- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #11.081
çok güldüm ya eşine, bunları unutma, bebişe söylersin
ben dün pazardan dukan diyeti nin kitabını aldım,akşama başlıcam okumaya....
Ha ben bu arada pazardan 1 tl ye etek aldım.giydim bile
çalışırken evde olmak istesekte, çalışmaya alışınca evde durunca sıkıcı oluyor..
canım anneannene çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. ömrü varsa sağlık versin rabbim.
miraclee ayy hadi inşallah diğer aya da senden bekliyoruz o zaaamaaaaanerkek popülasyonu fazla sizde kız yapın bitane.. aa ben sana yüzük falı baksaydım keşkeeee, halamın kızı öğretmişti herkeste kesin tutuyor. çoçuğu olanlarda bile cinsiyetleri kaç tane olduğu falan çıkıyor.. benim falıma göre 2 tane olacakmış, ilki kız ikinci erkek.. elindeki enerjiye göre bakılan bişey belki bilenler vardır.
kızlar ben yine vazgeçmiştim doktora gitmekten dünden beri düşünüyorum kendi kendime kafayı yedim, sabak miracle ile konuştum, karar verdim yarın gidecem. rahatlattı gaz verdi bana
birde ben artık çok sıkıldım bunalımlara girecem yakında, iş bulmam lazım. bugün bir ilan gördüm firmanın sahibini tanıyan bi tanıdığım var onu arayıp söyleyecem. gerçi arayacağım kişide beni yanına çağırıyor ama ben orayı istemiyorum şimdi kibarca onu nasıl reddedip diğeriyle ilgili benim için görüşmesini söyleyecem bilmiyorum. görüşmese bile nasıl iyi bir yer mi bilgi alsam yeter. dua edrmisiniz bana lütfen :96::96:
fotonu çek demene gerek bile yokkibiliyosunuz beni.2 tane koydum.diğerinide çekmişim buraya koyarım diye unutmuşum
slm kızlar uzun zamandır yazamadım.evimde net yok...
size bi haberim var..........
hamileyimmmmmmm.......................
smillacım hangi pazar bu pazar öğrenebilir miyim
ana bi hamilemiz daha var
hayırlı olsn cnm kaç aylık?
yine süper bir haberne kadarlık şimdi ?
güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
sağol canım..teşekkürler..
9.haftanın içindeyim..yarın doktor kontrolüm var.o kadar güzel bi duygu ki..
eşim bi yerden iş haberi bekliyordu. bugün gelmiş adam bu haftasonu yokum bir dahaki haftaya gel görüşelim demiş.
bi anda yine mutlu oldum yuppiihayırlısı ise olsun diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?