Eylül dostluğumuza burada devam (:

aayy ben yarın da çalışıyorum burda olun kızlar zarlarım gelecek sizin adınızada atar bildiririm size...

neden yasak ki mikrop falan mı kapar diye

bizdede ilk evlendiğimiz ay yasak konmuştu ben sistit olmuştum çok kötü bir hastalık

bizdede ilk evlendiğimiz ay yasak konmuştu ben sistit olmuştum çok kötü bir hastalık

yaraya dondurma işlemi yapıldı ya heralde mikrop falan kapmasın diyedir canım ama halimizi ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama aktif bir hayatımız olsaydı bende baya bişeyler dökülürdüm topike.anlat anlat icraat yapama olmuyo valla

bu arada kızlar bugün bütün evimi camlar falan dahil temizledim sonra ne yaptım?mutfağa geçtim mantı açtım

kimdi canı mantı isteyen hemencik buyursun gelsin

hem de ilk ay yazık en yoğun dönem...

miracle cım senin işin de zor geçmiş olsun bir an önce iyileş de kutlama yaın hatta sen e al meşhur zarlardan...bu ayrılıktan sonra süper olur...

ay ben ben ben o kişi benim bide salcalı yağlı bişeyli sosu var ondan da koy lütfen

hamarat gelin seniii

miracle cım senin işin de zor geçmiş olsun bir an önce iyileş de kutlama yaın hatta sen e al meşhur zarlardan...bu ayrılıktan sonra süper olur...

hanzade ya

evet hatta doktor bana dedi ki bu yasağa uyabilir misiniz bende elbete uyarız dedim

kadın artık ne sandıysa beni

ama o zaman işimde evime uzaktı o yol bana işkence gibiydi bir taraftan sancım var bir taraftan yol uzun

şükür bu günlere

çok saol canım umarım geçmiştir de yasağı kaldırır doktorum.
hanzadem ne kutlama ne kutlama şölen yapıcaz inş.
bende o zarlardan var desem size t-box olanlarından taaa nişanlıyken almıştık 9 ayda hepsi klişe oldu nette çok daha farklı şeyler var.

ay ben ben ben o kişi benim bide salcalı yağlı bişeyli sosu var ondan da koy lütfen

ayyy kuzummm keşke burda olsan valla evime gelme imkanın olmasa bile saklama kabına koyar sana bi şekilde ulaştırırdım

hamarat gelin seniii

valla şekerim biraz daha temizlemesem ev alıp başını gidecekti şükür pırıl pırıl oldu ama mantı nerden çıktı onu bilmiyorum annem duysa kulaklarına inanamaz benim mantı yaptığıma

siz anca avizeden sallanın kocanızın üzerine dolaptan atlayın

gelin böle olur işte

aaa sadece yemek temizlikle olmaz şekerim

ben asıl netten zardan daha harika bişeyler almak istiyorum ama cesaret edemedim daha

miracle gizli kalmış hazine gibisin canım valla dökül bize anlat sende neymiş o gördüğün netteki şeylerrr

kardeşimi otobüse bindirmeye gittim geldim amma kaynatmışsınız he bu arada akşama ne yemek var hiç bişi yapmak istemio canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…