Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis harikasın sen kız maşallah ya bakmaya doyamadım. saç rengini hiç bozma sana çok yakışmış. boyatırsanda açık renk yapma anca ışıltı filan olabilir saçlarına kahve tonlarında ama saç rengin çok güzel.

biraz araştırmacı olun şekerim bak bizden kaçmıyo

Araştırmacı gazeteci tatliş pingu kimmiş bende bilmiyorum kızz

yaa aşkolsun bensiz mi konuştunuz bunlarıı

tetenoz aşısı oldum ben kolum ağrıyo ayol annemdeyim burası çok kalabalık yazamıyom

geçmiş olsun canım tetenoz ağrı yaparmış öyle duymuştum bende

meliscim yaw sen neymişsin, bence saçlarının rengini değiştirme hiç, hem sana çok yakışıyor hemde ne kadar bakarsan bak ışıltısını kaybeder..

mlscim ben de çok beğendim seni bebeğimmm ilk foto da özellikle fotomodel gibi poz vermişsin...

MELİS wuuuuuuuu diyorum sana

Ya ben bizim topikten başka hiçbiyere girmiyorum,işte bazen home sweet home okadar,o yüzden bilmiyorum wallahi

teşekkürler tatlım nihaha bu gazla akşamıda eşime yarar artık açık bende düşünmüyorumda kahve tonlarına taktım bu aralar bende:44:

meliscim yaw sen neymişsin, bence saçlarının rengini değiştirme hiç, hem sana çok yakışıyor hemde ne kadar bakarsan bak ışıltısını kaybeder..

çok şımardım oleyy bilmedim galiba evdeyim ya sıkıntıdan uğraşcak birşeyler arıyorum sürekli.

şimdi öyle pozlarım hiç yok ünv. fotoğraf mak. elimizden düşmüyordu devamlı stdyoda orda burda şak şak şimdi düzgün şekilde duramam elime 1 senedir almadım mak. o yüzden ahh gençlik diyorum geçmiş benden

bu arada sağolun kızlar fotolarıda aslında orda burda koymam bile ama siz bendensiniz ne biliyim maksat muhabbet
[/FONT][/B]

Son düzenleme:

bence siyah çok yakışıyo sana

Ayy geç kaldım ama bende enleri çıkarmaya çalıştım, aklıma geldikçe ilave edicem

-en hamarat Hanzade
-en espiritüel Özdn
-en tatlı pingu
-en dobra landfloves
-en alımlı smilla
-en tatlı dilli aydasu
-en çıtır daphne
-en nazlı ocwmays
-en sakin jelooo
-en mıcır mıcır melis

ayyy canım çok sağol valla bunlar yedi bitirdi beni adım çıktı 9 a inmez oldu 8 e

bu arada kızlar balayı albümüme 2 foto daha ekledim bi bakın bikinili ama bacaklarım kapalı açığını bulamadım şimdilik

Son düzenleme:
vuuuu enleri mi seçiyoruuuz ne güzeeeeel, ama en hamarat ben değilim evde olunca sıkıntıdan kış hazırlıklarına sardım kendimi, aydasu çok daha hamarat benceeee..
en dobra olayına katılıyorum buna halk dilinde biraz patavatsızlık da deniliyor zaten burcumun en belirgin özelliğidir. çoğu şeyi artık kendimi tutamayıp son raddeye gelmişsem yazdım yoksaaaa daha neler derim neler

bende çoğuna katılıyorum ve derleme yapayım sizin yazdıklarınızdan katıldıklarıma dedim;

en tatlı pingu, (en hızlı tarifçi )
en nazlı ocwmays,
en alımlı similla,
en matrak özdn, (aslında en şişkoooo en kocaman topiclere sığmıyor,en etli butlu 150 küsür kilo falan )
en misafirperver hanzade, (aganigi konularda en çekinmeden söyleyen, bilgilendirici )
en çıtır daphne,
en tatlı dilli, yumuşak kalpli aydasu,
en suskun, alıngan eftelya,
en bıcır mLsVt,

vafiyi göremedim beeeen.

hangisine baktın kız gördün mü hepsini

e herhalde bikinileri gördüm

kızlar ben yavaştan kaçar hazırlanıyım eşimi ikna ettik yine kuzenler kardeşler toplaşıp ortaköy e gitcez herhalde saçımı yapıyım gazda verdiniz bana hepsi pasaklı dolanıyorum yoksa

öpüyorum kızlar hepinizi bensiz fazla dedikodu yapmayın

landfloves canım benim albümde vafi var yazmışım altına isimleri ilk buluşmada

ayrıca beni misafirperver seçtiğin için teşekkür ederim canım seviyorum misafirleri gerçekten

Son düzenleme:
tamam gördüm vafii, hanzadenin albümden de baktım taa o zamanlarda görmüştüm ama unutmuşum demekki.. kızlara katılıyorum bende yaşını hiç göstermiyorsun, en şarap gibi daş hatun seçiyorum seni..

ya sofiş, miracle, chitlenbik için bulamıyorum birşey, düşünüyorum ama çıkar birazdan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…