- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #11.121
eşim bi yerden iş haberi bekliyordu. bugün gelmiş adam bu haftasonu yokum bir dahaki haftaya gel görüşelim demiş.
bi anda yine mutlu oldum yuppiihayırlısı ise olsun diyelim..
amin canım inşallah..
büyüsün güzelce annesini üzmeden sağlıcakla
bana kalırsa bölge müd. daha yüksek bir nevi terfi olmuş gibi olacak. ama ara da kalmak kafa karıştırıyor.
biizmki de iş değiştirme konusunda kararsız..
ziraat bankasına girecek kasımda. olursa orayı istiyor.
ama bu işi de kaçırmak istemiyor gibi bende kendisine bıraktım kendisi seçecek..
ne güzel canım gördüğün gibi zamanla düzeliyor herşey
bende bugun hanzadenin havuçlu tavugundan yapcam
kız,havuçları tavuk piştikten sonra eklicem dimi
pinguya sormuşsun ama atladım akşam yaptım daha
tavuk göğsünü biftek şeklinde dilimletip alıyorum (şinitzel için diyorum)
önce yumurta akına batırıp sonra galete ununa buluyorum ve yağda kızartıyorum
çok saol hanzademmm o vermişti tarifi o yüzden ona sorduydum benim tavuklar buzlukta ve gögüs halindeler ince ince kessem olur heralde
yanına patates püresi yapıcam yeter heralde tabağıda marulla domates salatalıkla süslerim
meliscim nasıl anlatayım ki videolu anlatım lazım onun için
bende akşama bamya yapacağıııım
hanzade pingunun yaptığı tavuk puf puf oluyordu, sanki önce normal una sonra yumurtaya sonrada ya galeta yada mısır ununa batırıp öyle kızartıyordu..
ay dün gece yarısı iş çıkardım ben başıma.. zaten uykum kaçmıştı gecenin körüne kadar oturdum, uykum gelince yataym dedim, buzdolabını açtım su almak için, bir tencere çorbada üstüme geldi, nasıl oldu anlamadım ama dolabı hızla açtım sanırım dolap sarsıldı.. tabiiii tencerenin bulunduğu kattan aşağı kadar olan her raf, patates soğan koyduğum sebzelik bölümü, altındaki diğer çekmeceli raf, dolabın kapağı, şişelerin olduğu kısım, yerler, halının köşesi, ve dizden aşağı ayaklarım.... her yer yağ içinde çorba içinde kaldı. kapağı kapatıp sabaha bekletemezdim kapağı bile kapatamadım, oturdum onları temizledim ağlayacaktım sinirimden nerdeyse.. seke seke banyoya gdip ayaklarımı sabunladım sonrada heryeri hem deterjanla hem durulama of offf gece gece kabus yaşadım resmen..
landfloves gece gece kabus gibi yaa anamm ben halı silmeyi hiç sevmiyorum lekeleride çıkartamıyorum beceriksizmiyim neyim..
Kızlar siz perdelerinizi hangi deterjanla kaç derecede yıkadınız?? Ben yıkıycam artık leş içinde kaldı oturma odamla mutfağımınki. bembeyaz değillder ama tüllerim kırık beyaz. hem tülü hem güneşliği nasıl yıkıyosunuz anlatırmısınız cahil arkadaşınıza.
landfloves gece gece kabus gibi yaa anamm ben halı silmeyi hiç sevmiyorum lekeleride çıkartamıyorum beceriksizmiyim neyim..
Kızlar siz perdelerinizi hangi deterjanla kaç derecede yıkadınız?? Ben yıkıycam artık leş içinde kaldı oturma odamla mutfağımınki. bembeyaz değillder ama tüllerim kırık beyaz. hem tülü hem güneşliği nasıl yıkıyosunuz anlatırmısınız cahil arkadaşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?