pek fazla çeşit olmaz
miracle geçmiş olsun, bende bugün boğaz ağrısıyla uyandım yutkunamıyorum sesimde çatallaştı, yine faranjit larenjit başladı sanırım napacam ilaç kullanmadan bilmiyorum.
kadın doğuma yarın gidecez inşallah.. birazdan arayıp randevu alacam.
banada öyle geliyor kilo almayabilirm ama göbeğim çok çıkar kesin, yemekten sonra kocaman bir mide oluyor çünkü bende karnımın üst kısmı davul gibi oluyor. 3-4 hafta sonra bendende özdeninki gibi bir göbek görebilirsiniz.
özden evet henüz hamileymişim gibi gelmiyor hala inanamıyorum. zaten yorgunluk ve sürekli uyku halinden başkada hiç bir belirtim yok, çok şükür tabi.. kasık ağrısı mide bulantısı vs olmadı henüz. ancak her kokuyu alabiliyorum nedense, çok uzaktaki bir koku bile brnuma hemen geliyor benden başka kimsede almıyor kokuyu nedense. ama midem bulanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?