- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.381
sniperelit msj atmışssın saol tatlım ama ben seni bulamadım sanırım gizlisin aramalara özel msjda atamadım 10 dk 1 atılıyor ya kaldım öyle
kız melis ağaç yaş iken eğilirmiş şimdiden başla çalışmalara sen de al bi zar ne çıkarsa bahtına canım
kız melis ağaç yaş iken eğilirmiş şimdiden başla çalışmalara sen de al bi zar ne çıkarsa bahtına canım
kızlar ya ne enerjiksiniz.
sıcak felan demeden spor hareketlerine devambende doğurayım seneye artık alırım zarlardan
o zarlar bu ara bizede lazım aslında15 gündür misafir vardı kardeşim bu akşam gidicek
kuzuumm hayal gücünü kullan sen çok yaratıcısın inanıyorum buna
oo benim eşim t box ı benden önce alt üst etti ama bulamadıinternetten siparişte veremiyorum kkartım yok anca o gelince ama akşamlarıda unutuyorum gerek te kalmıyor aslında şu genç yaşımda baya eğildim merk etme
Canım facebook sayfana ulaşılmıyor şu anda
ben mi
buradan yazamıyorum detay ama bende hayal gücü falan yok emin olabilirsin ,
detayları yanyana konusuruz
Benim canım bu ara mantı istiyor
al bendende o kadar
biz seninle sınıf kuralım, hocalarımız hanzade ve Daphne olsun
eftelya maşallah bizi konuşturuyosun kaçıyosun sen niye katılmıyosun anlat bakalım siz de durumlar nasıl???
şu kocalara dayakta bşy dikkatimi çekmişti bi kadın yazmış:
iş yerinde bi kadın kocandan bşy isteyince yapmasını istiyorsan aganigi naganigi sırasında iste demiş (bence de en etkili yöntem budur kocam hep beni bununla kandırıyosun der bana) o da bu yöntemi denemiş kadın o sırada bşy istemiş adam kızmış yarım bırakmış işini kadın diyo olan bana oldu iş yarım kaldı ben o yönteme katılmıyorum demiş
sizce??
Ben utanırım yaaaa
şu kocalara dayakta bşy dikkatimi çekmişti bi kadın yazmış:
iş yerinde bi kadın kocandan bşy isteyince yapmasını istiyorsan aganigi naganigi sırasında iste demiş (bence de en etkili yöntem budur kocam hep beni bununla kandırıyosun der bana) o da bu yöntemi denemiş kadın o sırada bşy istemiş adam kızmış yarım bırakmış işini kadın diyo olan bana oldu iş yarım kaldı ben o yönteme katılmıyorum demiş
sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?