- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.401
tamam gördüm vafii, hanzadenin albümden de baktım taa o zamanlarda görmüştüm ama unutmuşum demekki.. kızlara katılıyorum bende yaşını hiç göstermiyorsun, en şarap gibi daş hatun seçiyorum seni..
ya sofiş, miracle, chitlenbik için bulamıyorum birşey, düşünüyorum ama çıkar birazdan..
Bagımlılık yaptıgınızı bılıyonuz demıcarsıya gıttım geldım evdeyım sımdı bı kızlara bakayım pazara ole gıdeyım ddım
Mıracle doverım senı ne kadar nur yuzun var masallah, vallaha laf olsun dıye demıyom, mıhrap yerınde derler ya cok masum bır guzellıgın var sen neden ole hıssedıyon kendını yok begenılmeyen ıstenılmeyen falan hı noluyoruz
hadı sımdıde pazara gıdeyım
en azgın Hanzade
en şişko ben ( en aklı başında en hanım efendi en masum da ben yerseniz)
en kucağıma alıp sevmek istediğim pingu
en dobra landfloves
en seksiiii smilla
en elmalılı hamdi miracle 
en nebahat cehre tabiki vafi
bendende bunlar iş arasında yazdım yine yazacağım
aydasu en tatlı dilli hatun
landfloves en dobra
miracle dini konularda en bilgili çok ta tatlı
özden muhabbet ederken asla sıkılınmıycak biri ( aslında herkes öyle ama özdenle yüzyüze tanıştığım için çok çok sevdim )
daphne en zayıfımız çok tatlı çok sevdim
en sporcu hanzade aynı zamanda en çok misafir ağırlayan ilk aklıma gelen
en nazlı ahsencik
similia ben seni çok beğeniyorum buluşmadada söyledim o yüzden en alımlı similia
vafi en taş hatun
mlsvt en bıcır bıcır en çıtır.
(yazdıklarımın hepsini buraya toparladım)
Mıracle ne guzel yazmıssın ya
aydasu jeloo için en sakin diye aynı şeyleri düşünüp aynı anda yazmışız canım
miracle ben seni unutmadıııım unutmadıııııım sadece toparlayamadım ne yazacağımı daha eksik çok zaten düşünüyorum aklıma geldikçe yazıyoruuum,
teşekkür ederim bana fedakar dediğin için, sanırım eşim için yaptıklarımdan dolayı diyorsun, aslında en bahtsız en marangoz da diyebiliriz (malum bir yıldır yontuyorum :26:)
vafı senın ıcın hemen koyuyom kuzum gel albume :)
sende çok güzel yazmışsın canım.
kızlar neyi farkettim biliyo musunuz bunları yazarken.birbirimizi öyle iyi tanımış öyle alışmışızki tek kelimeyle ifade etmekte zorlandım çünkü hepinizin ayrı ayrı güzel özellikleri var.
landflovesin merci şekerim dışıardan hanım hanımcığımdır da evin içinde cadının teki oluyorum yazık eşime
bu arada yemeği dışarıda yiyecekmişiz kocacığım aradı yemek yapma akşam gezelim yemek yeriz hem dedi uzun süredir yapmıyorduk umarım güzel geçer.
benim evliliğile ilgili iç dünyamda sorunlarım var sürekli sorguluyorum bi ara anlatır fikir danışırın size şimdi kafanızı yormayayım.
eşimde bunun farkında ama elinden bişey gelmiyo işte neyse bu akşam flört dönemindeymişiz gibi yaşayalım
aydasu jeloo için en sakin diye aynı şeyleri düşünüp aynı anda yazmışız canım
miracle ben seni unutmadıııım unutmadıııııım sadece toparlayamadım ne yazacağımı daha eksik çok zaten düşünüyorum aklıma geldikçe yazıyoruuum,
teşekkür ederim bana fedakar dediğin için, sanırım eşim için yaptıklarımdan dolayı diyorsun, aslında en bahtsız en marangoz da diyebiliriz (malum bir yıldır yontuyorum :26:)
anaa bu gördüğüm aydasuysa diğeri kimdi yaw..
Kuzucum saçın çok doğal duruyor, rengi yakışmış sana..
Bu arada gözlerinede kocaman bir maşallah
Kendimi Adnan Oktar gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?