Eylül dostluğumuza burada devam (:

pışşşttt kızlar benim facebook yoktu ya şimdi oyun içinde olsa açmış bulunduk bir face sizleri eklicem sadce Pingununkini biliyorum onu eklicem tanıyabildiklerimide ekliyorum başta ozdn,hanzade,landfloves kabul edin benim fotoğrafım yok eşimin var malum poker aşkına
diğer face li arkadaşlarda isimlerini özel mesajla atarlarsa sevinirim
bende fırsat bulamadım albüm yapıp fotoğraflarımızdan koymaya taze Face bizimki, birde kullanmayalı unutmuşum

hanzade,ozdn ekleyemedim sizi

Son düzenleme:

Ateşten ziyade konu aslında faydalı bir konuydu.Tabii herkes için geçerli olabilecek nitelikte değil.Her kocaya işve-cilve-alttan alma gibi durum söz konusu değil.

Evet tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama sorunlu evlilikler için bu sabredilemez bir durum olabilir.

Bunlar hariç mesajdı,danstı,ZARDI! :) canlılık getirebilir...

Hanzade;

Konuya bir giriş yap zar mevzusuyla :)

aşkım bana akşam tavuk döner yapıcakmışş bugün canım istedi ama dondurulmuş yiyemezsin dedi bi parça göğüs bi parça kanat alıcakmış ondan yapıcakmış bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya hevesini kırmayayım dedim benim kocam bugün çok hamarat maşşallahh
yanına barbunya pilaki yaptım. pilav ve salata tamamdır

bende bir arkadaşlık talebi yok melis

ayarlarımı düzeltttim şimdi olur :)

özelden yazdm sana cnm

internette izlemişsinizdir.. kızından annesine kına gecesinde şarkı.
çok fena bişey ya her izlediğimde gözlerim doluyor. :44::2::2:

giriyorum konuya dün zar siparişi verdim bugün gelmedi muhtemelen yarın gelir ama yarın öğlen çıkıcam öğleden sonra gelirse s....k pazar da yokum gerçi açmaz kimse ama insan bi tedirgin oluyo pazar da yokum
sabırsızlanıyorum bir de bir an önce spora başlamak istiuorum

aaaaa ama ben doğum gününde vericem yaa tüh ayın 22 sine kadar bizim yöntemlere devam

melis cim beni ekle seni bulamadımmmmm hadi bekliyorum

ayarlarımı düzeltttim şimdi olur :)

hanzadecim sana arkadaşlık talebi gönderemiyorum
ozdncim hemen ekliyorum o zman seni
msj atan arkadaşlarada teşekkürler ekliyorum hemen cvp veremedim kusura bakmayın 10 dk 1 msj atılıyor
face i bayadır kullanmıyordum şimdiden kusura bakmayın pek birşey yok yeni yeni alışmaya çalışıyorum şu zaman tüneline
oyun için açılmıştı face fotolarım yoktu ama baktık iyice cddiye bindi bizim iş devamı gelmekte yani

sizin yöntemler mi

ben valla bu işi bilmiyorum sanırım nasıl yöntemler hanzade banada değişik yöntem öğret özelden ben gayet salağım sanırım

kendimde şüphe ediyorum

sizin yöntemler mi

ben valla bu işi bilmiyorum sanırım nasıl yöntemler hanzade banada değişik yöntem öğret özelden ben gayet salağım sanırım

kendimde şüphe ediyorum
kuzuumm hayal gücünü kullan sen çok yaratıcısın inanıyorum buna

sizin yöntemler mi

kendimde şüphe ediyorum
kuzuumm hayal gücünü kullan sen çok yaratıcısın inanıyorum buna

sizin yöntemler mi

kendimde şüphe ediyorum

Yöntem bilmiyorsan zar alacaksın işte. Boşunamı satıyorları o zarları. Bizlerin ufkunu açmak için tüm çabaları

sniperelit msj atmışssın saol tatlım ama ben seni bulamadım sanırım gizlisin aramalara özel msjda atamadım 10 dk 1 atılıyor ya kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…