- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.401
15 gün ara verdik deme inanmam benim ki hayatta beklemez sessiz sessiz halleder işini
ben mi
buradan yazamıyorum detay ama bende hayal gücü falan yok emin olabilirsin ,
detayları yanyana konusuruz
şu kocalara dayakta bşy dikkatimi çekmişti bi kadın yazmış:
iş yerinde bi kadın kocandan bşy isteyince yapmasını istiyorsan aganigi naganigi sırasında iste demiş (bence de en etkili yöntem budur kocam hep beni bununla kandırıyosun der bana) o da bu yöntemi denemiş kadın o sırada bşy istemiş adam kızmış yarım bırakmış işini kadın diyo olan bana oldu iş yarım kaldı ben o yönteme katılmıyorum demiş
sizce??
şu kocalara dayakta bşy dikkatimi çekmişti bi kadın yazmış:
iş yerinde bi kadın kocandan bşy isteyince yapmasını istiyorsan aganigi naganigi sırasında iste demiş (bence de en etkili yöntem budur kocam hep beni bununla kandırıyosun der bana) o da bu yöntemi denemiş kadın o sırada bşy istemiş adam kızmış yarım bırakmış işini kadın diyo olan bana oldu iş yarım kaldı ben o yönteme katılmıyorum demiş
sizce??
öle yöntem mi olur saçma
ay kendini kullandırmak gibi hiç beğenmedim
adamda yazık bilmiyor kadının niyetini
Sonrasını okuduysan eğer bir tanesi tam ilişki sırasında değil,ilişki bitip o mutluluktan uçar haldeyken söyle demişti :)
Her erkekte aynı etkiyi yaratmıyor demekki.Baştan çıkarıldığı her an herşeyi kabul edebilir kanımca
şimdi bu durumda yöntemi geliştiren kadın işini yaptıracak yine kadın ve söz konusu kadının kocası ne kullanması kız ne diyon sen
ay aklıma ne geldi eşim bekarken eltimler bi ara onlarla oturuyodu eltim kocasından bşy istiomuş o da biraz sert ve kıskançtır kabul etmiyomuş sabah bi anda herşey değişiyomuş hemen kabul ediyomuş abisi benim ki çok fena hala onlarla bu konuda dalga geçer ne zaman eltim bşy istese eşim ona sen kabul ettirirsin sabaha istediğini yaparsın diye takılır
konu açılınca hoşuna gidiyo ama bu konuyu açmamızı sen istedin hemşerim benim
aaa ben çözdüm biz daphneyle hem adaşız hem de hemşeri sayılırız demek bizim toprakta bşy var sen de sivaslı değil misin bulaşmıştır bşyler
ay aklıma ne geldi eşim bekarken eltimler bi ara onlarla oturuyodu eltim kocasından bşy istiomuş o da biraz sert ve kıskançtır kabul etmiyomuş sabah bi anda herşey değişiyomuş hemen kabul ediyomuş abisi benim ki çok fena hala onlarla bu konuda dalga geçer ne zaman eltim bşy istese eşim ona sen kabul ettirirsin sabaha istediğini yaparsın diye takılır
ozdn ; dün o kadar ben garfieldim falan dedin gördüm şimdi albümde resmini ne alaka beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegayet iyisin
o senin güzel bakışın aynı garfieldim öle hissediyorum şişman koca totolu
o senin güzel bakışın aynı garfieldim öle hissediyorum şişman koca totolu
hahah sen şişman koca totoluysan biz ölelimyani ben öliimm
seni gebertirim neren garfield Allah aşkınao zman ben dev anası
sanırım psikolojik ben hariç herkesi zayıf görüyorum ama kendimi hüsnü şenlendiricinin karısı gibi görüyorum aynada
al bendende o kadar
biz seninle sınıf kuralım, hocalarımız hanzade ve Daphne olsun
konu açılınca hoşuna gidiyo ama bu konuyu açmamızı sen istedin hemşerim benim
aaa ben çözdüm biz daphneyle hem adaşız hem de hemşeri sayılırız demek bizim toprakta bşy var sen de sivaslı değil misin bulaşmıştır bşyler
ne dedi kız??????
ahh ahh ben nabıyım o zaman söle bana,
aa aklıma geldi bu arada dün akşam gezmedeyken karının teki kocamın yanında bana laf attı, şaşkına döndü bizimki
aa aklıma geldi bu arada dün akşam gezmedeyken karının teki kocamın yanında bana laf attı, şaşkına döndü bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?