- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.481
sadece bu para olsa iyi biz geciniyoruz sonra eşim ailesine de bakıyor babası emekli ve bir kira gelirleri var sadece gerisi eşimde faturalar vs sonra eşimin kardeşi özel üni de okuyor( % 50 burslu ) onun masrafları eşimde... geçiniyoruz allaha şükür
demek ki onlar olmasa siz rahat birikim yaparsınız ev kiranız çokmuş ama 300 daha koy ev öde canım yaa
demek ki onlar olmasa siz rahat birikim yaparsınız ev kiranız çokmuş ama 300 daha koy ev öde canım yaa
Smilla bilseydim daha önce bende giderdimgüzel bi kuaföre benziyo sen memnun kalmışmıydın
babası kardeşi.... çok sinir bozucu bi durum..onlar olmasa siz baya bi iyi durumda olurdunuz
özden giderleriniz çok fazlaymış canım Allah kolaylık versin eşinin babası hem emekli hem kira alıyorlar neden daha da eşine yükleniolar ki çok saçma
bizde eylül de lojmana taşınıcaz galiba ama kesin değil lojman güzelse eşim sen beğenmezsin dio ama bakalım
kızlar benimde 2 gündür kukumda ağrı var tuvaletimi yapıyorum sonrasında baskı gibi bişi oluo nedendir acaba korkuyorum ya uff:18:
bende allahtan istifra yok similla ama hat safhada mide bulantısı var dün mesela ağlayarak yemek yaptım .. eşim geldi adama ne kötü kokuyorsun dedimmusluğu açıyorum burnuma buram buram klor kokusu geliyor ... ne olacak sonu bilmiyorum
migrenn benim korkulu ruyam..benim gözlerim buğulanıyo sanki etrafı net göremiyorum,ondan sonra ilaç içiyorum ama 5 dk sonra başlıyo,ilaç fayda etmiyo yani.acile gidip iğne yaptırıyorum..
kuzenimde hamile benim migreni var,ama yine ağrıyo başı.hemen uzanıyo ağrıyınca..
ağrı kesici iğnedemi yasak bu hamilelikte?
valla ben bunları şu bir yılda hiç sorgulamadım sonra bizim çocuklarımızda bize bakarlar onun hazırlığı olsun buda
idrar yolu enfeksiyonuna benziyor snip, ihmal etmemeni öneririm
yarına kadar geçmezse gidicem kesin
ben bugün size göbeeemin fotosunu yükleyecektim ama dün akşam annem gelince hiç aklıma gelmedi unuttum gitti
bu akşam çekilicem inş. kızlar sözüm söz
hanzade aman kızma tontişim taaam mıı
özdn cim kaynananla aranızdaki muhabbet ne oldu aranız nasıl
bunu şimdiye kadar hiç anlatmadım ama kendi öz babamın bile bana yapmadıklarını bana yapan gerçek kızıymış gibi davranan bir kayınbabam var .. düğün günümü bile zehir etmeyi başaran bir babadan sonra kayınbabam melek gibi tabi onlarından bazı eksikleri var ama kimse dört dörtlük değil ...
yine babam geldi aklıma allah yine başımızdan eksik etmesin ama sinirlendim yine kızlar
benim babamın ailesinden bu maddi olaylar yüzünden çok fazla sıkıntı çektik,kardeşleri sürekli para isterlerdi,babası her maaş günü ta manisadan babamın yanına gelirdi,ama bunlar hep sömürüydü.para verirdi babam hiç geri geldiğini görmedik,e herkesin kendi düzeni var,sürekli sürekli hiybe ederek para verilmezki,insanın iyi niyetini kullanıyolar kardeşte olsa...
yarına kadar geçmezse gidicem kesin
anladım. Kendi babana çok kırgınsın sanırım, bu sebeple kayınpederinin ufak tefek eksikliklerini görmüyosun. Ana babaya her zaman destek olunur, o boynumuzun borcu ama görümce biraz farklı oluyor ne bileyim. Mesela onun sadece okul harcını ödüyorsa tamam. Ama harc dışında günlük giderleri, kitap masrafları, yol ücretleri falan hepsi eşinden gidiyorsa o kötü. Buna alışmış olması ve abisini mecbur görmesi muhtemel. Umarım okulu bittikten sonra yine aynı desteği beklemez
yok tatlım ya görümce öle kız değil çok aklı başında çok zeki bir kız asla harçlıkları car cur etmez abisine dükkanda hep yardımcı olur o mesela bu yaz amerikaya gitti abisi hiç tatil yapamadı o olunca rahatlıkla dükkanı ona bırakıyor asla gocunmaz okul bitince ondan destek biz bekliyoruz bakalım umarım ters köseye yatmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?