Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım anneannene çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. ömrü varsa sağlık versin rabbim.

miraclee ayy hadi inşallah diğer aya da senden bekliyoruz o zaaamaaaaan erkek popülasyonu fazla sizde kız yapın bitane.. aa ben sana yüzük falı baksaydım keşkeeee, halamın kızı öğretmişti herkeste kesin tutuyor. çoçuğu olanlarda bile cinsiyetleri kaç tane olduğu falan çıkıyor.. benim falıma göre 2 tane olacakmış, ilki kız ikinci erkek.. elindeki enerjiye göre bakılan bişey belki bilenler vardır.

kızlar ben yine vazgeçmiştim doktora gitmekten dünden beri düşünüyorum kendi kendime kafayı yedim, sabak miracle ile konuştum, karar verdim yarın gidecem. rahatlattı gaz verdi bana

birde ben artık çok sıkıldım bunalımlara girecem yakında, iş bulmam lazım. bugün bir ilan gördüm firmanın sahibini tanıyan bi tanıdığım var onu arayıp söyleyecem. gerçi arayacağım kişide beni yanına çağırıyor ama ben orayı istemiyorum şimdi kibarca onu nasıl reddedip diğeriyle ilgili benim için görüşmesini söyleyecem bilmiyorum. görüşmese bile nasıl iyi bir yer mi bilgi alsam yeter. dua edrmisiniz bana lütfen :96::96:

yüzük falı ben de baktırmıştım 2 çocuğum oluyo ilki erkek 2.kız çıkmıştı

çalışırken evde olmak istesekte, çalışmaya alışınca evde durunca sıkıcı oluyor..

Hayırlısıysa inşallah bu iş olur canım..

slm kızlar uzun zamandır yazamadım.evimde net yok...

size bi haberim var..........

hamileyimmmmmmm.......................

hepinize tünaydınlarrr
sabah 7:30 da kalktım kocacığım mis gibi bi kahvaltı sofrası hazıradım eşim şok oldu ne zamandır nesfit ile kahvaltı yapıp işe gidince sevindirik oldu tabeee
daphne çok geçmiş olsunrabbim acil şifalar versin hayırlısı olsun inşallahh

eşim bi yerden iş haberi bekliyordu. bugün gelmiş adam bu haftasonu yokum bir dahaki haftaya gel görüşelim demiş.

bi anda yine mutlu oldum yuppii hayırlısı ise olsun diyelim..

kardelen tebrikler canım sorunsuz hamilelik geçirirsin inş.
ilk 10 a girdin hadi yine iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…