Eylül dostluğumuza burada devam (:

ÖZDEN benim nerem seksiiii,he bikinili fotodan dimi

elmalılı hamdiye koptummmmmmmmmmm

ay yok kız seni bende pek beğeniyorum maşallah. elmalılı hamdi nerden geldi aklına yaa deli kızz

hadi kızlar daha daha yazın bakalım eğlenceli oldu.. keşke kalabalık olduğumuzda çıakrsaydık bu konuyu..

evlilik hazırlığı zamanında topiğimize girip evlendikten sonra İMKANI OLDUĞU HALDE topiğimize gelmeyen herkesleri en vefasız seçiyorum. sizde benim gibi düşünüyosunuzdur heralde.

sonracııma başka topiklerde derdini yazıpta biz burda herşeyimizi konuştuğumuz halde sanki biz sadece geyik muhabbeti yapıyomuşuz gibi bize derdini anlatmayanları da ne seçsem ne seçsem en KETUM seçebilirim en SIR KÜPÜ de olabilir.

başımda sürekli birileri, sözde çaktırmadan ne yazdığıma bakıyorlar

pardon kızlar birden kapadım..

En zarcı HANZADE
En tatlı PİNGU
En sempatik ÖZDEN
En taş VAFİ
En çok kışlık hazırlayan :) LANDFLOVES
En güzel gözlü AYDASU
En şirin Melis

vayyy süper olmuş bu ince mesajlar

gerçekten en masum en tatlı pingu
en nazlı ahsen
en çıtır daphne(ama aynı zaman da en azgın)
en iyi kalpli aydasu
an dobra landfloves
en seksi smilla
en geyik özden
en minikdost mls (minikkuş gibi oldu,kardeşimiz gibi)
en şarap gibi hatun vafi (inş.ben de öyle olurum)

şımarıcam şimdi yahuu akşam gidince kocama söylicem ben en tatlı seçildim ona göre bak çok şanslısın tadıma bakabildiğin için diycem

pinguya katılıyorum biz burda herşeyimizi anlatıyoruz enayimiyiz acaba ama bazıları işe gelen geyik muhabbet olunca katılıyo işe gelmeyen özel şeylerini başka topiclerde anlatıyolar sanki kimse bilmiyo neyi kimden gizliyolarsa anlayamıyorum
onlar kendilerini biliyo...okuyunca anlayacaklar...

Son düzenleme:
şımarıcam şimdi yahuu akşam gidince kocama söylicem ben en tatlı seçildim ona göre bak çok şanslısın tadıma bakabildiğin için diycem

wuuu bu iyidiii

hanzade nickimi minikkuş olarak değiştiresim geldi valla

kızlar özendim sizden herkes koydu fotoğraf bende gençlik yıllarıma ait fotolar koycam eşimden sonra evrim geçirdim tabi değiştim ahahaha
hatta bir tanesi eşimi tavladığım fotoğraf koyup kaldırıcam, kandırdın beni hain diyordu

Herkes en azgın hanzade diyor nedendir acaba.

uhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yaa aşkolsun bensiz mi konuştunuz bunlarıı

tetenoz aşısı oldum ben kolum ağrıyo ayol annemdeyim burası çok kalabalık yazamıyom

yaa aşkolsun bensiz mi konuştunuz bunlarıı

tetenoz aşısı oldum ben kolum ağrıyo ayol annemdeyim burası çok kalabalık yazamıyom

geçmiş olsun ahsencim bayramdan önce olmuştum bende çok fena acıyo 2 gün boyunca çekeceksin o ağrıyı malesefki. 10 gün sonrada 2. doz var benim.
eftelya attı ortaya bizimde hoşumuza gitti keşke kalabalıkken açılsaydı muhabbet dimi. sende uygun bi ortam olduğunda yaz ENlerini. biz seni en nazlı seçtik

koydum koydum bende albüm yaptım bende silicem bu arada bana saç ne renk gider onada bi yorum getirin

bize derdini söylemeyenler kendilerini biliyo umarım bu şikayetlerimizi okurlar da görürler uzun zamandır öyle aslında bu topicte birçok kişi de bunların farkında belki sen de biliyosundur smillacım yeni bşy değil...ama üzücü gerçekten bizi salak yerine mi koyuyolar sonuçta konuları herkes okuyo sadece burda sınırlı kalmıyoruz herkesin profillerine zaman zaman bakıyoruz hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…