Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzadem sen olmasan zaten bu topic ayakta duramazdı.Yine de kendinin de bizimde bi yerlerimizi fazla kaldırmamaya çalış Ne olur ne olmaz...

sen hep kendini geriye çekiyosun,ben böleyim ben şöleyim gibi hep olumsuzsun,biz burda manken seçmiyoruz,zaten hiçbirimiz ne çokçok aşırı güzeliz nede manken gibiyiz,amaç sadece birbirimizi görmek tanımak

Huyum kurusun canım,bende çok memnun değilim bu halimden ama işte...

Şu topicte "En'leri" seçsek,En Olumsuz,en psikolojisi bozuk benimdir

Eveeeeeeettt,hazır 1 seneyi doldurmuşken "En'leri" seçelim...

EFTELYA hakkaten ne kadar çirkinmişsin yaaa töbe töbeeeeee

delimisin kız senin neren çirkin,gayet hoşsun

similla bunu beğendi

eftelyanın fotoları varalbümünde nişan diye canım bak istersen hiç de çirkin değil. eftelyacım bi tam açılamadın bize bak biz her haltımızı anlatıyoz burda şekerim

Ben gizemliyimdir biraz

Daha çok iyi bir dinleyiciyimdir,laf gelirse konuşurum.Ama siz süpersiniz maşallah

Bagımlılık yaptıgınızı bılıyonuz demı carsıya gıttım geldım evdeyım sımdı bı kızlara bakayım pazara ole gıdeyım ddım
Mıracle doverım senı ne kadar nur yuzun var masallah, vallaha laf olsun dıye demıyom, mıhrap yerınde derler ya cok masum bır guzellıgın var sen neden ole hıssedıyon kendını yok begenılmeyen ıstenılmeyen falan hı noluyoruz

hadı sımdıde pazara gıdeyım

EFTELYA hakkaten ne kadar çirkinmişsin yaaa töbe töbeeeeee

delimisin kız senin neren çirkin,gayet hoşsun

similla bunu beğendi

Geçenlerde eşimin teyzeleri geldi ilk defa.Kadın uzun uzun süzdü beni.Biraz da patavatsız bir kadın,lafını çekmez.Aha dedim,bi laf gelecek şimdi bana kilo almışsın diye dedim ki,kadın dedi gelinimizde pek güzel maşallah.Kına gecesinde bacaklarına bakmaktan kendimi alamadım diyor kadın.Bizimkiler çırpı gibi,maşallah senin her tarafın eşit dedi.Ay kaynanamın yanında nasıl mutlu oldum anlatamam Haaa,tavuğun budu gibiymiş bacağım

bence en geyik ÖZDEN olmalı başka fikirleri olan varsa herkes yazsın aralarından seçelim

yorumlarımızın altındaki şu facebook beğenileri de nerden çıktı biri yanlışlıkla beğense face de yayınlanır allah korusun...

Son düzenleme:
Yöneticisi olduğum eski forumun yarışmalarını düzenliyordum.Ayın Enlerini seçmek üzere başlıkları belirliyordum ama şu an aklımda bişey kalmadı...

Sen sen kasıntı olamazsın asla kabul etmiyorum.

ama özden in beğenmediği pozisyon erkeklerin en sevdiği pozisyon aslında.... 69 desem çok mu edepsizim ne

QUOTE=ozdn;26307645]o zaman en anormal beni secin utanıyorum kızlar[/QUOTE]

Kocadan utanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…