bende 25 haftalık bir hamiş olarak 6 kg aldım :bbo:.. ama ne olduysa 4,5 aydan sonra oldu neye ugradıgımı sasırdım 6 kılonun 5 ı sadece 1,5 ay ıcınde oldu :1no2:....
eğer 12-13 kg ıle bıtırırsem bu hamileliği adağım var ama ne adıyacağmı bulamadım :1rolleyes:...
şuan 25+3 günlük hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım şuan 56.7 kiloyum. 70 kiloyu tamamlarsın diyorlar ciddi olamazlar..
arkadaşım şaka yapıyorsun herhaldejeyyar,26.haftaya gelmişin ve sadece 6 kg almısın yanı...
3 ayda 14 kg almayımı bekliyorsun ??
üstte bızım yazılarımızı okursan genelde senın haftalarında 10-12 kg alanlar var bende 11 kg aldım mesela...:bbo:
senin gibi olsam daha ne isterim daha 24 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. önceden ne kadar yersem yiyim kilo almıyordum şimdi öyle değil maalesef birde hemen rahat kıyafetler giydim onun da kilo almakta etkisi varmış. neyse bu ders olur artık bana bi dahakine daha dikkat ederim. şuan ekmek unlu mamuller makarnayı azalttım ve yürürüş yapıcam bakalım etkisi olacakmı.
selam bende 23 haftalık hamileyim daha 5 kilo aldım, ve karnımda küçücük, kafama takılıyo, acaba anormallik mi var
Duygu takvimim 3 gün geriden geliyor...
yani 27+2 falan olmam lazım benim.
Duygu napacaz bu kilolarla canım yaaa
ben tıs tıs bişery oldum.Yürüyüş yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?