Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar
daphne geçmiş olsun canım hiç bekletmeden dr.a gitsin eşin sonra daha da kötülerşir allah korusun.
sinperit sen niye hastaneye gitmiyosun ?

Günaydın kızlar
daphne geçmiş olsun canım hiç bekletmeden dr.a gitsin eşin sonra daha da kötülerşir allah korusun.
sinperit sen niye hastaneye gitmiyosun ?

gidicem canım da kaç tane hastane aradım bütün doktorlar dolu en erken pazartesiye randevu veriolar cuma da yola gitcem

daphnecim geçmiş olsun canım keşke dinlenseydi bugün. bizde hiç üstümüzü örtmüyoruz,oturma odası camı açık orda uyuyakalıyorum ben gece eşim yatak odasına geçiriyo. sıcakta örtülmüyoki. ama bugün sabaha karşı üşümüşüm örttüm üstümüzü.

sniperelit canım devlet hastaneleri malesefki erkenden randevuları biter. senin ürolojiye çıkman lazım biliyosundur zaten. Acilde idrar testi yapmaları lazım ama uzman olmadıkları için iğne yapıp bi uzmana görün derler yüksek ihtimalle. yinede bi git istersen belki iğne rahatlatır. sendeki ağrı bendede oluyodu.

gidicem canım da kaç tane hastane aradım bütün doktorlar dolu en erken pazartesiye randevu veriolar cuma da yola gitcem

Acile git ozaman canım ya durma öyle bide yola çıkıcakmışsın ağrıdan duramazsn.yeşilyurt devlet hastanesine sabah erkenden gidersen mutlaka girebilirsin.

Günaydın kızlar, eşim çok hasta. Çok ateşi var, karnı ağrıyor, hiç bir şeyde yediremiyorum.

akşamları serin oluyor artık, hava değişimi çarpmış demek eşini, geçmiş olsun canım.. Bu merette dinlenmeden geçmiyor, keşke eşin seni dinleseydi, evde yatıp dinlenirdi biraz..

bizde hiç üzerimizi örtmüyoduk bide üstüne cam kapı açık yatıyoduk bende idrar yollarımı üşüttm işte

Geçmiş olsun, doktora gidene kadar en azından bol bol su iç canım. vücut enfeksiyonu suyla atıyor..

Son düzenleme:
biz örtünüyoruz çok sıcaklarda bile ayak ucumuzda bi çarşafımız durur bel kısmımı örterim ben mutlaka.bizim bide tavan vantilatörümüz olduğundan camı hiç açmıyoruz vantilatör serinletiyo güzel bi şekide.../I]

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ayakkabılığım dün nihayet geldi. Yarın evimin fotoğraflarını siteye yüklerim. Sırada kitaplık kaldı. Şimdi netten kitaplık bakıyorum. Onuda aldığımız zaman hiç bir eksiğimiz kalmıyor çok şükür.

dekoratif bi kitaplık istersen canm dekortie die bi site var ben bazılarını çok beğendim

ben sistit oldugumda kadın hastalıklarına gitmiştim,oda tahlil ve ilaç vermişti..onada bakabilirsin.

oda dolu en erken 31 ine veriyo,bitek bildiğim buca tıp kaldı :)

ha bide burda bayraklıda central hospital var,ssk gibi zaten randevu alıyorum ben ama hiç randevu almanın faydası yok,gidip sıra alıyosun ve herşey çok hızlı ilerliyo,istersen bide onu dene

orası bana baya uzak canım bide şifaya bakıcam bakalım o kaldı son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…