- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.301
eftelyacım bi kere eylül 2011 de evlendiysen çok güzelsin bizim kızların içinde çirkin yok canım hepimiz harikayız çok güzeliz
aayyy ben de çok mu kasıntıyım ne topicten bazılarınız sonra bana gıcık olmasın ne ukala şey diye
sen hep kendini geriye çekiyosun,ben böleyim ben şöleyim gibi hep olumsuzsun,biz burda manken seçmiyoruz,zaten hiçbirimiz ne çokçok aşırı güzeliz nede manken gibiyiz,amaç sadece birbirimizi görmek tanımak
dene ve gör
Türkan soray kurallarım var benim , kızlar çok yoğun burası ya yeni bir iş daha yapmaya başladım ya bir dakika boş kalmıyorum sürekli bir işim oluyor umarım değer yaptığıma ay sonu
eftelyanın fotoları varalbümünde nişan diye canım bak istersen hiç de çirkin değil. eftelyacım bi tam açılamadın bize bak biz her haltımızı anlatıyoz burda şekerim
evlilikte türkan şoray kuralları olmazzz
o zaman en anormal beni secinutanıyorum kızlar
o zaman en anormal beni secinutanıyorum kızlar
EFTELYA hakkaten ne kadar çirkinmişsin yaaa töbe töbeeeeee
delimisin kız senin neren çirkin,gayet hoşsun
similla bunu beğendi
eftelyacım bi kere eylül 2011 de evlendiysen çok güzelsin bizim kızların içinde çirkin yok canım hepimiz harikayız çok güzeliz
aayyy ben de çok mu kasıntıyım ne topicten bazılarınız sonra bana gıcık olmasın ne ukala şey diye
ama özden in beğenmediği pozisyon erkeklerin en sevdiği pozisyon aslında....69 desem çok mu edepsizim ne
bence en geyik ÖZDEN olmalı başka fikirleri olan varsa herkes yazsın aralarından seçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?