Eylül dostluğumuza burada devam (:

merci canım

ben bugun erken çıkıyorum,süslenim biraz kıskandım sizden

eski işyerimdeki arkadaşlarımla buluşcaç.öpüyorum siziiiiii

Enler secılmıs ben pazarlarda bı yerlerımden ter akıtırken

Hanzade: En mısafırperver, en tavukcu, en az eşinin calısma saatınden sıyaket eden (aslında sukurcu )
Landfloves: En hamarat, çıtır, mınyon tıplı, güzel gözlü (yakından gormenızı tavsıye ederım )
Mıracle: Konusurken en rahatlatan (senle yazısırken huzur buluyorum resmen)
Pingu: En yanakları sıkılası, şeker gibi, evin küçük kız kardeşi (şükürcü, herzaman elındekıyle yetınen, sabırlı, guleryuzlu)
Sofistike: En tatlı, billur sesli, taze anne, gece nobet arkadasım
Ahsen: En nazlı, annesının kuzusu, arastırmacı
Özden: En matrak, farkında olmadan bıle esprılı konusan, pratık zekalı
Çitlenbık: En kibar (saray hanımefendılerı gıbı kıbarsın kuzum)
Vafi: En taş hatun (ben senın yasına hala ınanmıyorum ona gore )
Smilla: En İzmirli, alımlı çalımlı hatun, en guzel manzaralı yerde calısan bi de
Daphne: En zayıfımız, topıktekı herkesın mesajlarına cevap yazmaya calısan, ince ruhlu hatun
Jelo: En sakin hatun, bebek ıcın catlatmıstı bızı
Melıs: En kardes, sohbetı hos hatun

Ay atladıgım oldu mu kı acep :26:

Son düzenleme:

kızlaar ya harikasınız pc başında uyumuş kalmışım hepsini kaçırdım ama bayıldım yorumlara özden yine yaptın yapacağını hamdi yazır dedi yaaa

durun bende yazayım aklımdayken

en fedakar:landfloves(sen beni unutmuşsun amaaaaa)

en çok misafir ağırlayan:hanzade(ayrıca haydar dümenin çırağı olabilecek kapasitede olanımız)

en tatlımızingum

en çıtırımız:vafim

en masum yüzlü:mlvst

en alıngan:eftalya

en güzel izmirli:smilla

en çok ders çalışanımız :sniperelit

en çok araştırmacı:ahsen

en ince espiri yapanımız:özden

en ince belli olanımız:daphne

en pozitif düşünebilenimiz:aydasumm

en güzel annemiz:sofişim(göremedik ya daha göbüşü ve bebişi)

en çok mesai yapanımız:citlenbik

en planlı programlımız:jeloom

en cici öğretmenimiz:mavi su perisi

inş unuttuğum olmamıştır

birde kimmiş ya başka topiklere derdini anlatıp burda yazmayan çook merak ettim bi yazıverin özelden ya hu

en sakin jelooo, (hamilelik testini bile bizim zorumuzla yapmıştı gayet sakindi , biçok konuda da öyle bence)
en hanım hanımcık miracle

Bu arada ne yoruldum pazarda...

3 kılo taze fasulye
1 kılo bamya
5 kılo kırmızı bıber aldım son kış hazırlıkları bunlar artık sanırım...
Yarın butun gun bunlarla ugrasırım

bu arada ANK1986 SENİ EN TAKİPÇİ seçiyorum hep takiptesin ama yazmıyosun bari bu mesajımı beğen de sevineyim

jelom uzun zamandır girmiyo ama topikte herkese yazmaya çalışan, ay bide şu bebeği öğrenene kadar göbeğimizde çatlatmıştı bizi en rahat heralde , çok tatlı, yüzyüze tanışsam çok severim eminim heyecanlı annee..

sofişimm yanlız kuzum (aydasumda öyle ana kuzuları işallah bi an önce annelerinizin yakınlarına gidersiniz) güçlü hamile diyelimö ona tek başına hamilelik geçiriyo tatlım.

chitlenbik kocasını en çok gören (aklıma bu geldi), sakin kibar seviyorum onu da.

aydasu jeloo için en sakin diye aynı şeyleri düşünüp aynı anda yazmışız canım

miracle ben seni unutmadıııım unutmadıııııım sadece toparlayamadım ne yazacağımı daha eksik çok zaten düşünüyorum aklıma geldikçe yazıyoruuum,

teşekkür ederim bana fedakar dediğin için, sanırım eşim için yaptıklarımdan dolayı diyorsun, aslında en bahtsız en marangoz da diyebiliriz (malum bir yıldır yontuyorum :26:)

Mıracle ne guzel yazmıssın ya

sende çok güzel yazmışsın canım.

kızlar neyi farkettim biliyo musunuz bunları yazarken.birbirimizi öyle iyi tanımış öyle alışmışızki tek kelimeyle ifade etmekte zorlandım çünkü hepinizin ayrı ayrı güzel özellikleri var.

landflovesin merci şekerim dışıardan hanım hanımcığımdır da evin içinde cadının teki oluyorum yazık eşime

bu arada yemeği dışarıda yiyecekmişiz kocacığım aradı yemek yapma akşam gezelim yemek yeriz hem dedi uzun süredir yapmıyorduk umarım güzel geçer.

benim evliliğile ilgili iç dünyamda sorunlarım var sürekli sorguluyorum bi ara anlatır fikir danışırın size şimdi kafanızı yormayayım.

eşimde bunun farkında ama elinden bişey gelmiyo işte neyse bu akşam flört dönemindeymişiz gibi yaşayalım

süpersiniz ya çok eğlendim okurken
kaçırdığım için çok üzgünüm ama
ben de yazcam enlerimi

ayy ben buna çok güldüm ya Allah iyiliğini versin
marangoz seni

ben arada ocak annelerine yazıyom

o göndermeler bana mıydı yoksam
ayy kimin dedikodusunu yapıyonuz anlamadım ben

Canım aynen bılıyormusun ben de aynı seylerı hıssettım, tek kelıme ıle anlatmak zor oluyor baya...
Sen ne zaman anlatmak ıstersen dınlerız canım, belkı kafanda buyuttugun sey aslında cozumu cok basıt seydır canım...
Hadı bu aksam cok guzel bır aksam olsun sızın ıcın

şaka yaptım canım benim.

aa ben unutulacak insan mıyım zatii

yok ben eşinle ilgili düşünmedim genel olarak öyle gördüm

bana bile bi sürü fedakarlık yaptın.evimi bi gör dedim çıktın geldin.doğumgünümde işini gücünü bıraktın geldin.yani hiç naz yapmadan iyilik yapıyorsun canım arkadaşım benim..

anaa bu gördüğüm aydasuysa diğeri kimdi yaw..

Kuzucum saçın çok doğal duruyor, rengi yakışmış sana..

Bu arada gözlerinede kocaman bir maşallah

Kendimi Adnan Oktar gibi hissettim

Sen hangı resmımı gormustun vafıcım
tesekkur edıyorum kalkmayan azcık yerlerım kalmıstı onu da sen tamamladın sımdı aksam kocam yanıma yaklasamıcak havamdan

kızlar bu arada ben gidip web tasarım kursuna yazıldım geldim. birde acısos yapmak için miniminnacık kavanozlar aldım, sanırım baharatlık olarak satılıyor 6 tane, cam ve kapakları plastik olmadığı için aldım, birde ben tek yiyeceğim için açtıktan sonra dolapta bir hafta falan duruyormuş ya bozulmamış olur bitene kadar dedim.

bunlarda kırmızı erik ve şeftali kompostolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…