- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.581
kızlar selam biz de 5 günlük tatilden geldik :) kuşadasında 5 yıldızlı bi otelde 2. balayı yaptık.çoooook güzeldiii.
Ama yan odadaki yabancı çift balkon kapıları acık spor hareketleri yapmasalar daha iyi olacaktıtavsan gibilerdii resmen. yabancıların böyle olduğunu duymuştum ama bu sefer kulaklarıma nasip oldu duymak Türklere kurban olayım yani.Bazıları kendini hiiç bilmiyor
kızlar selam biz de 5 günlük tatilden geldik :) kuşadasında 5 yıldızlı bi otelde 2. balayı yaptık.çoooook güzeldiii.
Ama yan odadaki yabancı çift balkon kapıları acık spor hareketleri yapmasalar daha iyi olacaktıtavsan gibilerdii resmen. yabancıların böyle olduğunu duymuştum ama bu sefer kulaklarıma nasip oldu duymak Türklere kurban olayım yani.Bazıları kendini hiiç bilmiyor
Çok kötü bir durum. Hanzadeye bu konuda danışabiliriz. Şimdi sayın hocam ses çıkmaması için ne gibi önlemler almalıyız
ilk okudumda anlamadım şimdi anladım..
yabancı ülkelerin otellerinde oda temizliği için giriyolarmış odaya onlar istiflerini bozmadan devam spor hareketlerine
yine türkiyeye gelenler ii
kızlar cidden ama gümbür gümbür
Oteli yıktılar.çığlık atma mı aradınız artık aklınıza ne geliyosa.Tabi üstsüzler de gırlaydı. Simillacım sürmeli efes hoteldi gittiğimiz
Kızlar ya bu arada ruslardan nefret ediyorum ben.Boyuna ırklarına keeeem gözler yolladım herkesin adına.Bilesiniz:84:
otel güzeldi canım odaların bir kısmı yenilenmiş biz yenilenen odada kaldık.oda rixos odasından iyiydi.Biz balayında rixos tekirovaya gitmiştik.Ama rixos la kıyaslayamıyorum bile.yemekler güzeldi.Ama çeşit olarak 5 yıldızlı otel için azdı.Mesela cok meze vardı ama ana yemek çeşidi 10 tane diyeyim.Ama parası da azdıyani ne kadar ekmek o kadar köfte anlayışı gördüm ben bu otel meselesinde.
ama bir daha 5 yıldızlı otele gider miyim?Gitmem.Kızlar antalyada bir otele verilen fiyata çok güzel yunan adaları gemi turları var.Ona keza İspanya,İtalya turları.Ya da çok daha ucuza karadeniz,kapadokya turları.Bundan sonra eşimle karar kıldık seneye bambaşka yerlerdeyiz
Cıx ben o konuda eline su dökemem seninbilemicem yani ama türkiyede binalar o kadar ses çıkarıyo ki üst kat alt yan daire çok rahat duyuluyo o yüzden her zaman sessiz omakta fayda var biz hep dikkat ediyoruz şimdi yeni evliyiz diye özellikle dikkat ediyolardır sen daha iyi bilirsin yöntemini
o kadar da değil oohaaaa
cıx ben o konuda eline su dökemem seninBu arada kızlar elifle cumartesi günü buluşuyormuyuz ? Yetişebilecek misin hanzade
kızlar marhabaaa, dün ben bimde o çiğköfte harcından bulamadım zaten kalkmış o artık satılmıyormuş. sonra elifi aradım tavuk salatasının malzemelerini öğrendim marketteyken :)) eve gelincede bu sefer makarna salatası yapmaya karar verdim. herşeyden bol bol yapmışım babalarda geldi 7 kişi olduk herkes çok beğendi.. sonra akşama annemgilin apt.nının pikniği varmış 7 araba falan pikniğe gittik bende annemlerle gittim eşimin 10a kadar işi vardı zaten. çok eğlendik kalabalıkta şen şakrak geçti.
pazara gidip domates alacaktım kışlık ama 1tl den ucuza bulamadım, annemde daha 2-3 hafta zamanı var dedi, almadım bekleyecem biraz daha.
daphne ayakkabılığın hayırlı olsun, bekliyoruz fotolarınıeşinede geçmiş olsun canım..
bende saçlarımı boyatacam bitkisel boya aldım portakal kabuğu renginde
kızlar marhabaaa, dün ben bimde o çiğköfte harcından bulamadım zaten kalkmış o artık satılmıyormuş. sonra elifi aradım tavuk salatasının malzemelerini öğrendim marketteyken :)) eve gelincede bu sefer makarna salatası yapmaya karar verdim. herşeyden bol bol yapmışım babalarda geldi 7 kişi olduk herkes çok beğendi.. sonra akşama annemgilin apt.nının pikniği varmış 7 araba falan pikniğe gittik bende annemlerle gittim eşimin 10a kadar işi vardı zaten. çok eğlendik kalabalıkta şen şakrak geçti.
pazara gidip domates alacaktım kışlık ama 1tl den ucuza bulamadım, annemde daha 2-3 hafta zamanı var dedi, almadım bekleyecem biraz daha.
daphne ayakkabılığın hayırlı olsun, bekliyoruz fotolarınıeşinede geçmiş olsun canım..
bende saçlarımı boyatacam bitkisel boya aldım portakal kabuğu renginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?