Eylül dostluğumuza burada devam (:

babası kardeşi.... çok sinir bozucu bi durum..onlar olmasa siz baya bi iyi durumda olurdunuz

demek ki onlar olmasa siz rahat birikim yaparsınız ev kiranız çokmuş ama 300 daha koy ev öde canım yaa

evet canım çok rahat geçiniriz ama eşim tek erkek olunca bize kalıyor her şey ...yeni bir işte yapıyorum biliyorsun aslında çok rahat alabilir durumdayız zamlı maaşımla yinede görümcemin okulu bittin bu sene son insallah

demek ki onlar olmasa siz rahat birikim yaparsınız ev kiranız çokmuş ama 300 daha koy ev öde canım yaa

özden giderleriniz çok fazlaymış canım Allah kolaylık versin eşinin babası hem emekli hem kira alıyorlar neden daha da eşine yükleniolar ki çok saçma

bizde eylül de lojmana taşınıcaz galiba ama kesin değil lojman güzelse eşim sen beğenmezsin dio ama bakalım

özden giderleriniz çok fazlaymış canım Allah kolaylık versin eşinin babası hem emekli hem kira alıyorlar neden daha da eşine yükleniolar ki çok saçma

valla ben bunları şu bir yılda hiç sorgulamadım sonra bizim çocuklarımızda bize bakarlar onun hazırlığı olsun buda

kızlar benimde 2 gündür kukumda ağrı var tuvaletimi yapıyorum sonrasında baskı gibi bişi oluo nedendir acaba korkuyorum ya uff:18:

idrar yolu enfeksiyonuna benziyor snip, ihmal etmemeni öneririm

Allah şifa versin özden. Yalnız hamilelik bulantısına çok benziyor ya hu

canım Allah sana da şifa versin. Hamilelikte müsade edilen bir kaç ağrı kesici var sadece. Onların iğneleri yaptırılabiliyor
hamilelikte yaşamazsınız inş ya bulantılar zaten beter ediyo adamı:26:

valla ben bunları şu bir yılda hiç sorgulamadım sonra bizim çocuklarımızda bize bakarlar onun hazırlığı olsun buda

seni tebrik ediyorum. Sömürmeyen, kötülük güdmeyen ve fesatlıkla uğraşmayan insanlar oldukları sürece yerinde olsam ben de rahatsız olmazdım bu durumdan
ben bütün sömürü ve fesatlıklara ragmen çok vericiyim eşimin ailesine karşı, ama haketmiyolar gerçekten bunu biliyorum
senin ve eşinin değerini bilirler inş. Yaptığınız fedakarlığı unutmazlar

eşim babamı, abimi, ablalarımı hepsini çağırmış akşama bir sürüyüz yani
annem yanımda zaten, az önce tv de sütlaç gördük
canım çekmiştir diye kalktı yaptı hemen, canım annem benim
bir tek annem olsun bana bişey olmaz

seni tebrik ediyorum. Sömürmeyen, kötülük güdmeyen ve fesatlıkla uğraşmayan insanlar oldukları sürece yerinde olsam ben de rahatsız olmazdım bu durumdan
ben bütün sömürü ve fesatlıklara ragmen çok vericiyim eşimin ailesine karşı, ama haketmiyolar gerçekten bunu biliyorum
senin ve eşinin değerini bilirler inş. Yaptığınız fedakarlığı unutmazlar
[/QUOTE]

bunu şimdiye kadar hiç anlatmadım ama kendi öz babamın bile bana yapmadıklarını bana yapan gerçek kızıymış gibi davranan bir kayınbabam var .. düğün günümü bile zehir etmeyi başaran bir babadan sonra kayınbabam melek gibi tabi onlarından bazı eksikleri var ama kimse dört dörtlük değil ...

yine babam geldi aklıma allah yine başımızdan eksik etmesin ama sinirlendim yine kızlar

benim babamın ailesinden bu maddi olaylar yüzünden çok fazla sıkıntı çektik,kardeşleri sürekli para isterlerdi,babası her maaş günü ta manisadan babamın yanına gelirdi,ama bunlar hep sömürüydü.para verirdi babam hiç geri geldiğini görmedik,e herkesin kendi düzeni var,sürekli sürekli hiybe ederek para verilmezki,insanın iyi niyetini kullanıyolar kardeşte olsa...

ben bugün size göbeeemin fotosunu yükleyecektim ama dün akşam annem gelince hiç aklıma gelmedi unuttum gitti
bu akşam çekilicem inş. kızlar sözüm söz
hanzade aman kızma tontişim taaam mıı

özdn cim kaynananla aranızdaki muhabbet ne oldu aranız nasıl

eşimle halettiler sorunlarını daha hiç o konu açılmadı cumartesi gecesi istanbula döndüler pazar sabah kahvaltıya davet ettik . geldiler hiç o konu konuşulmadı.. eşimede açmamış o konuyu hatasını anladı sanırım

anladım. Kendi babana çok kırgınsın sanırım, bu sebeple kayınpederinin ufak tefek eksikliklerini görmüyosun. Ana babaya her zaman destek olunur, o boynumuzun borcu ama görümce biraz farklı oluyor ne bileyim. Mesela onun sadece okul harcını ödüyorsa tamam. Ama harc dışında günlük giderleri, kitap masrafları, yol ücretleri falan hepsi eşinden gidiyorsa o kötü. Buna alışmış olması ve abisini mecbur görmesi muhtemel. Umarım okulu bittikten sonra yine aynı desteği beklemez

bu anlayışı çok kınıyorum. Başkasının iyi niyetini güzel ahlakını cömertliğini sömürü malzemesi yapıyolar. Ben anlatsam roman olur heralde hayatımda hiç aklıma gelmeyecek tarzda şeyler gördüm. Ailemle gurur duyardım hep, ama eşimin ailesini tanıyınca on bin kat daha gurur duymaya başladım ailemle

yarına kadar geçmezse gidicem kesin

sarımtrak bir akıntıya rastladın mı?
bu enfeksiyon çok ilginç, bazı hastalarda hiç bir belirti vermiyor, rastgele bir tahlilde ortaya çıkıyor
kimininki de çok eziyetli oluyor. Bir haftalık ilaç tedavisiyle düzeliyor Allahdan

sarımtrak bir akıntıya rastladın mı?
bu enfeksiyon çok ilginç, bazı hastalarda hiç bir belirti vermiyor, rastgele bir tahlilde ortaya çıkıyor
kimininki de çok eziyetli oluyor. Bir haftalık ilaç tedavisiyle düzeliyor Allahdan
[/QUOTE]

yok canım hiç akıntım filan yok sadece tuvaletimi yaptıktan sonra acı gibi baskı gibi bişi oluyo üşüttüm galiba akşamları cam falan açık yatıyoruz ondandır inş ilgilendiğin içinde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…