Eylül dostluğumuza burada devam (:

vaficim oğluşun napıyor? minik kuzu ya
miracle canım dikkat et çok geçmiş olsun

hanzade hayat sana güzel ohh akşama döktür kurtlarını

çok şükür dün akşam hastane ikramlarını hazırladık annemle oda aradan çıktı, artık daha rahat doğurabilirim
hazırlıklar artık bitmeye yakın

çok saol canım aile hekimliğinin öğle arasından çıkmasını bekliyorum umarım rahatlatacak bişeyler verir.

neler yaptınız hastane ikramlığı olarak ?

çok saol canım aile hekimliğinin öğle arasından çıkmasını bekliyorum umarım rahatlatacak bişeyler verir.

neler yaptınız hastane ikramlığı olarak ?

alerji çok kötü tatlım inşallah doktrun dediğin gibi rahatlatıcak birşeyler verir hemde dışarıya pek çıkma alerjik olduğu için iyice tıkamasın
benimde alerjim var çok şükür şimdilik birşey yok yoksa hapşururken doğuruveririm

hastane ikramlığı olarak tatlım;

külahlarda lokum
küçük çantalarda badem şekeri
süslü biblolu magnet
lolipop şekerleri

lohusa şerbeti için bardaklar

birde belki gerçi onu unuturuz son ana çokta önemli değil iki katlı kurabiyelikte renkli ekler

çok şükür yapıldı hazırlandı hepsi rahatladım koydum kenarada acil birşey olursada arkamdan kapıp getirsinler

ahseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn ses ver

bak kızların sana geldiği gün doğurma gibi planlarım var ona göre toparlaşıp gelin

ahseeeeeenn kuzum hoşgeldin nasılsınız?

sık sık gel senin tecrübelerine ihtiyacımız vaaar

hoşbulduk
geçmiş olsun miracle, atlatırsın inş en yakın zamanda

ayy aklıma ne geldi, ben doğurmama bir hafta kala grip olmuştum
"ben burnum tıkalı nasıl ıkınıcam" diye ağlıyodum

kız melis 36. hafta demek doğumun eli kapıda her an çalabilir demek
neden sezeryan olcan

kuzum doğru söylüyorsun dışarısı mahvediyo ama evdede bunalıma giriyorum şiştim iyice diye dışarı çıkıp hoplayıp zıplayasım geliyo.

ay maşallah hiç alerji gelmeden doğuruverirsin inş.

ben 1 aydır alerjiyle uğraşıyorum ilaç içememek çok zor

ayy ne güzel şeyler eee fotoları nerde ekle bize de fikir olsun malum ben son 2 ay klimanın karşısında boş boş oturmayayım demi?

mıraclem cok gecmıs olsun ıyı yapıyorsun doktora gıtmekle, belkı rahatlatcak bırsey verebılır...
Klıma carptı kesın senı...

cıtlenbıgım, ses ver nasılsın?

melıs masllah hazırlıklar bıtmıs, hazırsın artık sen..
Ben daha çöp almadım acıkcası neyı kacar tane alcagımı da bılmıyorum, sen gereksız bırsey aldıgını dusunuyormusun?
Mesela kac tane hastane cıksı aldın, zıbındır, tulumdur, battanıyedır bunlarn bı sayısı varmı, annem gelsın fıkır verır de yalnızken hıc bıse kestıremıyorum

çok saol kuzum siz nasılsınız?

yazış tarzından biraz bunalım hissettim sankim

bize bebişle hayatı anlat

anlat ki hazırlayalım kendimizi kuzum..

ama bak doğurdun çıktı bi şekilde
bal yanak berra nabıyor ondan haber ver sen

eveeeeeeeeeeeeeet sen yoksun burda ama doğurdum doğurucam yani
tehlikeli bomba gibiyim

şey benim toto yemedi:18:
lebriz hanımla konuştuk salı günü sen bilirsin dedi
ama heran doğurma riskimden dolayı net gün yok daha

Amin canım sende en kısa sürede atlatırsın hamilelikte kullanılan ilaçlar vardır rahatlatır belki seni
zaten alerjik dönem şu mayıs ayı sağsağlim fazla sıkıkntı olmadan atlatta
insan zaten hamilelikte gergin oluyor dahada zora sokmasın seni

tamam eklicem inşallah ama yerimden kalkabilirsem

ahsen hosgeldın canım? Berra napıyor koca kız olmustur artık az kaldı lıva abla yapacak berrayı yakında

berra iyi canım ya gündüz uyumuyo sadece
zor oluyor ama yapacak bişey yok

hayırlısı olsun ya sağ salim kucağına al gerisi boş
valla sezeryan güzel şey bence, kızımın ilk anlarını ağrısız sızısız stressiz gün gibi hatırlıyorum
sen de genel anestezi alma iyice araştır
ben spinal anestezi oldum hem doğum sonrası o inanılmaz ağrıların hiçbirisini hissetmiyosun uyuşuk oldugun için
uyuşukluk geçince ağrılar hafif hafif başlıyor ama o ilk bir kaç saatlik feci ağrılar geçmiş oluyor

çok saol kuzum siz nasılsınız?

yazış tarzından biraz bunalım hissettim sankim

bize bebişle hayatı anlat

anlat ki hazırlayalım kendimizi kuzum..

bebişle hyatın anlatılabilecek şeyleri aşağı yukarı aynıdır yani ne diyeyim ki canikom
bol bol bol uyu sadece

çok şükür tatlım benim kız azcık yoklayınca mecbur herşey apar topar oldu
ama her işte gerçekten bir hayır var yoksa ben hala sererdim kendimi

sende hazır olursun tatlım merak etme hepsi bi çıkışta oluyor yeterki sen iyi ol
şu ana kadar gereksiz birşey aldığımı düşünmüyorum tatlım hepsini belli sınırda okuyarak tavsiyelere göre aldım

hastane çıkışı pembeli 1 tane birde babamız istediği için bordo mavili takım aldık
zaten hastaneden de 2 tane istemişlerdi ilk olarak giydirdikleri çok çabuk kirleniyor
birde yeni doğum yapan yakınımızda söyledi hastaneye bebek için 2 3 tanede body alt aldık
çünkü yenidoğanlar çok çabuk bezi dolduruyorlar ve kıyafetlere bulaşıyormuş

bunun dışında eve alıcağın bodyler mevsimine göre olmasına dikkat et yani hangi ayda kaç aylık oluyor
çok çabuk büyüdükleri için ilk haftalar için 4 5 tane uzun kollu yaz zamanı içinde yine 4 5 tane kısa kollu aldım
patikli altlarıda aynı şekilde
tulum 1 2tane var yaza geliceğimiz için uzun kollu tercih etmedim
battaniyelere gelince 3 4 tane penye 2 tanede örgü battaniye aldım yaza geliceğimiz için penyeler terlese sarmak için hemde çabuk yıkanır kurur

belki az gelebilir gözüne birde bebişlerin boyutları değişiyor kimisi hemen kilo alıyor sığmıyor kimisi normal standartarda gidiyor bunuda düşündüm ilk bebişi bir göriyim dedim

ama bende süslü elbiselerde abarttım biraz nabıyım çok tatlılar dayanamadım

ihtiyaç listeleri oluyor ordan kendine göre uyarlabilirsin ama ihtiyaç dahilinde git

diğer anne bebek ihtiyaçlarıda aynı şekilde
örneğin tercih ihtiyaç meselesidir elektrkli pompa veya manuel pomba

veya anadizi salıncak vs.
bunları mesela almadım bebek sever sevmez durur azcık büyüsün sonra dedik

sende başta bunları eleyebilirsin ana ihtiyaçları al yeterli

Son düzenleme:
miracle geçmiş olsun

ahsen nbr

hamdolsun iyiyiz fıstık gelmenizi bekliyoz
kadroda fire olmaz umarım

ahsen hosgeldın canım? Berra napıyor koca kız olmustur artık az kaldı lıva abla yapacak berrayı yakında

ewt ya nihayet bir kız daha eklenecek topiğe
benim kızım hepsinin ablası zaten de cüsse olarak en miniği
minyon geldi minyon gidiyo hala 6 kilo olmadı
ama sadece anne sütü alıyor, gram mama ya da ek besin almıyor ondan da kaynaklanıyor biraz

bol bol küçük altlık ve atletler alın kızlar çok mıçtıkları için günde bikaç kez üst baş değişiliyo ilk ay

bebek bezi olarak da molfixi öneriyorum, prima bizde pişik yapıyor, huggies de hep sızdırıyor
molfixte hiç sorun yaşamadık

ohhh berra kuzu büyüyor..

aklımda olsun bu fikirler yazaym bir kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…