- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.741
hayırlı olsun özdencim maaşın artması süper valla bide araya çocuk sıkıştırsan çocukda yaparım kariyerde diye hava atarsın
Ekstra işin hayırlı olsun özden
ben geldim kızlar anca uyanabildim de
bugün Allah nasip ederse evimize gecicez sonunda artık benimkide dayanamadı, sonra bi ara anlatırım durumları.
ocwmays cım kızın olucakmış hayırlısıyla sağlıklı olsunda, bizim böceklerin arasına bir prenses geliyor çok şükür
aydasucum parça kalmış bende anlayamadım sebebini geçen günlerde yengemde düşük yaptı ama kürtaj olmamıştı o umarım hemen sağlığına kavuşursun.
pingucum inşallah dua ediyorum emin ol oruçlu oruçlu inşallah eşin için hayırlısı olur ve senin orda işe başlar.
vardı aklımda ama yine unuttum uykulu olunca, he birde herkes buzluğuna birşeyler koyuyor da benimki bomboş hiçbirşey yapmadım valla nasıl olurda hiç bilmem, ama sizi görünce özeniyorum
ohh tabi götüüüür paraları sonra tanımazsın bizi bide yalandan fazla giremicem artık diyor bak bak ne teklif etti bakıyım öle
bide haftasonu gelicektin bu tarafa naptınız? nasıldı yollar?
çok kolay geldik az trafik vardı facebooka foto koydum ama sen silmişsin herkesi
paraları biriktirip ilk sizin siteyi satın alıp seni sokağa atacağım melis ...
önceki yazdığımı göreydin anlardın bizimkiyle face yüzünden saçbaşa girdik bende triplendim teknolojik insanlar değiliz yani bizi fena bozdu konuşmadık 2 gün, kullanmıyorumbizimkide poker için kullanıyordu bu akşam itibariyle evimizd poker durumları olmucağından kapancak
kızım beni sokağa atsanda fark yapmaz bulurum ben ev ama ben seni atarsam sokağa o kötü olur Allah korusun cinayet yeri berdel merdel fenaaa
okudun mu haberi melis bizim iki yan apartman orası allahtan 5 sene önceymiş ..
sende bu sayede açık adresimi öğrenmiş oldun haa nı 8 değil 6
neden kavga ettiniz saç başa .. savı yolunann kesin eşin olmuştur
ne güzel fotolara bakıyorduk
bir derdim var benim için terapi yeri oraya girip halime şükrediyorum .... kocama şükrediyorum kayınvalidem kayınbabama görümceme şükrediyorum
kız mls burda yazsan olmuyo mu bak ben meraklı bi insanım meraklandırdın beniya da 10 ar dk.beklicen artık napalım
kızlar ben iki üç kişiye özel mesaj yazmak istiyorum var mı kk da öle bişi
yani aynı mesajı 2 3 kişiye yollayacağım aynı anda
sanada yaacağım bekle
şekerim sadece vip üyeler yapabiliyo bunu biz 10 dk bekliyoruz 2. msjı göndermek için. Ama şöyle yapabilirsin birine gönder mesajı altınada not düş sende buna buna gönderebilirmisin diye gönderdiğin kişide not düşsün şuna gönderiver diye zincirleme tamamlanır
bu arada hayırdır özelden mesajlar filan valla çatlıyom ben meraktan siz böle dedikçe
beni mi kekliyonuz lannnnn
noldu ki.... noluyo burda bee ne çeviriyonuz
canım zincirin ilk halkası sensin hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?