- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.421
berra iyi canım ya gündüz uyumuyo sadece
zor oluyor ama yapacak bişey yok
hayırlısı olsun ya sağ salim kucağına al gerisi boş
valla sezeryan güzel şey bence, kızımın ilk anlarını ağrısız sızısız stressiz gün gibi hatırlıyorum
sen de genel anestezi alma iyice araştır
ben spinal anestezi oldum hem doğum sonrası o inanılmaz ağrıların hiçbirisini hissetmiyosun uyuşuk oldugun için
uyuşukluk geçince ağrılar hafif hafif başlıyor ama o ilk bir kaç saatlik feci ağrılar geçmiş oluyor
çok şükür tatlım benim kız azcık yoklayınca mecbur herşey apar topar oldu
ama her işte gerçekten bir hayır var yoksa ben hala sererdim kendimi
sende hazır olursun tatlım merak etme hepsi bi çıkışta oluyor yeterki sen iyi ol
şu ana kadar gereksiz birşey aldığımı düşünmüyorum tatlım hepsini belli sınırda okuyarak tavsiyelere göre aldım
hastane çıkışı pembeli 1 tane birde babamız istediği için bordo mavili takım aldık
zaten hastaneden de 2 tane istemişlerdi ilk olarak giydirdikleri çok çabuk kirleniyor
birde yeni doğum yapan yakınımızda söyledi hastaneye bebek için 2 3 tanede body alt aldık
çünkü yenidoğanlar çok çabuk bezi dolduruyorlar ve kıyafetlere bulaşıyormuş
bunun dışında eve alıcağın bodyler mevsimine göre olmasına dikkat et yani hangi ayda kaç aylık oluyor
çok çabuk büyüdükleri için ilk haftalar için 4 5 tane uzun kollu yaz zamanı içinde yine 4 5 tane kısa kollu aldım
patikli altlarıda aynı şekilde
tulum 1 2tane var yaza geliceğimiz için uzun kollu tercih etmedim
battaniyelere gelince 3 4 tane penye 2 tanede örgü battaniye aldım yaza geliceğimiz için penyeler terlese sarmak için hemde çabuk yıkanır kurur
belki az gelebilir gözüne birde bebişlerin boyutları değişiyor kimisi hemen kilo alıyor sığmıyor kimisi normal standartarda gidiyor bunuda düşündüm ilk bebişi bir göriyim dedim
ama bende süslü elbiselerde abarttım biraz nabıyım çok tatlılar dayanamadım
ihtiyaç listeleri oluyor ordan kendine göre uyarlabilirsin ama ihtiyaç dahilinde git
diğer anne bebek ihtiyaçlarıda aynı şekilde
örneğin tercih ihtiyaç meselesidir elektrkli pompa veya manuel pomba
veya anadizi salıncak vs.
bunları mesela almadım bebek sever sevmez durur azcık büyüsün sonra dedik
sende başta bunları eleyebilirsin ana ihtiyaçları al yeterli
hamdolsun iyiyiz fıstık gelmenizi bekliyoz
kadroda fire olmaz umarım
ewt ya nihayet bir kız daha eklenecek topiğe
benim kızım hepsinin ablası zaten de cüsse olarak en miniği
minyon geldi minyon gidiyo hala 6 kilo olmadı
ama sadece anne sütü alıyor, gram mama ya da ek besin almıyor ondan da kaynaklanıyor biraz
biz dün eminönünden sırt çantası aldık ileri de bebek olursa da kullanacağız.
blogtan alıntı resim
Eki Görüntüle 700639
çantayı çok iyi düşünmüşsün tatlım biliyorsun bulamadım diye nasıl buhranlara girdim
Yoo tatlım hıc de az gelmedı, ben de senın gıbı dusunuyorum ıhtıyac dahılınde cıkılır alınır dıyorum. Temel seylerı alsak yeter zaten dedıgın gıbı cabuk buyuyorlar...
Sen guzel bır alısverıs yapmıssın...
Mesela gecen bı magazaya gırdım adam bıberon sart dedı, hastanede sut gelmezse onla verılıyorlarmıs, emzık hemen alınmalı cart curt bısuru soru ınsanın kafasında...
Hos guzel telaslar bunlar o ayrı...
Sen sukur kı artık atlattın hepsını bı kucagına almak kaldı Allah ın ıznıyle...
Melıs ahsenı bulmusken onun tecrubelerınden yararlanıyor, ben de melısı bulmusken onu sömürüyorum
Komik geldi halimiz
bunu aldık şimdilik haftasonları kullanıcaz gezmeye çıkarken sonra bebek içinde güzel olur hem eşim de taşıyabilir diye düşündüm..
sende böyle sırt çantası bak eminönünde 25 TL idi 20 TL aldık
oh babaya paslarsın çantayı taşısın ağırlığı
tatlım ben çok şükür aldım ya bi tane kızların kafasını şişirerek, eve geldi bile
aynen öyle canım ikisinden birisini taşımalı.
modeli nasıl ben görmedim normal kol çantası mı ?
kol çantası tatlım siyah spor görünümlü içi bebek çantası termostatı bile var
Kızlar hastane ikramlarını albüm yapıyorum
gebeşler sizede fikir olur
merhaba ,
bende göbeğimi albüm yapayım dedim sonra vazgeçtim korkutmayın sizi
melis hani album
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?