Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlarrrr biz pipişimizi gördüüüük erkekim geliyo işallah. babası gibi yakışıklı insaflı hayırlı bi evlat olsun işallah. hala emin olamıyorum bişey gösterdi bize bu pipisi dedi ama heralde doğru görmüştür dimii..
ahsennn senin kıza talibim

Ohh maşallah,artık ne kk ne face yetmiyor,mailler mesajlar falan,gizli gizli bişeyler çevriliyor haa... Zaten benimde ne varlığım ne yokluğum farkediliyor,hiç üzerime alınmadım zaten

Neyse bende gideyimde bi ton balıklı salata yapayım...

bak bak baaakkk löp diye açıkta mı bırakmış pipişkosunu nasıl gördünüz öyle açık seçik
bizimkinin bacakları hiç aşağıya inmedi ki ayol bir türlü şey edemedik

ama topuklarına bakarkene gördük bişeyler

Rabbim sağlık versin ya çok heyecanlı bişey dimi
boyu kilosu ne kadar?

valla talip olma konusunda emin misin? Bizimki kız ama öyle bildiğiniz kızlardan değil, hoppala zıppala olursa karışmam yane

canım sen niye hep böyle düşünüyosun anlamıyorum
başından beri eyll gelnleri topiğindensin, hepimiz seni tanıyoruz konuşuyoruz

özden direkt foruma yazmak istemedği için mail adrslerimizi istedi
biz online oldugumuz için mail adreslerimizi verebildik, online olmayaanlara gönderemedi doğal olarak
mesele bu yani yoksa gizli saklı bişey yok neden olsun senin ne ayrıcalığın var ki sana farklı muamele edelim

hem "ben gelince herkes gidiyo herkes susuyo" diyon ya sık sık
aslında o çoğu kez herkese oluyo bana da oluyo
yani forum sonuçta herkes her an yazamıyo bazen bazı mesajlarımız hiç cevaplanmıyo görülmüyo bile farkedilmiyo
yani normal bunlar şekerim her seferinde üzerine alınma inş.
okiş?

kesinleşti yani erkekin benim emin olmama daha çoookk var dr hemencecik söyledi ama güvenemiyoruz

canım böyle düşünmen bence yersiz...
bende geç gördüm özdnin yazdığını sordum cevap alamayınca özelden yapıştım kızcağıza artık uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi en azından kasıtlı olarak kimsenin insan seçip cevap yazmama gibi bi duruma gireceğini düşünmüyorum...

bende geçmişi okuyodum ama yoruldum
1 haftadır çok iyiydim eve geldim yine mide bulantılarım başladı...
senden naber? sınav açıklanmadı yarın belli olur galiba..

çarşamba diolar en son duyumum öle bekliorum işte hem korkuyorum hem açıklansın istiorum karışık biraz

bendeeee...
gerçi pek umudum yok. bakalım kısmet.

ya ben aslında çalıştım da elimden geleni yaptım ama onlarda bi yere kadar işte önceki yıllara göre sorular çok tuhaftı bide çalındı satıldı laflarını duyunca hiç hevesim kalmadı inş bebeğin kısmetiyle gelir

her sene bi katakulli var ki zaten.
inş. canım bi tek isteğim kaldı artık hayatta o da atanmak.
inşallah sende bende atanırız bu sene...

inşallah canım olmadı polisliğe falan başvur sadece öğretmenliği bekleme başka kurumlara falan

aydasu sende katılsana canm ağrın var mı hala:18::18::18::18:

polisliğe nasıl başvurayım artık. daha çocuk doğacak ona kim bakacak, 7 ay sıkı eğitimi var o sürede ne olacak? polislik artık zor benim içinde. p3 üm iyi gelirse normal memurluklarıda denicem.

aydasum; canım hayırdır ne ağrısı ben geçmişi tam okuyamadım noldu? inş. kötü bişey yoktur

Kızlar 1 hafta Manisanın bağlarındaydım.Eşimin ailesinin yanında Manisa demek bağ demek zaten bizimkilerin işi başlarından aşkın bu aralar.Eşim öğretmen olmasına regmen yazın bağda çalışıyo ben de konu mankeni gibi dolandım oralarda.E ben apartman bebesiyim napiiim.Şimdi de İzmir'e annemlerin yanına geçtik.

Kızlar biz yaklaşık 3 hafta önce Didime ttatile gittik.Tabi deniz kum derken tatil dönüşü nasıl bir akıntı anlatamam.Sank, adet oluyorum o derece.Doktora gittik mantardır dedi.İlk kez başıma böyle birşey geliyor.Evlenmeden önce ne rahatmışız bazı konularda:18:

günaydın hanımlar

mavisuperisi geçmiş olsun dikkat et canım kendine artık hepimizin daha dikkatli olması lazım....

Günaydın..
Ahsencim aslında bizimkide göstermedi sürekli bacaklr yukarda ve sürekli tekme halinde yaramaz doktor uğraştı biraz sonra pipisi bakın dedi fotosunuda verdi ama minicik olduğundan ben bişeye benzetemedim hala inanamıyorum boyu kilosu sölemedi canım geçen hafta gittiğimizde sölemişti ama herşeyi normal dedi. boyu uzun olucak demişti zaten geçen defa. Çok yaramaz bi oğlum olucak galiba hiç durmuyo.

sofişcim insan inanamıyo zaten ya galiba doğduğunda inanıcam

Ay kızlar dün çok iyiyim çok iyiyim diye diye kendime nazar erdirdim heralde akşamdan beri sağ bacağım ağrıyo. dizimin etrafı ağrıyo bütün bacağıma yayılıyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…