- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.221
ben aslında kocamada suç bulmuyorum kavgalarımızın coğunda ben abartıyorum acayip sinirli bir insanım ben eşim geliyor sakinleştirmeye yada konuşmaya git diyorum kapıyı cekmeceleri carpıyorum adam haliyle gidiyor .. gidince bu sefer neden gidiyorsun ilgilenmiyorsun diye kızıyorum kocam da coğu zaman ne yapacağını sasırıyor ağlayıp zırlayıp sakinleşip kendime gelince , gözgöze gelince gülüyoruz , böle hastalıklı bir evlilik
ben aslında kocamada suç bulmuyorum kavgalarımızın coğunda ben abartıyorum acayip sinirli bir insanım ben eşim geliyor sakinleştirmeye yada konuşmaya git diyorum kapıyı cekmeceleri carpıyorum adam haliyle gidiyor .. gidince bu sefer neden gidiyorsun ilgilenmiyorsun diye kızıyorum kocam da coğu zaman ne yapacağını sasırıyor ağlayıp zırlayıp sakinleşip kendime gelince , gözgöze gelince gülüyoruz , böle hastalıklı bir evlilik
Ben hiç konuşmam. Oldukça sakinim. Hemen de unuturum ama o illaki irdeleyecek. Tek tek konuşacak her kelimeyi tartışacak. Bizim evde dırdırcı olan eşim
halbuki çok sakin duruyo onu görmüştük buluşmada kocam beni bıraktı sizi görmek istemişti ama izin vermedim bi daha ki sefere sıkmıcam kocamı
özdn yavrucum yazık adama yahuu sen öyle yapınca adam napsınsakinn ol azcıkınn
kızlar ben çıkıyorum hadi hepinize kolay gelsin
daphne zarlarına kuvvet ama oturma odasından başlamayı unutma olaya
ben bu akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum o kadar bahsettik
Aynı evde olmayınca daha çok küs kalınıo zaten.Ben izmirdeyim annemlerin yanında o da iş için manisaya gtii.Aramadı hala.Kızlar ya bu adam beni bırakmaya karar vermiş olmasın hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?