Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar kactım ben okuyamadıgım bıse varsa gelınce yazayım yetıstıremıcem ıslerı cakıldım pc basına
carsı pazarı halldeyım sıcaktan bayılmazsam gorusuruz

şeftalimide yaptım. bir kavanoz yaptım sadece yoksa domateslerime kavanoz kalmayacak. kalanınıda akşama içeriz..

bende şimdi asmek kursuna gidecem arayıp yerinide öğrendim kayıt olayım.. fotoğraf çekimi bana yakın olanda yokmuş sanırım, gidince öğrenecem detaylı olarak.

gelincede domateslerime başlarım, akşamada kayınvalidemlere gidecez yemeğe.

kızlar dün foto koymadığımız için beni görmeyenler varmış sanırsam ama daha önce 2 defa foto koymuştum

malesef o taş hatunlar arasına ben dahil değilim.

ozdn birdi sende ikinci oldun he dövücem valla sizi hemen koy bir foto affettir kendini

Son düzenleme:
yok smillacım face m

lanfloves bana geldiği zaman evimin ve ikimizin resimlerini komuştum canım düğünden bi resim ekleyeyim o zaman

Bekliyorum :)))))

Ellerine sağlık canım. Şeftaliyi nasıl yaptın merak ettim:26:

kızlar dün foto koymadığımız için beni görmeyenler varmış sanırsam ama daha önce 2 defa foto koymuştum

malesef o taş hatunlar arasına ben dahil değilim.

ben görmüştüm hiç de öyle değil gayet hoş hatunsun bebeğimmmm

yok smillacım face m

lanfloves bana geldiği zaman evimin ve ikimizin resimlerini komuştum canım düğünden bi resim ekleyeyim o zaman

aaa miracle bende yeni görüyorum gelinliğiniiiii çok güzelmiiş çok yakışmış.

evet biz albüme resim koymuştuk bende şahidim miracle ile birlikte resimlerimiz vardı..

taş değilmiiiiş hıhhh çok güzel kızlar siz ona bakmayın, özelliklede ses tonuna hayranım ben

Bekliyorum :)))))

Ellerine sağlık canım. Şeftaliyi nasıl yaptın merak ettim:26:

kabuklarını soydum doğradım, 1 kilo şeftaliye bir büyük su bardağı şeker ekledim, yarım çay bardağı kadarda su koyup düdüklü tencerede 15-20 dak. kadar kaynattım, düdüklünün havasını alır almaz açıp sıcak sıcak kavanoza koyup ters çevirdim. kalanıda kevgirden geçirip sulandırıp içeriz, yaz boyu çok yaptım her meyveden yaptım heralde çok güzel oluyor sürahiye doldurup içiyoruz soğuk soğuk.. şimdi ilk defa kışlık yaptım bakalım nasıl olacak.

miracle bir daha saçma saçma konuşmaktan men ediyorum seni, ne tatlı hatunsun sen öyle gel bakıyım yamacıma

Canım bende bu şekilde yapmıştım ama şekerini daha az koymuştum. Kış için bozulmazsa ve benim kocam sabredebilirse yapıp saklarım bende.

Canım bende bu şekilde yapmıştım ama şekerini daha az koymuştum. Kış için bozulmazsa ve benim kocam sabredebilirse yapıp saklarım bende.

ya aslında erikler ekşi olduğu için onlara koyduğum şeker gibi düşündüm bir an, belki fazla kaçmış olabilir, ama zaten bu konsantre gibi olduğu için sulandırılıp içilecek şekeride ayarlanır belki o zaman.. akşama kalanı yapayımda o zaman bakarım nasıl olmuş şekeri.

ben çıkıyorum gidip şu kurslara bi bakayım

ayy kendini beğenmeyenler, kilolu bulanlar.. kızlar komplekslerinizden arının baklaım hep beraber söyleyin BEN DÜNYANIN EN GÜZEL GARISIYAAM hepiniz çok güzelsiniz miracle seni ilk gördüğümdede çok çok beğenmiştim canım.

landfloves benmde evde şeftaliler var ama biraz daha olgunlaşması gerekiyomuş yiyemiyoruz onları bende bugün komposto yapayım bari. ama kış için değil bu akşam içmelik .

ya hu bu topikin dostluk yardımlaşma fikir alışverişinin yanında kendini güzel hissettrime özelliği de varmış meğer

arada böyle şımartılmak iyi geliyor insana galiba bu ara ben kendimi çok çirkin sevilmeyen beğenilmeyen biri olarak hissediyorum.

birde daha çalışmaya başlamadım ya ewdeyim sürekli boşluktan da kendime sarıyorum galiba bi an önce okullar açılsın artık bende iş başı yapayım

güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim bi güven geldi üstümehepinizin kendi güzelliği arkadaşlar sizleri gerçekten çooook seviyorum ben

akşamdan beri kolumda inanılmaz bi ağrı var hele gce ağladım ağrısından kesip atasım geldi o derece bi ağrı. ortopedi doktorlarınında ikiside yok bugün. hala ağrıyo ama şiddetli değil akşam işallah artmaz ağrısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…