- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.261
kızlar dün foto koymadığımız için beni görmeyenler varmış sanırsam ama daha önce 2 defa foto koymuştum
malesef o taş hatunlar arasına ben dahil değilim.
hyr ben hatırlamıyorummmm senin face in varmı?
Yeniden fotoğrafını koyamaz mısın canım? Sanırım bir sen kaldın görmediğim:26:
kızlar dün foto koymadığımız için beni görmeyenler varmış sanırsam ama daha önce 2 defa foto koymuştum
yok smillacım face m
lanfloves bana geldiği zaman evimin ve ikimizin resimlerini komuştum canım düğünden bi resim ekleyeyim o zaman
şeftalimide yaptım. bir kavanoz yaptım sadece yoksa domateslerime kavanoz kalmayacak. kalanınıda akşama içeriz..
bende şimdi asmek kursuna gidecem arayıp yerinide öğrendim kayıt olayım.. fotoğraf çekimi bana yakın olanda yokmuş sanırım, gidince öğrenecem detaylı olarak.
gelincede domateslerime başlarım, akşamada kayınvalidemlere gidecez yemeğe.
yok smillacım face m
lanfloves bana geldiği zaman evimin ve ikimizin resimlerini komuştum canım düğünden bi resim ekleyeyim o zaman
Bekliyorum :)))))
Ellerine sağlık canım. Şeftaliyi nasıl yaptın merak ettim:26:
kabuklarını soydum doğradım, 1 kilo şeftaliye bir büyük su bardağı şeker ekledim, yarım çay bardağı kadarda su koyup düdüklü tencerede 15-20 dak. kadar kaynattım, düdüklünün havasını alır almaz açıp sıcak sıcak kavanoza koyup ters çevirdim. kalanıda kevgirden geçirip sulandırıp içeriz, yaz boyu çok yaptım her meyveden yaptım heralde çok güzel oluyor sürahiye doldurup içiyoruz soğuk soğuk.. şimdi ilk defa kışlık yaptım bakalım nasıl olacak.
Canım bende bu şekilde yapmıştım ama şekerini daha az koymuştum. Kış için bozulmazsa ve benim kocam sabredebilirseyapıp saklarım bende.
akşamdan beri kolumda inanılmaz bi ağrı var hele gce ağladım ağrısından kesip atasım geldi o derece bi ağrı. ortopedi doktorlarınında ikiside yok bugün. hala ağrıyo ama şiddetli değil akşam işallah artmaz ağrısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?