- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.521
çok saol canım umarım geçmiştir de yasağı kaldırır doktorum.
hanzadem ne kutlama ne kutlama şölen yapıcaz inş.
bende o zarlardan var desem size t-box olanlarından taaa nişanlıyken almıştık 9 ayda hepsi klişe oldu nette çok daha farklı şeyler var.
ayyy kuzummm keşke burda olsan valla evime gelme imkanın olmasa bile saklama kabına koyar sana bi şekilde ulaştırırdım
kızlar yarın eşimle sevgili olma yıldönümümüz ya bende tchiboya gidecektim, eşim aradı oda biyere gidiyomuş arabayla hemen atladım benide aldı bıraktı neyseki yürümemiş oldum. ama oraya gidince hayal kırıklığına uğradım çünkü o mugların içi plastikmiş, çelik olanlar kalmamış. bende almadım. sinir oldum sonra çarşıda dolana dolana hediye aradım bişey bulamayınca güzel bir tshirt aldım. kendimide unutmadım tabiii bikaç parça kıyafet makyaj malzemeleri falan aldııım
kızım sen lisedeyken mi öğrendin böyle şeyleri. o zaman şaşırmamak gerek normal bu kadar aktfi olman
artık zaman kalmadı zaten kalanları ısıtacam yicez mecburen. dışardan geldim zaten kendmi salona zor attım bu sıcakta yemek yapamam
ooo daphne bende word belgesine liste yaptım, hatta dün hanzadeye sordum bikaç kişiyi falan, listemiz büyük ölçüde tamamlandı, isteyene göndereblirim
valla canım camlar ve bütün evi temizledim hemde mantı yapıverdim tabi klimalı ortamda yaptım yoksa hamur asla açılmaz
bi gün açalım birlikte canım benim.zarları daha geçen gün arkadaşım aldı kocasına süpriz yapıcaktı sorarım işi bittiyse veririz size.
haydi çifte telliye ayşe fatma hayriye:130:
kızlar ben az önce tatlı yaptım
şimdi sevinç dansı yapıyorum
kimsede yokk
kiminle paylaşacağım bunu tatlım dolapta
günaydın hanzadeciğim bak seni tek bırakmamak için geldim sabahın köründe.
dün o zarları eşime anlattım ben, böyle böyle bir zar varmış dedim t-box ta varmış, ben utanırım sen alsana onlardan dedim
oda dedi onda balkon, asansör, dam çatı vs bişilerde var mı acaba dedi, bak varsa affetmem madem oynicaz tam kuralına göre oynarız dedi, mızıkçılık yapmak yok dedibenimkinin bilinç altına bakın asansör diyo, kimin aklına gelir yok yok alma vazgeçtim istemiyorum dedim. yok yok alırım dedi yaaa
bırak alsın zar tutarsın
kuralları sen belirlersin canım oyuna başlamadan...
günaydııııınnnn herkeseee;
cicişşşler işlemmm tamamdır küslük bittiii pazar iftara gitmek kesinleşti yaşasın spor hareketleri
demek ki ne oluyomuş kocalar spor haraketlerine dayanamıyomuş...
kuralları ben nasıl belirleyeyim baştan peşin peşin söyledi, oyun oynayacaksak kuralına göre oynarız dedi
yaktınız başımı kızlar, hep sizin yüzünüzden
zvy nerelerdesin geçmişi okuyosan bitmez canım, bikaç gündür çenemiz düştü iyice ben bile yarım gün gelmiyorum oku oku bitiremiyorum. işin zor, bi selam ver bitirince
özden nerelerde kaldın bakalımm atladın mı akşam dolaptan ya da avizedennnnnnn
........bu adam beni gıcık ediyo işi bırakasım geliyo yüzünü gördükçe
bu adam beni gıcık ediyo işi bırakasım geliyo yüzünü gördükçe
ahahaaaa yok canım yok şaka yaptım, verme aman.
özdn ne tatlısı yaptın kız? yemek yapmayı falan bilmem diyodun puding mi yaptın yoksa ?
yalancı tavuk gögsü ama ikram etmedim belki kötü olmuştur diye yanındaki kızda yemekten anlamıyordu bende dondurma ikram ettim
yalancı tavuk gögsü ama ikram etmedim belki kötü olmuştur diye yanındaki kızda yemekten anlamıyordu bende dondurma ikram ettim
........
kim o ayol
hayırdır noldu da deli etti seni? bilgisayarına mı bakmaya çalışıyor? hani bişeyler yazıyosun ya ne yazıyor bu kadar nereye yazıyor diye merak ediyor olabilirmsnde konuştuğunu sanıyordur belkide
kız okadar uğraşıp yapmışın ikram etmedin mi tadına sen baksaydın önce bi mademkii
niye ikram etmediiiiiin, bak madem kızda anlamıyormuş ne becerikli hatun derlerdiii. niye kötü olsunki bakmadın mı tadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?