Eylül dostluğumuza burada devam (:

Çok kötü bir durum. Hanzadeye bu konuda danışabiliriz. Şimdi sayın hocam ses çıkmaması için ne gibi önlemler almalıyız

ilk okudumda anlamadım şimdi anladım..

yabancı ülkelerin otellerinde oda temizliği için giriyolarmış odaya onlar istiflerini bozmadan devam spor hareketlerine

yine türkiyeye gelenler ii

Çok kötü bir durum. Hanzadeye bu konuda danışabiliriz. Şimdi sayın hocam ses çıkmaması için ne gibi önlemler almalıyız

bilemicem yani ama türkiyede binalar o kadar ses çıkarıyo ki üst kat alt yan daire çok rahat duyuluyo o yüzden her zaman sessiz omakta fayda var biz hep dikkat ediyoruz şimdi yeni evliyiz diye özellikle dikkat ediyolardır sen daha iyi bilirsin yöntemini

ilk okudumda anlamadım şimdi anladım..

yabancı ülkelerin otellerinde oda temizliği için giriyolarmış odaya onlar istiflerini bozmadan devam spor hareketlerine

yine türkiyeye gelenler ii

o kadar da değil oohaaaa

kızlar cidden ama gümbür gümbür
Oteli yıktılar.çığlık atma mı aradınız artık aklınıza ne geliyosa.Tabi üstsüzler de gırlaydı. Simillacım sürmeli efes hoteldi gittiğimiz

Kızlar ya bu arada ruslardan nefret ediyorum ben.Boyuna ırklarına keeeem gözler yolladım herkesin adına.Bilesiniz:84:

sürmeli efes e de bakmıştım yorumlar kötüydü vazgeçtim bende,sen beğendinmi?

rus milletine allah güzellik vermiş ama yaa

geçen fantasia de luxe e gitmiştik biz,1 evli çift arkadaşımızla birlikte,bende dedim ki,ya bu yabancı erkekler nasıl böle hepsi kaslı oluyo dedim.(onların kızlara baktıgını farkederek) ikiside hemen kolları kaldırdı kas göstermek için..çok komiklerdi

ama hepsi aynı olmuyo işte biz orda 2 ayrı rus aileyle arkadaş olmuştuk çok iyilerdi nasıl ki bizden k.... peynirler çıkabiliyosa onlarda da öyle onlar biraz daha göz önündeler rahatlar işte bir de çok güzeller gerçekten bizim toplumumuz kaldırmadığı için çoğu kişi gizli kapaklı ne haltlar karıştırıyo valla...

lisedeyken bi alman öğrenci gelmişti,oda sapsarıydı,benim arkadaşım saçını sarı yapmak istiyodu,o alman kızda delimiisn napcan sarı saçı,ben bıktım artık herkes sarı demişti,oda kendi sarışınlığını beğenmiyodu,insanoğlu işte herkes kendinde olmayanı ister

otel güzeldi canım odaların bir kısmı yenilenmiş biz yenilenen odada kaldık.oda rixos odasından iyiydi.Biz balayında rixos tekirovaya gitmiştik.Ama rixos la kıyaslayamıyorum bile.yemekler güzeldi.Ama çeşit olarak 5 yıldızlı otel için azdı.Mesela cok meze vardı ama ana yemek çeşidi 10 tane diyeyim.Ama parası da azdı yani ne kadar ekmek o kadar köfte anlayışı gördüm ben bu otel meselesinde.

ama bir daha 5 yıldızlı otele gider miyim?Gitmem.Kızlar antalyada bir otele verilen fiyata çok güzel yunan adaları gemi turları var.Ona keza İspanya,İtalya turları.Ya da çok daha ucuza karadeniz,kapadokya turları.Bundan sonra eşimle karar kıldık seneye bambaşka yerlerdeyiz

sürmeli efese bende bakmıştım fiyatıda uygun gelmişti ama son anda vazgeçip bodrumda 4 yıldızlı otele gittik. İyikide gitmişiz çooook memnun kaldık, balayında kıbrısta UHD gittik yemekleri falan fena değildi denize uzaktı odalar otel çok güzeldi ama satın alıp gidecek değiliz falan filan, ama 4 yıldız gittiğimiz yerdeki yemekler süperdiii denize sıfırdı. Verdiğimiz paraya fazlasıyla karşılık aldık

sanırım beklentiyle alakalı bu beğeni.çok para verirsen çok şey bekliyosun,,60 tl lik otelide beğenmiştim,200 verdiğim otelide begendim.

Cıx ben o konuda eline su dökemem senin Bu arada kızlar elifle cumartesi günü buluşuyormuyuz ? Yetişebilecek misin hanzade

kızlar marhabaaa, dün ben bimde o çiğköfte harcından bulamadım zaten kalkmış o artık satılmıyormuş. sonra elifi aradım tavuk salatasının malzemelerini öğrendim marketteyken :)) eve gelincede bu sefer makarna salatası yapmaya karar verdim. herşeyden bol bol yapmışım babalarda geldi 7 kişi olduk herkes çok beğendi.. sonra akşama annemgilin apt.nının pikniği varmış 7 araba falan pikniğe gittik bende annemlerle gittim eşimin 10a kadar işi vardı zaten. çok eğlendik kalabalıkta şen şakrak geçti.

pazara gidip domates alacaktım kışlık ama 1tl den ucuza bulamadım, annemde daha 2-3 hafta zamanı var dedi, almadım bekleyecem biraz daha.

daphne ayakkabılığın hayırlı olsun, bekliyoruz fotolarını eşinede geçmiş olsun canım..

bende saçlarımı boyatacam bitkisel boya aldım portakal kabuğu renginde

çiğ köfte harcı değilki o,hazır çiğ köfte böle şeffaf paket içinde.ege meze yapıyor hatta..

portakal kabuğumu hadi hayırlısı

Sağol canım, yanlış hatırlamıyorsam sen saç rengini yakın zamanda değiştirmiştin. Fotoğrafları eklersin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…