Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızların babalarına düşkünlükleri doğduktan sonra karşı cinsten gördükleri ilk kişi babaları olduğu içinmiş

ben sebebini biliyorum canım benimki boşluktan bi baltaya sap olamamktan kaynaklanıyo :)

sen öğretmendin yalnış hatırlamıyorum değilmi?

herkes okuduğu bölümle ilgili çalışmak ister,ama malesefki insan nerde ekmek buluyosa orda çalışıyo..

sen bilirsin tabi de başka bir işmi baksan?anaokulu öğretmenliği fln yapabilirmisin acaba?

sadece bi fikir

bakıcam canm kadroların açıklanmasını bekliyorum bakalım olmadı evde özel ders filan vercem ücretli öğretmenliğe filan başvurcam

Babalar aslında en çok kızlarını severler

annenin yeride ayrı ama baba kız ilişkisi çok farklı..

Ne yaparsam yapayım babamın arkamda olduğunu bilmek, kendimi güvende olmamı sağladı hep bu hayatta, sevgisini belli eden bir babam olduğu için çok şanslı hissederim hep kendimi

baba çok farklı ya yazdıklarını okuyunca duygulandım..

kınam geldi aklıma nedense gerçi ne zaman baba dense aklıma kına daki dansımız geliyor

offf bu ne yaa,çıkıyomu bari bu para?

kozmetik dükkanımı var eşinin?

sadece bu para olsa iyi biz geciniyoruz sonra eşim ailesine de bakıyor babası emekli ve bir kira gelirleri var sadece gerisi eşimde faturalar vs sonra eşimin kardeşi özel üni de okuyor( % 50 burslu ) onun masrafları eşimde... geçiniyoruz allaha şükür

demek ki onlar olmasa siz rahat birikim yaparsınız ev kiranız çokmuş ama 300 daha koy ev öde canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…