Eylül dostluğumuza burada devam (:

15 gün ara verdik deme inanmam benim ki hayatta beklemez sessiz sessiz halleder işini

15 GÜN uzun süre bence de

ben mi

buradan yazamıyorum detay ama bende hayal gücü falan yok emin olabilirsin ,

detayları yanyana konusuruz

alıyorsun o zarı atıyorsun çıkana göre bak ne detaylar çıkıyor ortaya
bi havadasın bi yerde

bende katılmıyorum. bırak yaw konsantrasyonu bozma. eli işte gözü oynaşta gibi

Sonrasını okuduysan eğer bir tanesi tam ilişki sırasında değil,ilişki bitip o mutluluktan uçar haldeyken söyle demişti :)

Her erkekte aynı etkiyi yaratmıyor demekki.Baştan çıkarıldığı her an herşeyi kabul edebilir kanımca

öle yöntem mi olur saçma

ay kendini kullandırmak gibi hiç beğenmedim

adamda yazık bilmiyor kadının niyetini

şimdi bu durumda yöntemi geliştiren kadın işini yaptıracak yine kadın ve söz konusu kadının kocası ne kullanması kız ne diyon sen

evet okumuştum her erkek mutlu olunca daha çabuk kabul eder ama tabi ki istenilen şeye de bağlı çok uç bşy değilse hemen herşeyi kabul ederler gibi geliyo

ozdn ; dün o kadar ben garfieldim falan dedin gördüm şimdi albümde resmini ne alaka beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gayet iyisin

ay aklıma ne geldi eşim bekarken eltimler bi ara onlarla oturuyodu eltim kocasından bşy istiomuş o da biraz sert ve kıskançtır kabul etmiyomuş sabah bi anda herşey değişiyomuş hemen kabul ediyomuş abisi benim ki çok fena hala onlarla bu konuda dalga geçer ne zaman eltim bşy istese eşim ona sen kabul ettirirsin sabaha istediğini yaparsın diye takılır

eltin işi biliyor

Sivas'ın kızları böyleyse erkeklerinide siz düşünün o halde!

hiç kullanmadım bu durumu. ne saftiriğim ben yahu

sanırım psikolojik ben hariç herkesi zayıf görüyorum ama kendimi hüsnü şenlendiricinin karısı gibi görüyorum aynada

ahh ahh ben nabıyım o zaman söle bana,

aa aklıma geldi bu arada dün akşam gezmedeyken karının teki kocamın yanında bana laf attı, şaşkına döndü bizimki

Son düzenleme:
al bendende o kadar

biz seninle sınıf kuralım, hocalarımız hanzade ve Daphne olsun

Böyle ulvi bir konuda her zaman siz değerli dostlarıma yardımcı olmayı borç bilirim.

Sanırım öyle canım ya. İçtiğimiz suda bir şey var. Maşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…