Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar ya zarların üzerindekilerin bazıları çok zor gibi yani hareketleri:26:
Ben 10 ay olmasına rağmen kendimi o kadar başarılı hissedemedim sanki
Ama alasım da var hey allahım

al al al al al al

alışırsın zamanla

bence de alışırsın zamanla zaten zar almasanda erkekler zamanla alıştırır en azından zarla ne çıkarsa bahtına....

bu konuda Daphne85 den yardım alabilirsin kendisi çok iddalı taktik verebilirim

bu yılki londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek o derece hem zar hem kağıt çekip hemde carsaftan spor hareketi bakacak

Evet oldukça iddalıyım gerekli yardımları yapabilirim. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin 7-24.

aaaaaaaa bugün perşembe miiiiiiii? ben cuma sanıyorduuum. yarınıda ayın 28'i cmt sanıyordum. ayy iyi yaaaa yarın giderim almaya. çalışmayınca insan günleride karıştırıyor işte böyle

sende alacaksın demek tek zarsız ben kaldım o zamann size ohhh sabahlar olmasın bize yine hüsran kara geceler

Alemsiniz gülmekten öldüm.Benim gibi hareket kabiliyeti 2-3 adet olanlar için birebir o zaman bu zar olayı
Kocam bayram etcek valla

ivit .......................

eet canm kamasutra zarlarından bahsediyorlar ama çarşaf daha güzel

şimdik anladım ben sizi. bizde onun kitabı var.. D & R dan almıştık japonlar mı çinliler mi ne bulmuş galiba..
zarı da çok istiyorum aslında ama internetten alamam. bi yerde görürsem alırım. çarşafta bi ara 1 kadın 1 erkekte görmüştüm..
öyle koltuk bile var be.. ne kadın ne erkek zorlanmıyor çok önceden görmüştüm yaylı sandalye gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…