Eylül dostluğumuza burada devam (:

sıra olmadığı zaman bisürü imkanınız var yine ne güzel bizim burda 1 tane devlet hastanesi 1 tane özel var. özele zaten herkesin gitmeye gücü yetmiyo. devletteki doktorlar pek iyi olmasada mecbur geliyolar. en hızlı ortopedi doktorunun sırası bitiyo,zaten 2 ortopedi doktoru var ve ameliyat günleri olduğunda tek doktorlar düşünün insanları yazık. sabah ezanında geliyolar sırayagiriyolar hastanenin önünde. 7:30da vezne açılıcak diye bekliyolar.

özelin ssk yla anlaşması olsaydı en azından o kadar yogun olmazdı,eskiden yani daha 1 sene öncesine kadar rezillikti ssk lar,sıra sabah 5-6 da başlardı,bu randevu sistemi çok ii oldu,yine bi aralar vardı hatırlıyorum ben yaşlılar alamıyo randevu die iptal edilmişti.

dün ewe gittim taze fasulyeyi ocağa koydum hemen,yerleri sildim resmen çamur olmuş yine 2 günde. benim oturma odamın köşe koltuğu siyah renk ve süet gibi resmen bütün toz üstünde. nemli bi bezle onu sildim tozlarını aldım. camın önündeki mermeri biri görse reezil olucam resmen orayı temizledim.mutfağımı toparladım.pilavımı yaptım. browni kurabiye yaptım. sonra yemek ye tekrar bulaşık yıka. anammm ne çok iş yapmışımbe kendi yaptığım taze fasulyeye bayılıyorum ya gerçekten çok lezzetle yiyorum.

bız eşimin babaannesi ziyarete ettik taze fasulyemi bu akşam yiyeceğiz inşallah , babaannede bana bebek yok mu diyor bide giderken boş durma çalış dedi bebek için çok utandım

Son düzenleme:

Ah biz çalışan kadınların kaderi bu. Birde sen hamile hamile yorulmuşsun canım. Bende dün ayakkabılık monte etmişler diye koridoru sildim süpürdüm. Sonra banyoyu ve küçük tuvaleti bol çamaşır suyu ve yüzey temizleyici ile pırıl pırıl yaptım. Bunların öncesinde yemek faslımız vardı tabi. Neyse sonra tozları aldım. Camların önünü sildim. Çamaşırlarım katlayıp yerleştirdim. Sonra duş aldım. Eşim hasta olduğu için onunla ilgilendim. İyi gelebilecek her şeyi yedirip içirmeye çalıştım ama pek başarılı olamadım Gece 1:30 gibi yattım. Bu gün temizlik yapacağım. Yine aynı saatlerde işim biter. Yarın tatil zaten bol bol dinlerim.

OH O sende çok iş yapmışsın yahuu.. çamaşır attım makineye ve onları astım bide bu arada unutmuşum yazmayı senin temizlik günü perşembe değilmiydi

selam kızlar
daphnecim geçmiş olsun evinin fotolarını merakla bekliyoruz ahsen de bugün koyacaktı bakalımmm

kızlar yıldönümü için nette araştırma yaparken bu sitede birinin yaptığı bşy okudum beğendim

arkadaşlarıyla canlı müzik olan bi mekan ayarlamış eşini de arkadaşın doğum günü diye kandırmış oraya götürmüş düğün fotoları olan pasta yaptırmış sonra müzik eşliğinde gelinliğini giyip sahneye çıkmış kocası çok şaşırmış tabi ve çok eğlenmişler....

nasıl sizce kopya çeksek biz de???

bizde yarın evde kahvaltı yapıp öğlene doğru ağva ya gideceğiz akşam yemeğimizi orada yiyeceğiz

eşim yarın evde

zaten gelinliğimi satın almamdaki amaç yıldönümlerimde giyinmek eşim de tahmin ediyodu zaten eğer dışarı çıkarsak anlamaz daha eğlenceli olur galiba tek sorun p.tesi gününe denk gelmesi ama olsun şansımıza bu sene şubat 29 çekti naapalım

HANzade süper fikirmiş eğer yapabilirsen şahane bi sürpriz olur. bende yıldönümlerinde giymek istiyodum gelinliğimi ama ilk seneden bebiş olucanı tahmin etmiyodum seneyede kilo almış olurum heralde ama artık arkası açık filan giyerim seneye

eğer arkadaşlarımız ok derse foçaya beach e gidicez.yoksa haftasonuna kalcak.

eğer bu plan olmazsa ben kemeraltına gidip incik boncuk alıcam kendim yapmak için,birde eşime yıldönümü için hediye bakıcam,öğleden sonrada kuaföre saçımı boyatıcam..

kemeraltını merak ediyodum ben de gezdim geldiğim de

kızlar selam biz de 5 günlük tatilden geldik :) kuşadasında 5 yıldızlı bi otelde 2. balayı yaptık.çoooook güzeldiii.
Ama yan odadaki yabancı çift balkon kapıları acık spor hareketleri yapmasalar daha iyi olacaktı tavsan gibilerdii resmen. yabancıların böyle olduğunu duymuştum ama bu sefer kulaklarıma nasip oldu duymak Türklere kurban olayım yani.Bazıları kendini hiiç bilmiyor

Selam kızlar işler yoğun yarında çalışıyoruz pöff resmi tatil normalde çalışmazdık ama iş yetişmesi gerekiyor,olsun napalım bir dahakilere kısmet artık

Dün akşam eşimin arkadaşları geldi yemeğe tabi ben eve gittim koştur koştur heryeri toparla yemek yap en sona salatayı bırakmıştım,sonra çay faslı derken saat gece bir falandı gittiklerinde gelirken oğluşumuda düşünmüşler altlı üstü takım almışlar çok cici,kendi bebişleride vardı 11 aylık kız bebiş maviş gözler falan çok tatlıydı sevdik durduk eşimle güzel bir akşam oldu
Bugünde annemdeyim yemekte dünden kalan yemekleride yarın akşama yeriz artıkın

nereye gittiniz cnm bizde gitmeyi planlıyoruz?

Sniperelit tatlım geçmiş olsun,kendimizi ne kadar korumaya çalışsakta oluyor bir şekilde doktora git bakalım ilaç yazar kullanırsın bir iki güne geçer inşallah

Daphnecim eşinede geçmiş olsun,çok zor oluyor eşler hasta olunca kendimiz olsak o kadar takılmıyoruz ama eşlere kıyamıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…