Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de gitmek istiyorum şöyle kaş olabilir kalkan olabilir bozburun olabilir doğayla iç içe bi yerlere inş. seneye kısmet olur

bu arada gitti gidiyordan zar siparişi verdim yanımdaki kız da sipariş verdi beraber iyice kendime benzettim herkesi

işte rahatımda evde resmen kaynıyorum, bu seneye kadar yazın pike örterdim,askılı giyemezdim üşürdüm çünkü.. şimcik gecelik bile giymiycem nerdeyse, sürekli terliyorum..

neden acaba ???
çok üşüyen kızlara senin evlenme vaktin geldi derler boşuna değilllllmişşşşş

bak nasıl yanıyosun sonraa

Kızlar merhaba uzuuuun bi aradan sonra
4-5 aydır sessizce takip ediyorum aslında.Beni unutmuşsunuzdur diye yazmıyordum.landfloves'la face sayesinde görüşüyorduk ara ara.Yazsana tekrar dedi.Benim de yazasım vardı cidden.Geri döndüm diyeyim.Tabii ki kabul ederseniz.

Şimdi uzuuun bi özet geçmem lazım hakkımda 87 liyim İzmirliyim,2 yıllık öğretmenim.Eşimin okuldayız.O da manisalı.İstanbulda görev yapıyoruz
buraya düğüne kadar çok sık yazdım.Eşimin annesi düğünümüzde ne yazık ki felçliydi.Çok hastaydı yani.Ama garibim düğünümüzü görmeyi çok istiyordu.yatarak da olsa gördü.
Düğünden sonra balayına gittik.Kemer'e... 2 gün kaldıktan sonra vefat etti.Apar topar geri döndük.Cenazeler mevlütler tahmin edersiniz evliliğimizin ilk ayını.Kötü bi başlangıç yaptık eşim mahvoldu.Ama okullar acıldı İstanbul'a döndük tabii ki.Ve ben buraya aylarca yazamadım.Geri döndüğümde de o kadar güzel muhabbet ediyordunuz ki acaba beni hatırlarlar mı diye düşündüm.

Benim hikayem de böyle gelişti işte.Bu sene balayı yapacağız tekrar o tarihlerde ama ilki gibi olurmu bilemiyorum

hoşgeldin canım

başınız sağolsun, bu konuyu yazdınmı, hatırlıyorum sanki:44:

Bu sefer ilki gibi olurmu düşünmeden, tatilinin tadı çıkar bence..

Son düzenleme:

ben seni hatırlıyorum

hoş geldin tekrar
başınız sağolsun kötü günler
şimdi her şey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…