- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.561
sıra olmadığı zaman bisürü imkanınız var yine ne güzel bizim burda 1 tane devlet hastanesi 1 tane özel var. özele zaten herkesin gitmeye gücü yetmiyo. devletteki doktorlar pek iyi olmasada mecbur geliyolar. en hızlı ortopedi doktorunun sırası bitiyo,zaten 2 ortopedi doktoru var ve ameliyat günleri olduğunda tek doktorlar düşünün insanları yazık. sabah ezanında geliyolar sırayagiriyolar hastanenin önünde. 7:30da vezne açılıcak diye bekliyolar.
dün ewe gittim taze fasulyeyi ocağa koydum hemen,yerleri sildim resmen çamur olmuş yine 2 günde. benim oturma odamın köşe koltuğu siyah renk ve süet gibi resmen bütün toz üstünde. nemli bi bezle onu sildim tozlarını aldım. camın önündeki mermeri biri görse reezil olucam resmen orayı temizledim.mutfağımı toparladım.pilavımı yaptım. browni kurabiye yaptım. sonra yemek ye tekrar bulaşık yıka. anammm ne çok iş yapmışımbekendi yaptığım taze fasulyeye bayılıyorum ya gerçekten çok lezzetle yiyorum.
dün ewe gittim taze fasulyeyi ocağa koydum hemen,yerleri sildim resmen çamur olmuş yine 2 günde. benim oturma odamın köşe koltuğu siyah renk ve süet gibi resmen bütün toz üstünde. nemli bi bezle onu sildim tozlarını aldım. camın önündeki mermeri biri görse reezil olucam resmen orayı temizledim.mutfağımı toparladım.pilavımı yaptım. browni kurabiye yaptım. sonra yemek ye tekrar bulaşık yıka. anammm ne çok iş yapmışımbekendi yaptığım taze fasulyeye bayılıyorum ya gerçekten çok lezzetle yiyorum.
Ah biz çalışan kadınların kaderi bu. Birde sen hamile hamile yorulmuşsun canım. Bende dün ayakkabılık monte etmişler diye koridoru sildim süpürdüm. Sonra banyoyu ve küçük tuvaleti bol çamaşır suyu ve yüzey temizleyici ile pırıl pırıl yaptım. Bunların öncesinde yemek faslımız vardı tabi. Neyse sonra tozları aldım. Camların önünü sildim. Çamaşırlarım katlayıp yerleştirdim. Sonra duş aldım. Eşim hasta olduğu için onunla ilgilendim. İyi gelebilecek her şeyi yedirip içirmeye çalıştım ama pek başarılı olamadımGece 1:30 gibi yattım. Bu gün temizlik yapacağım. Yine aynı saatlerde işim biter. Yarın tatil zaten bol bol dinlerim.
bız eşimin babaannesi ziyarete ettik taze fasulyemi bu akşam yiyeceğiz inşallah , babaannede bana bebek yok mu diyor bide giderken boş durma çalış dedi bebek için çok utandım
selam kızlar
daphnecim geçmiş olsun evinin fotolarını merakla bekliyoruz ahsen de bugün koyacaktı bakalımmm
kızlar yıldönümü için nette araştırma yaparken bu sitede birinin yaptığı bşy okudum beğendim
arkadaşlarıyla canlı müzik olan bi mekan ayarlamış eşini de arkadaşın doğum günü diye kandırmış oraya götürmüş düğün fotoları olan pasta yaptırmış sonra müzik eşliğinde gelinliğini giyip sahneye çıkmış kocası çok şaşırmış tabi ve çok eğlenmişler....
nasıl sizce kopya çeksek biz de???
OH O sende çok iş yapmışsın yahuu.. çamaşır attım makineye ve onları astım bide bu arada unutmuşum yazmayısenin temizlik günü perşembe değilmiydi
eğer arkadaşlarımız ok derse foçaya beach e gidicez.yoksa haftasonuna kalcak.
eğer bu plan olmazsa ben kemeraltına gidip incik boncuk alıcam kendim yapmak için,birde eşime yıldönümü için hediye bakıcam,öğleden sonrada kuaföre saçımı boyatıcam..
kızlar selam biz de 5 günlük tatilden geldik :) kuşadasında 5 yıldızlı bi otelde 2. balayı yaptık.çoooook güzeldiii.
Ama yan odadaki yabancı çift balkon kapıları acık spor hareketleri yapmasalar daha iyi olacaktıtavsan gibilerdii resmen. yabancıların böyle olduğunu duymuştum ama bu sefer kulaklarıma nasip oldu duymak Türklere kurban olayım yani.Bazıları kendini hiiç bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?