Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok kolay geldik az trafik vardı facebooka foto koydum ama sen silmişsin herkesi

paraları biriktirip ilk sizin siteyi satın alıp seni sokağa atacağım melis ...

Son düzenleme:
çok kolay geldik az trafik vardı facebooka foto koydum ama sen silmişsin herkesi

paraları biriktirip ilk sizin siteyi satın alıp seni sokağa atacağım melis ...

önceki yazdığımı göreydin anlardın bizimkiyle face yüzünden saçbaşa girdik bende triplendim teknolojik insanlar değiliz yani bizi fena bozdu konuşmadık 2 gün, kullanmıyorum bizimkide poker için kullanıyordu bu akşam itibariyle evimizd poker durumları olmucağından kapancak

kızım beni sokağa atsanda fark yapmaz bulurum ben ev ama ben seni atarsam sokağa o kötü olur Allah korusun cinayet yeri berdel merdel fenaaa

Son düzenleme:

okudun mu haberi melis bizim iki yan apartman orası allahtan 5 sene önceymiş ..
sende bu sayede açık adresimi öğrenmiş oldun haa no 8 değil 6

neden kavga ettiniz saç başa .. saçı yolunann kesin eşin olmuştur

ne güzel fotolara bakıyorduk

Son düzenleme:
kızlar ben iki üç kişiye özel mesaj yazmak istiyorum var mı kk da öle bişi

yani aynı mesajı 2 3 kişiye yollayacağım aynı anda

Son düzenleme:

hemde sahur vakti gece 2 de o ekler bu ekler bizimki nedense bi triplerde dedim hayırdır niye çekindin fln filan ordan başladı çekişme
ahh ahh bende bakıyordum anacım fotolara aslında benim işime gelmişti face de işte, bizimki gizli adam olucakmış ekleyemezmiş kimseyi bunu derkende kendi akrabalarını ekledim diye bunu dedi saftrik bende triplendim al sana akraba 0 kişi dedim girdik saç başa adımıda silmiştim ha al yalnızları oyna diye öyle yani küstük bide 2 gün
durun ben gidiyorum şimdi benimki geliyormuş hazırlanıyım artık evimize geçiyoruz ordan bağlantıdayım artık
açık adresini biliyorum kızım kaydettim bulacağım kızım seni bulacağım

he birde kızlar kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum önerilere açığım, çokomel olarak düşündüm ama oda ne biliyim çoko lu moko lu ozdn dalga geçr

kız mls burda yazsan olmuyo mu bak ben meraklı bi insanım meraklandırdın beni ya da 10 ar dk.beklicen artık napalım

kızlar ben iki üç kişiye özel mesaj yazmak istiyorum var mı kk da öle bişi

yani aynı mesajı 2 3 kişiye yollayacağım aynı anda

şekerim sadece vip üyeler yapabiliyo bunu biz 10 dk bekliyoruz 2. msjı göndermek için. Ama şöyle yapabilirsin birine gönder mesajı altınada not düş sende buna buna gönderebilirmisin diye gönderdiğin kişide not düşsün şuna gönderiver diye zincirleme tamamlanır
bu arada hayırdır özelden mesajlar filan valla çatlıyom ben meraktan siz böle dedikçe

şekerim sadece vip üyeler yapabiliyo bunu biz 10 dk bekliyoruz 2. msjı göndermek için. Ama şöyle yapabilirsin birine gönder mesajı altınada not düş sende buna buna gönderebilirmisin diye gönderdiğin kişide not düşsün şuna gönderiver diye zincirleme tamamlanır
bu arada hayırdır özelden mesajlar filan valla çatlıyom ben meraktan siz böle dedikçe

canım zincirin ilk halkası sensin hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…