Eylül dostluğumuza burada devam (:

yok canım hiç akıntım filan yok sadece tuvaletimi yaptıktan sonra acı gibi baskı gibi bişi oluyo üşüttüm galiba akşamları cam falan açık yatıyoruz ondandır inş ilgilendiğin içinde teşekkür ederim[/QUOTE]

ya ben böle bir acıyı ilk kez duyuyorum apandis olmasın

Özdenciğim seni bir kez daha takdır ettim. Düşünce tarzın ve iyi niyetin sayesinde eşin ve ailesiyle hayatta sorun yaşamazsın. Kardeşime böyle iyi niyetli bir gelin istiyorum Gerçi kendisi henüz 11 yaşında ama

ya ben böle bir acıyı ilk kez duyuyorum apandis olmasın[/QUOTE]

apandis olsa ağrıdan duramam sadece tuvalette oluyo

ay yerim onu ne minik kardeşin var benimde yeğenim var 11 yasında erkek

ahan da şimdiden görümcelik yapmaya başlamış

kızlar ben acil çıkıyom öptüm mucckkk

ay yerim onu ne minik kardeşin var benimde yeğenim var 11 yasında erkek

Var kız anneciğim onu 41 yaşında yaptı. Üstelik 3 kızdan ve 15 yıl sonra. Çokta yakışıklı erkekim. Hatta geçen hafta iki kız yazlıkta onun için kavga etmiş. Zırt pırt annemin yanına gelip kardeşimi soruyormuş bu ikisi. Hey allahım bir parça boylarıyla neyse çok tatlı oluyorlar ama değil mi? 1-2 sene sonra koca delikanlı olacaklar düşünsene

keşke benimde küçük kardeşim olsaymış ya :2::2::2:

ay kıyamam ...aynen canım benimde yeğenim bizimle büyüdü kardeş gibi bazen videoları izliyoruz o kadar küçük her seferinde ağlıyoruz o videolarda iki yıl sonra kocaman olacak

maşallah yakışıklı erkeğe

hala yemeğe karar veremedim ben de mi köfte yapsam ama değişiklik olsun tavuk köftesi yapayım bi de makarna cacık olabilir yanına evde bşy yok zaten alışveriş yapmak lazım bugünlük öyle idare edelim eşime de sorayım gerçi sen bilirsin der...
bu arada ben bilmem eşim bilir e başvuru yaptım zor ihtimal ama inş.çağırırlar çok geyik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…