Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

senin gibi olsam daha ne isterim daha 24 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. önceden ne kadar yersem yiyim kilo almıyordum şimdi öyle değil maalesef birde hemen rahat kıyafetler giydim onun da kilo almakta etkisi varmış. neyse bu ders olur artık bana bi dahakine daha dikkat ederim. şuan ekmek unlu mamuller makarnayı azalttım ve yürürüş yapıcam bakalım etkisi olacakmı.

şuan 25+3 günlük hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım şuan 56.7 kiloyum. 70 kiloyu tamamlarsın diyorlar ciddi olamazlar..

şuan 25+3 günlük hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım şuan 56.7 kiloyum. 70 kiloyu tamamlarsın diyorlar ciddi olamazlar..

arkadaşım şaka yapıyorsun herhaldejeyyar,26.haftaya gelmişin ve sadece 6 kg almısın yanı...
3 ayda 14 kg almayımı bekliyorsun ??
üstte bızım yazılarımızı okursan genelde senın haftalarında 10-12 kg alanlar var bende 11 kg aldım mesela...:bbo:

duygu umarım dediğin gibi olur. canımı sıkıyorlar kilo almaktan korkmuyorumda boyum çok uzun değil küp gibi yuvarlancam diye korkuyorum ilerleyen zamanlarda. sırnaşık şey. son 3 ayda çok kilo alıyorsun dediler yani 70 kiloyu çok rahat tamamlarsın diyorlar. :sm_confused:

kızlar ben doyma hissimi kaybettim valla özellikle sabah kahvaltılarında durduramıyorum kendimi doyduğumu hissetmiyorum ama yeter bu kadar diyorum yoksa daha da yicem yani...bide ramazana geliyoz izinli olacağımız zamanlar oohh oh valla ben artık hiç durmam

ben bılıyorum ama hatayı nerede yaptıgımı.. 4 aya kadar kılo almadım hatta 2 kg verdım ilk 3 ayda bulantılardan fılan, dedım kı oohh bende cok kılo alırdım sandım verdım bıle ıyı ıyı dedım ben fazla kılo almam.. iştahım da duzeldı bulantılardan sonra canım ne cektıyse abur cubur yemek hersey yedım.. olcuyu kacırdım ben bırden abartınca anında tartıya yansıdı bır baktım kı 1,5 ayda sen gıt 4,5 kılo al.. :1shok: o kadar sok oldum kı aglamaklı kaldım ole noldu dıye kafamçokkarıştı sonrasında smdı dıkkat edıyorum kepeklı ekmek yıyorum hamur ısı yemıyorum abur cuburu bıraktım zaten zararlı.. sımdı sadece dondurma yıyorum abur cubur olarak sofrada doymuyorum ama arık yeter dıyıp bırakıyorum doymayı beklersem bır saat fazladan otururum heralde o yuzden sımdı tartılıyorum haftada bır yıne aynı kılodayım daha almamısım sımdılık kafamçokkarıştı

merhabalar hanımlar, 25+2 günlük hamişim ve 43 kilo ile hamile kaldım şuan ise 55 kiloyum, doktorum 4 kilo daha hakkın var dedi çok zayıf başladığım için hamişliğe, çok iyi gidiyorsun diyor ama bilemiyorum yani ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum....

bende 26+5 günlük hamileyim,bende 9 kilo aldım,inanmıyacaksanız ama ilk 5kilosu ilk 12haftada aldım,çünkü bende hiç mide bulantısı olmadı,aksine aşırı iştahım açıldı.20,nci haftadan sonra azaldı,bundan sonra ne olur bilmiyorum

arkadaslar ben 6 kılo aldım dıye uzuluyorken bugun ogrendım kı aslında 8 kılo almısım senağlama.. doktorum normalden 1 kılo fazla almıssın ayına göre ama bundan sonra dıkkat edersen sorun olmaz dedı..hesapladık bundan sonrakı 3 ayda 1 er bucuk kılo alsam 4,5 kılo toplamda 12,5 yapıyor.. bakalım ınsallah bu rakamla bıtırırım ınsallah :çok üzgünüm:..dikkat edıyorum artık bazı kacamaklar harıc kendımı sebze yemeğine, meyveye, kepeklı ekmege verdım...:bbo:

selam bende 23 haftalık hamileyim daha 5 kilo aldım, ve karnımda küçücük, kafama takılıyo, acaba anormallik mi var

selam bende 23 haftalık hamileyim daha 5 kilo aldım, ve karnımda küçücük, kafama takılıyo, acaba anormallik mi var

canım 23.haftada alman gereken kıloda 6-9 arası yazıyor bence senınkı cok anormal dusuk degıl ama onemlı olan bebegın gelısımı onda sorun yoksa gerısı onemlı degıl...sende ebru şallı gıbı ornek olursun bıze:roflol:

rekor bendeeeeee:icecream:

28 haftalık ve 14 kilooooooooooooooooo:mymeka:
maşallah deyin bari...

gülcüm senın takvımınmı yanlıs ?takvımde 26+6 gorunuyor canım?

merak etme arkandan ben gelıyorum.ben 26.haftaya gırıyorum yarın ve 13 kg:)

Duygu takvimim 3 gün geriden geliyor...

yani 27+2 falan olmam lazım benim.
Duygu napacaz bu kilolarla canım yaaa
ben tıs tıs bişery oldum.Yürüyüş yapıyor musun?

Bugün dr.a gittiğimde tartıldım geçen aydan bu yana 2,5 kilo almışım hamişliğimin başından beri toplam 6,5 kilo almışım yani iyimi bilmiyorum ama inşallah sonuna kadar amacım toplam 10 kilo ile bitirmek dr.da iyi dedi...

Duygu takvimim 3 gün geriden geliyor...

yani 27+2 falan olmam lazım benim.
Duygu napacaz bu kilolarla canım yaaa
ben tıs tıs bişery oldum.Yürüyüş yapıyor musun?

gunaydın canım hıc sorma bu sabah yıne sınırlerım bozukkılo yuzunden fıttırcam bende en sonunda.14 kg olmusum yaaa.aynıyız yanı yalnız degılsın canım bende bugun 27.haftaya gırdm ıste.saka gıbı 1 haftada 1 kg almısım..yok yanı bız bogazımızı ya tutucaz ya tutucaz canım baska caremız yok..
yoksa ben 20 kg ıle bıle bıtırcegımıze ınanmıyorum:çok üzgünüm:
ıkı hafta onceye kadar her aksam yuruyus yapıyordum ama esım yenı ıse baslayınca gec gelmeye basladı bende tek basıma yurumekten nefret edıyorum.ama hergun bır bahane carsıya pazara gıdıyorum,yaptıgım yuruyus o.
napcaz bılmıyorum:çok üzgünüm:

ay ınanmıyorum yaaa 5 6 kg alanlara hayret ederken aramıza 4 kg alan arkadasımız katılmıs:1shok::1shok:
maşallah maşallah standartın ıle altındafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…