Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar yazdıklarınızı okudum çok sağolun cevap yazamıyorum
tek tek teşekkürler
sanırım zamana bırakmak en iyisi

özdencim mailini görmek şerefine nail olamadım canım ne hotmail ne yahoo ne de gmail açmıo benm pc nolduysa çok sinir oldum açabildiğim ilk anda bende cevap yazıcam

çok şükür biz iyiyiz, biraz fazla hareketliyiz sadece o kadar :)

ben kızın nazlısını severim yaramaz olmaz inşaAllah
klasik müzik ve kuran terapilerine başlicam

annesi o kadar hareketli kızı da olucak tabi ayy bu arada ahsen verdiğin numarayı aradım neden açmadın

İnsan evde olunca işi hiç bitmiyor. Birde üzerine ramazan ayındayız.

bende evdeyim canm ama bugün izle beraber mesai yaptım valla ösym nin sitesini f5yapmaktan parmağıma kıramp girdi artık ve 17.30 dan sonra iş yapmaya başlıcam evi süpürmem lazım ve yemek yapcam

alt komşum bütün kadın programlarını düzene sokmuş biri bitiyo birini izliyo
işitme problemi mi var bilmiyorum, son ses izliyor hepsini
ben de duyuyorum burdan
ama müge anlı tatile girdi galiba, uzun süredir duymadım onu

meşguldüm ayol, biliyosun yoğun oluyor işler

ayy töbe töbe yaa bebeğeem var benim terbiyemi bozdurdun durduk yere

yerim o bebeği şu cinsiyeti tam belli olsun da ciciler alsak sizin bebişlere

gözüme kestirdim bir iki şey ama seninki son anda ortaya bir pipi çıkarır kesin

erkeklere gözüme kestirdiğim küçük erkek kıyafetleri var

bende evdeyim canm ama bugün izle beraber mesai yaptım valla ösym nin sitesini f5yapmaktan parmağıma kıramp girdi artık ve 17.30 dan sonra iş yapmaya başlıcam evi süpürmem lazım ve yemek yapcam

Hala bakamadın mı sonuçlara?

ben evde olsam çok tembel olurdum herhalde bütün gün müge anlı ve evlendirme programı izler akşam temizlik yemek yapardım

Evlendirme programları değil ama müge anlıyı seyretmeyi seviyorum ben

oyy düşünmen yeter tatlım benim
pipi sonradan çıkmaz kızım jelonunki istisnaydı bakma sen ona
ben popişkomuzu alttan gördüm boştu

özdencim yeni görevin hayırlı olsun canım

kızlar şekerparemi yaptım sizlere sormuştum tatlı önerisi ve tarif için ama cevap alamayınca bende netten taif bulup yaptım bakalım umarım güzel olur

ahsen kızının yumurtalıkları oluşmuş bak bu ara tiker da ne güzel ayrıntısıyla yazmış

ewet ya ben de sabah okumuştum şaşırdım
dünyaya tam donanımlı geliyoruz, bütün sistem yerli yerinde oluyor, ne byük mucize

bu arada kızlar dün görümcemin ufaklığı işeyince annesi banyoya soktu o da yıkandıktan sonra çırılçıplak salona geldi pipişini sallayarak
eşim de güldü len bu hal ne diye
diğer küçük yegeni de 8 yaşında, "dayııı sende de var ondan dimi. Ama seninki daha büyük dimi" dedi. Biz de güldük
çocuk da devam ediyor, "babalarınki büyük olurmuş ya, dayım da yakında baba olacak ondan büyüktür onunki" diye açıklama yaptı bir de

özdencim yeni görevin hayırlı olsun canım

kızlar şekerparemi yaptım sizlere sormuştum tatlı önerisi ve tarif için ama cevap alamayınca bende netten taif bulup yaptım bakalım umarım güzel olur

saol canım benim mesajını aldım gerekli birimlere ilettim gelir birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…