Eylül dostluğumuza burada devam (:

mavisuperisi dönmene sevindim canım faceden seni ekleyen bendim

ayrıca başınız sağolsun canım

Son düzenleme:
Sağolun kızlar kötüydü ama geçti çok şükür
Bu arada tekrar sizle olduğum için çooook mutlu oldum
aklımdayken söyleyeyim bebişim falan yok.Ama sizi okuyunca bazen gaza geliyorum
Seneye yaza istiyoruz bizde.Bu sene mini mini 1leri okutcam ki 4+4 muhabbetinden 60 aylıklar da okulda
Bu seneyi atlatırsam herşey olur valla

mavisuperisi hoşgeldin tekrar, ve nihayet geldin

mesleğin çok güzel canım yaaa, mini mini 1lerle uğraşmak ne kadar güzel oluur

Kilo konusunda da eşime diyorum ki 10 kilo alacağımı bilsem yemin ederim imza atmaya oturmazdım senle
Şu dukan diyetini arastırdım 69 kiloyu görmüş bi tosuncuk olarak şimdi 64e indim ama hala varil gibiyim
Hamiş olmayanlara bu diyeti tavsiye ederim valla.

ama onun çok tehlikeli olduğunu okudum ben :26:

en iyisi su içmek yürümek falan filan

birde ekmek yememek

ben almadım kızlar zarları.. eşime kızgın olduğum için alasım gelmedi. hatta bak dünden planlamıştım tchiboya gidecektim ama oraya bile gidesim gelmiyor

ben en iyisi yemeklerimi hazırlayayım belki yarın gider alırım o işteyken. aslında ben bugün sahurda vermeyi düşünmüştüm ama. nebilim yaa gitsemmi acaba, yolda gözümde büyüyor iyice.

Mavi su perisi hoşgeldinn.... Yeni evliyken çok kötü zamanlar atlatmışsın... Kayınvalidene Allah rahmet eylesin... Sizlerin başı sağolsun...

Önceden mini mini "1"ler derlerdi bu yılki "1"ler onlardan da minik olacak kolay gelsin canım...

canım başın sağolsun. kötü bir başlangıç olmuş ama bu sene yeniden bir başlangıç yaparsınız.

bence git al canım, vermek istiyorsan sahurda verirsin, yoksa yarın verirsin, nasılsa alacaksın..

mavisuperisi hoşgeldin tekrar, ve nihayet geldin

mesleğin çok güzel canım yaaa, mini mini 1lerle uğraşmak ne kadar güzel oluur

Evet datlum yaa o kadar masumlar ki görseniz,onların herşeyi oluyosunuz bi anda. bazen diyolar ki öğretmenim siz çook iyisiniz üvey öğretmen olsanız bizi döver misiniz?

hele de senin için daha da sıcak olur spor hareketlerini gördükçeeee

Edepsiz

Canım seni hatırlıyorum bende. Hoşgeldin yeniden.

Ohh maşallah,faceler falan.Biz öksüz kaldık,kimsenin face'i yok bende
Yazıyorum özelden :)

yaaa özden bizi küçümsedin sormadın gittin elin topiclerinde mi soruyosun aşk olsun bi soraydın belki yardımcı olurduk anam

bence git al canım, vermek istiyorsan sahurda verirsin, yoksa yarın verirsin, nasılsa alacaksın..

aaaaaaaa bugün perşembe miiiiiiii? ben cuma sanıyorduuum. yarınıda ayın 28'i cmt sanıyordum. ayy iyi yaaaa yarın giderim almaya. çalışmayınca insan günleride karıştırıyor işte böyle

Kızlar ya zarların üzerindekilerin bazıları çok zor gibi yani hareketleri:26:
Ben 10 ay olmasına rağmen kendimi o kadar başarılı hissedemedim sanki
Ama alasım da var hey allahım

Kızlar ya zarların üzerindekilerin bazıları çok zor gibi yani hareketleri:26:
Ben 10 ay olmasına rağmen kendimi o kadar başarılı hissedemedim sanki
Ama alasım da var hey allahım

bu konuda Daphne85 den yardım alabilirsin kendisi çok iddalı taktik verebilirim

bu yılki londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek o derece hem zar hem kağıt çekip hemde carsaftan spor hareketi bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…