- Konu Sahibi landfloves
- #2.981
Bir ayran içtim. Biraz daha iyiyim şimdi. Sağolun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde haziran da kemerdeki yerine gittik harika bir otel kuşadası da güzelmiydi *
fena değildi,otel,2 havuz,önündede deniz,çok büyük değildi...
Nerden gittim rixos a ya başka otel beğenemiyorum sanırım:26::26:
fena değildi,otel,2 havuz,önündede deniz,çok büyük değildi...
Nerden gittim rixos a ya başka otel beğenemiyorum sanırım:26::26:
Aslına yıldönümümüzde gitmek lazım,ozamanda balayı çifti gibi olabiliyosun![]()
Aslına yıldönümümüzde gitmek lazım,ozamanda balayı çifti gibi olabiliyosun![]()
kızlar bşi sorcam ramazanda fitre verilio bilisunuzdur belki yada veriomusunuz kimlere verebiliriz acaba bunu bilginiz var mı
bu arada kızlar nasılsa çoluk çocuk yok balayı çiftiyiz diyebilirsiniz bi öyle yaptık odaya özel şarap meyve sepeti falan gönderdiler farklı şeylerden faydalanabilirsiniz...![]()
evlilik cuz. bakmıyorlar mı _ bize direk bakmışlardı![]()
yoo 2 otelde de bakmadılar bizim ayrıca baksalar da cvp hazır nikahı yaptık düğünü daha yeni yaptık ya da düğünü kışın yaptık gidemedik ....ilk defa tatile çıkıyoruz![]()
zekice vallahi bazı otellerde güzel imkanlar oluyor balayı çiflerine
![]()
odayı süslüyorlar banyo fln öle,bide kahvaltı gazete fln geliyo,bide italyan lokantasında birkaç iğrenç şey yemiştik,odadaki şampanyayıda getirdik eve,bozuldu heralde oda,içinde siyah bişeyler geziyo![]()
odayı süslüyorlar banyo fln öle,bide kahvaltı gazete fln geliyo,bide italyan lokantasında birkaç iğrenç şey yemiştik,odadaki şampanyayıda getirdik eve,bozuldu heralde oda,içinde siyah bişeyler geziyo![]()
Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?