- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.261
benimde yeni evlenen arkadaşıma hediye almam lazım,100 tl ayırdım ama ne alim bilmiyorum,
KANVAS tablo baktım,bazı sitelerde 30-40 bazılarında ise 150-200 anlamadım nasıl bişey bu?siz hiç karşılaştınızmı aldınzmı böle bişey?
Birde dekoratif aynalar var,oda aynı şekilde çok ucuz ve çok pahalı
sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 473336
Canım çok hoş duruyor. Bu renginimi alacaksın?
denemek amacı ile önce kendime alayım diyorum mutfğıma alırsam kırmızılıını,oturma odasına alırsamda morunu alırım heralde odaya uysun die
Kızlar ya beni bi korku sardı şimdi kesin benmki pazar günü gelmem dicek halama bana kızdığı için çünkü dün tartışmadan sonra halam çağırıyo pazar akşam iftara dedim gidemeyiz dedi nedenmiş dedim ben gelmiyorum sen gitmek istiyosan git dediofff ya yine aynı şeyi söylerse ki bu kez harbiden konuşmuyo benle.halamda bizim için düzenliyo iftarı bütün akrabaları çağırmış herkes gitcek biz yokuz ne dicem onlara :18:
Kızlar ya beni bi korku sardı şimdi kesin benmki pazar günü gelmem dicek halama bana kızdığı için çünkü dün tartışmadan sonra halam çağırıyo pazar akşam iftara dedim gidemeyiz dedi nedenmiş dedim ben gelmiyorum sen gitmek istiyosan git dediofff ya yine aynı şeyi söylerse ki bu kez harbiden konuşmuyo benle.halamda bizim için düzenliyo iftarı bütün akrabaları çağırmış herkes gitcek biz yokuz ne dicem onlara :18:
gelir canım bence zor durumda bırakmaz seni
kızlar yaaa bugün ruh gibisiniz hiç hareket yok topicte cuma yorgunluğu mu ben de eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusuna baktım biraz bayaadır okumuyodum iyice dolmuş sayfaları ama en çok dikkatimi çeken eşinin ya da sevgilisinin yanında altına işeyen işeyene aayyyonları okudukça bizimde başımıza gelir mi diye düşünmeden edemiyorum çok kötü bşy yaaaa
kızlar yaaa bugün ruh gibisiniz hiç hareket yok topicte cuma yorgunluğu mu ben de eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusuna baktım biraz bayaadır okumuyodum iyice dolmuş sayfaları ama en çok dikkatimi çeken eşinin ya da sevgilisinin yanında altına işeyen işeyene aayyyonları okudukça bizimde başımıza gelir mi diye düşünmeden edemiyorum çok kötü bşy yaaaa
Hahaaa güzelmiş odaCanım ben sıcaktan mahvoldum. 2 klima var. Kendine çalışyor ikiside. Masaüstü vantilatörlere bakıyordum. Bir yandan da bir derdim vardayım içim şişti oradada
nası ya ne die işiyolarmış ki
Hahaaa güzelmiş odaCanım ben sıcaktan mahvoldum. 2 klima var. Kendine çalışyor ikiside. Masaüstü vantilatörlere bakıyordum. Bir yandan da bir derdim vardayım içim şişti oradada
link lütfen biraz gülmeye ihtiyacım var
Selam kızlar okuyorum ama yazmak nasip olmadı çok sıcak bugün bitsin akşam olsun başka bişey istemem,bugün akşama eşimle alışverişe gidicez iç çamaşırı falan alıcaz malum üstler artık sıkıyor,günlük giymeye bişeyler alıcaz haftasonuda temizlik yapmam lazım akşama bir dolu çamaşır asıcam ütü var bu hafta sonu gündüzleri işlerimi yaparım akşamları dışarı çıkmak istiyorum,eşimin eğitimi var haftasonu akşam saatine ancak gelir yemek yer dışarı çıkarız diye düşünüyorum,tabi sıcak havaya göre gideriz biryerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?