Eylül dostluğumuza burada devam (:

soğuk almışsın sanırım canım dikkat kendine galiba yollarda üşüttün.

Sonunda gelebildim bende...

Hergün sayfalarca yazılanları okudum ama telefondan mesaj yazma olayı şimdilik yokmuş sitede,düzenlenecekmiş,internetinde kotası bitmiş,ancak hattımı vınn'a takıp girebildim internete

Kayınvalidemler pazar günü gittiler.Eşime de yakın davranıyorum,hala içten içe sinirliyim,kırgınım...

Landfloves,ilk yıldönümüzün kötü geçmesine üzüldüm canım.Unutuldu belki ama ben yazamadım,aklımda kaldı.En azından yazdıklarını okuyuncayaptıklarının farkına varmış.Bunu yapamayanlarda olabilir :)
Bende bir deftere kayınvalidemlerin geldiğinden bugüne kırıldığım şeyleri günlük gibi yazmaya başladım.Önceden yazardım günlük,rahatlardım.Şimdide biraz olsun rahatladım ama bunları o bilmedikten sonra neye yarar.Bi diyorum ortalık yerde bırakayım,unutmuş gibi.Ama eminim okuduktan sonra seninki gibi davranmayacak bana...

Neyse...

Kızlar buluşmuşsunuz bu arada,telefondan bakmıştım resimlerinize.Eminim çok güzel vakit geçirmişsinizdir...

Kızlar bu arada buluşmaya hanzade zarlarıda getirmişti Tabi mecburiyetten çantayı bir açtı fotoğraf makinasını çıkarmak için birde ne görelim bizim meşhur zarlar

eftelya biz seni görmüşmüydük????

aman yarabbi bi kompleksli daha işte... eminim sende fıstık gibisindir...

evet her böle diyen çok güzel çıkıyo,koy bakalım fottooooo yok öleeee

Şişko falan değilsin insanları yanıltmayalım lüften canımcım Bu grupta şişko görmemiş kimse sanırım.

Yok yok,gerçekten öyleyim.Niye yalan söyleyeyim.Gerçektende şişkoyum diyenleri görünce bende dedim bunlar şişko görmemişler

Ama ben ciddiyim bu konuda.O yüzden ne fotoğraf çekinmekten hoşlanıyorum,ne de kendimden

eftelyacım bi kere eylül 2011 de evlendiysen çok güzelsin bizim kızların içinde çirkin yok canım hepimiz harikayız çok güzeliz
aayyy ben de çok mu kasıntıyım ne topicten bazılarınız sonra bana gıcık olmasın ne ukala şey diye

sen hep kendini geriye çekiyosun,ben böleyim ben şöleyim gibi hep olumsuzsun,biz burda manken seçmiyoruz,zaten hiçbirimiz ne çokçok aşırı güzeliz nede manken gibiyiz,amaç sadece birbirimizi görmek tanımak

ama özden in beğenmediği pozisyon erkeklerin en sevdiği pozisyon aslında.... 69 desem çok mu edepsizim ne

eşime zarı ilk verdiğim de ben zar tutarım ama dedi aklı sıra üç kağıt yapacak hayır dedim ben atıcam

sen hep kendini geriye çekiyosun,ben böleyim ben şöleyim gibi hep olumsuzsun,biz burda manken seçmiyoruz,zaten hiçbirimiz ne çokçok aşırı güzeliz nede manken gibiyiz,amaç sadece birbirimizi görmek tanımak

hayır kasıntılıkla alakası yok şekerim kendinle barışıksın. mesela bende kiloluyum şimdi hemen değilsin demeyin hamilelikten önce basenlerim dikkat çekiyodu şimdi göbeğim kapatıyo ama takmıyorum yüzüm güzel kıvrımlarım güzel deyip moral veriyorum kendime mesela herkes bana yaşımdan küçük gösterdiğimi ssöyler çok mutlu olurum

ama özden in beğenmediği pozisyon erkeklerin en sevdiği pozisyon aslında.... 69 desem çok mu edepsizim ne

kız erkekler kendi açısından beğeniyo tabiki tek taraflı ama

eftelyanın fotoları varalbümünde nişan diye canım bak istersen hiç de çirkin değil. eftelyacım bi tam açılamadın bize bak biz her haltımızı anlatıyoz burda şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…