- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.821
mmm engin görüş ve bilgilerinle beni aydınlığa kavuşturdugun için teşekkür ederim çitlenbik
kızlarrrr biz pipişimizi gördüüüükerkekim geliyo işallah. babası gibi yakışıklı insaflı hayırlı bi evlat olsun işallah. hala emin olamıyorum bişey gösterdi bize bu pipisi dedi ama heralde doğru görmüştür dimii..
ahsennn senin kıza talibim
Ohh maşallah,artık ne kk ne face yetmiyor,mailler mesajlar falan,gizli gizli bişeyler çevriliyor haa... Zaten benimde ne varlığım ne yokluğum farkediliyor,hiç üzerime alınmadım zaten
Neyse bende gideyimde bi ton balıklı salata yapayım...
kesinleşti yani erkekinkızlarrrr biz pipişimizi gördüüüükerkekim geliyo işallah. babası gibi yakışıklı insaflı hayırlı bi evlat olsun işallah. hala emin olamıyorum bişey gösterdi bize bu pipisi dedi ama heralde doğru görmüştür dimii..
ahsennn senin kıza talibim
Ohh maşallah,artık ne kk ne face yetmiyor,mailler mesajlar falan,gizli gizli bişeyler çevriliyor haa... Zaten benimde ne varlığım ne yokluğum farkediliyor,hiç üzerime alınmadım zaten
Neyse bende gideyimde bi ton balıklı salata yapayım...
sofiş naber nası gidio hamilelik
bende geçmişi okuyodum ama yoruldum
1 haftadır çok iyiydim eve geldim yine mide bulantılarım başladı...
senden naber? sınav açıklanmadı yarın belli olur galiba..
çarşamba diolar en son duyumum öle bekliorum işte hem korkuyorum hem açıklansın istiorum karışık biraz
bendeeee...
gerçi pek umudum yok. bakalım kısmet.
ya ben aslında çalıştım da elimden geleni yaptım ama onlarda bi yere kadar işte önceki yıllara göre sorular çok tuhaftı bide çalındı satıldı laflarını duyunca hiç hevesim kalmadı inş bebeğin kısmetiyle gelir
her sene bi katakulli var ki zaten.
inş. canım bi tek isteğim kaldı artık hayatta o da atanmak.
inşallah sende bende atanırız bu sene...
inşallah canım olmadı polisliğe falan başvur sadece öğretmenliği bekleme başka kurumlara falan
aydasu sende katılsana canm ağrın var mı hala:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?