- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.541
Kızlar hiç üzerine örtmüyordu yatarken. Bizim ev serindir. Geçen gece iki camı açıpta yattı yine. Kalktığında sırtı tutulmuştu. Sonrada her gün biraz daha kötü hissetti kendini. Sabah işe gitme dinlen dedim ama dinlemedi beni
Günaydın kızlar
daphne geçmiş olsun canım hiç bekletmeden dr.a gitsin eşin sonra daha da kötülerşir allah korusun.
sinperit sen niye hastaneye gitmiyosun ?
gidicem canım da kaç tane hastane aradım bütün doktorlar dolu en erken pazartesiye randevu veriolar cuma da yola gitcem
bizde hiç üzerimizi örtmüyoduk bide üstüne cam kapı açık yatıyoduk bende idrar yollarımı üşüttm işte
şimdi iştemi evdemi?
gidicem canım da kaç tane hastane aradım bütün doktorlar dolu en erken pazartesiye randevu veriolar cuma da yola gitcem
Günaydın kızlar, eşim çok hasta. Çok ateşi var, karnı ağrıyor, hiç bir şeyde yediremiyorum.
bizde hiç üzerimizi örtmüyoduk bide üstüne cam kapı açık yatıyoduk bende idrar yollarımı üşüttm işte
saolun kızlar akşam eşim gelince onla gidicem artık acile bi tahlil falan bişi yaparlar
güzelim devlet hastaneleri artık randevulu oldu. bucadh.gov.tr den bak orda online işlemlerde var,bugun boşsa git hemen akşamı bekleme,zaten tahlil yaparlar
Kızlar bu arada ayakkabılığım dün nihayet geldi. Yarın evimin fotoğraflarını siteye yüklerim. Sırada kitaplık kaldı. Şimdi netten kitaplık bakıyorum. Onuda aldığımız zaman hiç bir eksiğimiz kalmıyor çok şükür.
baktım canım ona da sabah dolu malesef
ben sistit oldugumda kadın hastalıklarına gitmiştim,oda tahlil ve ilaç vermişti..onada bakabilirsin.
oda dolu en erken 31 ine veriyo,bitek bildiğim buca tıp kaldı :)
ha bide burda bayraklıda central hospital var,ssk gibi zaten randevu alıyorum ben ama hiç randevu almanın faydası yok,gidip sıra alıyosun ve herşey çok hızlı ilerliyo,istersen bide onu dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?