Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar dinledinizmi bilmiyorum Volkan Konak ve Murat İbrahimbaş diye bi sanatçı düet yapmışlar sevdalı türküler ismi. Melodisi çok hoşuma gitti ya..

fena değildi,otel,2 havuz,önündede deniz,çok büyük değildi...

Nerden gittim rixos a ya başka otel beğenemiyorum sanırım:26::26:

aynen biz de limak a gittiğimize pişman olduk o zaman ets den alırken akrabamız oranın sahibi bize siz şimdi burdan başka otel beğenmez her yere gitmezsiniz dedi haklı da....

burdan fikirleşerek gideriz bundan sonra,herkes farklı bi yere gidiyo nasıl olsa,uzun yıllar bu forumda olacağımız için :8: her yıl birbirimizin kaldığı otele gideriz

kızlar bşi sorcam ramazanda fitre verilio bilisunuzdur belki yada veriomusunuz kimlere verebiliriz acaba bunu bilginiz var mı

bu arada kızlar nasılsa çoluk çocuk yok balayı çiftiyiz diyebilirsiniz bi öyle yaptık odaya özel şarap meyve sepeti falan gönderdiler farklı şeylerden faydalanabilirsiniz...:1::34::34:

odayı süslüyorlar banyo fln öle,bide kahvaltı gazete fln geliyo,bide italyan lokantasında birkaç iğrenç şey yemiştik,odadaki şampanyayıda getirdik eve,bozuldu heralde oda,içinde siyah bişeyler geziyo:27:

bizimde odamız süslü meyve tabaklarımız doluydu ala cartta 5 ayrı yerde yemek yedik meksika berbattı. çiğ balık getirdiler kaçtık hemen :46::46:
odaya gelen şampanyayı bizde getirdik eve 1 sene oldu hiç bakmadım bizimki de bozulmuştur o zaman :37:

Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?

odayı süslüyorlar banyo fln öle,bide kahvaltı gazete fln geliyo,bide italyan lokantasında birkaç iğrenç şey yemiştik,odadaki şampanyayıda getirdik eve,bozuldu heralde oda,içinde siyah bişeyler geziyo:27:

a la carte lardan ücretsiz faydalanıyosun ama italyan gerçekten iğrençti makarnalar tadımlık ve berbat ben o kadar et severim bi et yemeği getirdiler koca dilim tuhaf bi sosla hazırlanmış ama tiramisuuuu muhteşemdi
ve turkısh ala carte da bi mantı yedik hayatım da o kadar güzelini yemedim aşçıyı merak ettik adam yanımıza geldi yenide 1 er tabak daha doldurmuş getirmiş sohbet etti bizimle ankaralıymış ama kayserililer de bile yemedim o mantıyı

Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?

hiçbir fikrim yok benim cnm,biz şirket hattını kullanıyoruz,cimri kocamdan iphone istedim doğum günümde sağolsun aldı :52::52::52: almadı tabiki,bende nete girmek istiyodum ama şimdi sürekli net açık ihtiyaç duymuyorum

şu iphone veren kampanayalara bak,hem tlfunun olur hem taksitle ödersin

Back
X