- Konu Sahibi landfloves
-
- #11.101
smillacım hangi pazar bu pazar öğrenebilir miyim
hissedemesem de anlıyorum. güzel bir duygu olmaz mı kaıdna bahşedilmiş en güzel duygu annelik...
yarın gör bakalım büyümüş mü ?
çarşamba günü gel gidelim
kardelen hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün annesinin karnında
yaw ben ilk 15ci sıradn sonra girerim listeye dedim ama liste hızlı bir şekilde yol alıyorben ilk 20.ci sıradan sonra doldurayım göbüşümü
olur gelirim valla ama sen çalışıosun ki nası olcek
canım anneannene çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. ömrü varsa sağlık versin rabbim.
miraclee ayy hadi inşallah diğer aya da senden bekliyoruz o zaaamaaaaanerkek popülasyonu fazla sizde kız yapın bitane.. aa ben sana yüzük falı baksaydım keşkeeee, halamın kızı öğretmişti herkeste kesin tutuyor. çoçuğu olanlarda bile cinsiyetleri kaç tane olduğu falan çıkıyor.. benim falıma göre 2 tane olacakmış, ilki kız ikinci erkek.. elindeki enerjiye göre bakılan bişey belki bilenler vardır.
kızlar ben yine vazgeçmiştim doktora gitmekten dünden beri düşünüyorum kendi kendime kafayı yedim, sabak miracle ile konuştum, karar verdim yarın gidecem. rahatlattı gaz verdi bana
birde ben artık çok sıkıldım bunalımlara girecem yakında, iş bulmam lazım. bugün bir ilan gördüm firmanın sahibini tanıyan bi tanıdığım var onu arayıp söyleyecem. gerçi arayacağım kişide beni yanına çağırıyor ama ben orayı istemiyorum şimdi kibarca onu nasıl reddedip diğeriyle ilgili benim için görüşmesini söyleyecem bilmiyorum. görüşmese bile nasıl iyi bir yer mi bilgi alsam yeter. dua edrmisiniz bana lütfen :96::96:
slm kızlar uzun zamandır yazamadım.evimde net yok...
size bi haberim var..........
hamileyimmmmmmm.......................
hepinize tünaydınlarrr
sabah 7:30 da kalktım kocacığım mis gibi bi kahvaltı sofrası hazıradım eşim şok oldu ne zamandır nesfit ile kahvaltı yapıp işe gidince sevindirik oldu tabeee
daphne çok geçmiş olsunrabbim acil şifalar versin hayırlısı olsun inşallahh
eşim bi yerden iş haberi bekliyordu. bugün gelmiş adam bu haftasonu yokum bir dahaki haftaya gel görüşelim demiş.
bi anda yine mutlu oldum yuppiihayırlısı ise olsun diyelim..
smilla geçen face den buluşma die bi mesaj atmışsın canım burcuları ben tanımıyorum sen ben çitlenbik buan toplaşsak olmaz mı sadece bi öneri ayrıca biz anca aydasu buraya gelince toplanacaz sanırım az kaldı onunda gelmesine
iş çıkışı gideriz.saat 6.30 da ordayım. hava kararmıyo zaten.1 saat yeter bize.
slm kızlar uzun zamandır yazamadım.evimde net yok...
size bi haberim var..........
hamileyimmmmmmm.......................
ordada yazdığım gibi bu son buluşma mesajım,gelen gelir gelmeyen gelmez..burcu (heragirl),buluşursanız haber verin,uygunsa gelirim demişti zaten
aydasu nezaman gelecekki ben bilmiyorum ?
bayrama gelicekti yanlış hatırlamıyosam
ben evde olduğum için bana her zman uygun akşamları hariç tabisi
bir gün evde 1 saat yalnız kalsın cnm nolcak
kalır zaten bişi sölemez de benm ordan gelmem çok geç saat olur taa bucaya gelcem kolay değil:)
514 bostanlı-buca ile şirinyere 35 dk fln sürüyor,sen nerde oturuyosun bilmiyorum..neyse cnm ayarlarsan gideriz
İnşallah gönlünüzden geçen olur canım..
evet gerçekten öyle..daha şimdiden içim kıpır kıpır..
daha küçücük yavrum..
hadi hayırlısı bakalım sipidim benim eşimde bi iş görüşmesi için istanbula gitti.kafamız karıştı bakalım neye karar verecek.
şuan eşim satın alma müdürü görüştüğü iş ise pazarlama ama akdeniz bölge sorumlusu olacak sizce nasıl?
Oh oh maşallah,topiğimiz hamilelik topiği yolunda ilerliyor :)
Artık hamile olmayanlar azınlıkta kaldık yahu,insanı heveslendiriyorsunuz
Bu arada kocacığımda çok özlemiş beni,çoooooookk eski günlerdeki gibi özlediğini falan yazmış dün gece mesajda.Bugün tam 1 hafta oldu
yıldız mahallesi mi buca kop mu bişi diolar buraya tam çözemedim otobanın ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?