- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.501
sarımtrak bir akıntıya rastladın mı?
bu enfeksiyon çok ilginç, bazı hastalarda hiç bir belirti vermiyor, rastgele bir tahlilde ortaya çıkıyor
kimininki de çok eziyetli oluyor. Bir haftalık ilaç tedavisiyle düzeliyor Allahdan
yok canım hiç akıntım filan yok sadece tuvaletimi yaptıktan sonra acı gibi baskı gibi bişi oluyo üşüttüm galiba akşamları cam falan açık yatıyoruz ondandır inş ilgilendiğin içinde teşekkür ederim
Özdenciğim seni bir kez daha takdır ettim. Düşünce tarzın ve iyi niyetin sayesinde eşin ve ailesiyle hayatta sorun yaşamazsın. Kardeşime böyle iyi niyetli bir gelin istiyorumGerçi kendisi henüz 11 yaşında ama
Özdenciğim seni bir kez daha takdır ettim. Düşünce tarzın ve iyi niyetin sayesinde eşin ve ailesiyle hayatta sorun yaşamazsın. Kardeşime böyle iyi niyetli bir gelin istiyorumGerçi kendisi henüz 11 yaşında ama
aspirin içtim bi tane bakalım geçer belki olmadı yarın doktora kesin gitcem artık
ay yerim onu ne minik kardeşin var benimde yeğenim var 11 yasında erkek
Var kız anneciğim onu 41 yaşında yaptı. Üstelik 3 kızdan ve 15 yıl sonra. Çokta yakışıklı erkekim. Hatta geçen hafta iki kız yazlıkta onun için kavga etmiş. Zırt pırt annemin yanına gelip kardeşimi soruyormuş bu ikisi. Hey allahım bir parça boylarıyla neyse çok tatlı oluyorlar ama değil mi? 1-2 sene sonra koca delikanlı olacaklar düşünsene
Var kız anneciğim onu 41 yaşında yaptı. Üstelik 3 kızdan ve 15 yıl sonra. Çokta yakışıklı erkekim. Hatta geçen hafta iki kız yazlıkta onun için kavga etmiş. Zırt pırt annemin yanına gelip kardeşimi soruyormuş bu ikisi. Hey allahım bir parça boylarıyla neyse çok tatlı oluyorlar ama değil mi? 1-2 sene sonra koca delikanlı olacaklar düşünsene
keşke benimde küçük kardeşim olsaymış ya :2::2::2:
ahan da şimdiden görümcelik yapmaya başlamış
kızlar ben acil çıkıyom öptüm mucckkk
Bende iki tanede kız kardeş var istersen sana postalayabilirim. Yalnız biri 25 diğeri 23 yaşında
yok ya almayım ben böyle 10*15 yaş arası istiyorum minik olsun
spidi bence 23 yaşındakini kabul et 15 yaşında ergen sendromu başlıo of hiç çekilir gibi diil valla benmde var 17 yaşında kardeşim akıllara zarar..
bunları verebilirim sana
Eki Görüntüle 497871
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?