Eylül dostluğumuza burada devam (:

kayınvalidem geldi canm o gidene kadar evdeyim ondan sonra gidelim senle pazara insan bi haber verir ya gıcık oldum pat diye çıkmış gelmiş biraz düşünce olur neyse ben şuan çok sinirliyim öptüm hepinizi

eşim bi yerden iş haberi bekliyordu. bugün gelmiş adam bu haftasonu yokum bir dahaki haftaya gel görüşelim demiş.

bi anda yine mutlu oldum yuppii hayırlısı ise olsun diyelim..

hakkımızda hayırlısı olsun canım.

pinguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum sen bi ara tavuk şinitzel yapıyordun nasıl yapılıyordu o?

pinguya sormuşsun ama atladım akşam yaptım daha

tavuk göğsünü biftek şeklinde dilimletip alıyorum (şinitzel için diyorum)
önce yumurta akına batırıp sonra galete ununa buluyorum ve yağda kızartıyorum

kardelen44 hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

landfloves bu yüzük falı nasıl birşey? merk ettim

bu arada kızlar biraz kestirip geldim şimdide düşünüyorum karşı komşuyamı geçsem diye bilemedim, eşimde aradı akşama arkadaşına gitcekmişiz daha önce hiç gitmemiştik gerildim utandım

çok saol hanzademmm o vermişti tarifi o yüzden ona sorduydum benim tavuklar buzlukta ve gögüs halindeler ince ince kessem olur heralde

yanına patates püresi yapıcam yeter heralde tabağıda marulla domates salatalıkla süslerim

meliscim nasıl anlatayım ki videolu anlatım lazım onun için

bende akşama bamya yapacağıııım

hanzade pingunun yaptığı tavuk puf puf oluyordu, sanki önce normal una sonra yumurtaya sonrada ya galeta yada mısır ununa batırıp öyle kızartıyordu..

evet canım ince ince dilimlersin akşam ben de yaptım yanına patates püresiyle güzel oluyo

bu arada havuçlu tavuk sotenin yanına da püre çok yakışıyo

kardelen canım sendemi katılıyosun anneler kervanına. Sağlıkla kucağına alırsın işallah bebişini hayırlı olsun dikkat et kendine.

eftelya bu uzaklık size iyi geldi desene

Meliscim sofran çok hoş canım ellerine sağlık

similia 1 TL lik etek ne hoşmuş öle kız kumaş parası bile değil güle güle giy.

miracle canım ben şinitsel değilde çıtır tavuk yapıyorum KFC nin tavuklarının çakması oluyo kuşbaşı göğüsleri una buluyorum, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra baharat karışımlı galeta ununa bulayıp kızartıyorum.

ay dün gece yarısı iş çıkardım ben başıma.. zaten uykum kaçmıştı gecenin körüne kadar oturdum, uykum gelince yataym dedim, buzdolabını açtım su almak için, bir tencere çorbada üstüme geldi, nasıl oldu anlamadım ama dolabı hızla açtım sanırım dolap sarsıldı.. tabiiii tencerenin bulunduğu kattan aşağı kadar olan her raf, patates soğan koyduğum sebzelik bölümü, altındaki diğer çekmeceli raf, dolabın kapağı, şişelerin olduğu kısım, yerler, halının köşesi, ve dizden aşağı ayaklarım.... her yer yağ içinde çorba içinde kaldı. kapağı kapatıp sabaha bekletemezdim kapağı bile kapatamadım, oturdum onları temizledim ağlayacaktım sinirimden nerdeyse.. seke seke banyoya gdip ayaklarımı sabunladım sonrada heryeri hem deterjanla hem durulama of offf gece gece kabus yaşadım resmen..

landfloves internette okudum buldum yaptım bile

aynen kabus ya, bende işim bitti deyip böyle saçma şeyler olunca sinirden oturup ağlayasım geliyor

landfloves gece gece kabus gibi yaa anamm ben halı silmeyi hiç sevmiyorum lekeleride çıkartamıyorum beceriksizmiyim neyim..

Kızlar siz perdelerinizi hangi deterjanla kaç derecede yıkadınız?? Ben yıkıycam artık leş içinde kaldı oturma odamla mutfağımınki. bembeyaz değillder ama tüllerim kırık beyaz. hem tülü hem güneşliği nasıl yıkıyosunuz anlatırmısınız cahil arkadaşınıza.

ben hassas yıkamada az deterjanla 30 derecede yıkıyorum..

ben 40 derecede her zman kullandığım deterjanla yıkadım özel bişi kullanmadım ama fazla sıkmadan kapattım kırışmasın die annecim öle yapıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…