Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

evet basta vardi ama okadar degildi 4aydan sonra gecti.insallah son aylardada böyle az alirim.ama benim fazla kilo almamamin sebebi bence tatli yememem.

ayyyyyyyyy en buyuk derdim kiloo oldu bu hamileligimde 27. hafta ve tam 12 kilo simdiden 20 yi bulucagim kesinlesti

aramıza hosgeldın arkadasım kılo derdı olanlar burda çoğunlukta merak etme:)bız 14 kg yu gördük bile

arkadaşlar siteye yeni üye oldum sanırım kilo konusunda benden kötü durumda olan yok boyum 165
68 kilo hamile kaldım şuan 81 kilo oldum

canım 5 kilo daha alsan 80 olursun artık ne yapalım doğumdan sonra vereceğiz kiloları bebişler
sağ sağlim doğsunda

arkadaşlar siteye yeni üye oldum sanırım kilo konusunda benden kötü durumda olan yok boyum 165
68 kilo hamile kaldım şuan 81 kilo oldum

mukora hosgeldın canım aramıza...
sende eylul annesısın sanırım..
canım malesef senden kotu durumda olanlar var bız mesela
momy ben galıba nunu da oyle...mesela bız 14 kg yu gorduk canım hatta benım 15 olmak uzere:çok üzgünüm:
ben de 69 kg hamıle kaldım ve suan 83.5 gıbıyım ((((((((((

bende 27. haftadayım ve 12 kilo aldım son 2 aydır dörder dörder alıyorum kiloları böyle giderse 22 kilonun üstünde bitiricem hamileliği

evet canım bugün 29 haftam bitti bakalım bundan sonra ne olacak insallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız bebişlerimiz tosun gibi olur

28 haftalık hamiş oldum ve 6.5 kilo aldım bugüne kadar.. :sm_cool:

doktorun tartısına göre 6 kilo almışım..

Son düzenleme:
beni hiç sormayın son 2 haftadır aldım başımı gidiyorum ama bu aralar ne yürüyüş nede dikkat etme elime ne geçerse yiyorum biri bana dur desinyasakkelime.30. haftamdayım ve 11-12 gibi kğ aldım

50 ile başladım 8 kilo aldım. = 58 :)
28 + 5 günlüğüz bugün. allaha şükür şuana kadar 20 lik diş hariç bi problem yaşamadık. kızlar ben inanıyorum kolunuzda boynunuzda bi nazar boncuğu taşıyın. herkes bakıyor ama maşallah demeyi unutuyor.çatlatacaklar bizleri ortadan.:)

arkadaşlar ben 15 kiolyu gördüm boyum 1,68 -58 kiloyla hamile kaldım şimdi 73 kiolyum,30,haftadayım napcam bilmiyorum kızım olcak ondanmıdır nedir heryerimden kilo aldım,enine genişliyorum,hayatımda 60 kiloyu geçmiş inan deilim gören bu ne hal diyor,birde emzirirken alırsın diyorlar doğrumu ki acaba? eeeyvah ki eyvah yani..

Arkadaşlar,

Ben de bugün itibariyle tam 27 haftalık hamileyim. Hamileliğe 59 kg. ile başladım ve şu an 66 kiloyum. Boyum 1.70. Normalde hep 54-55 kg.da olmuşumdur;ama hamile kaldığımda çalışmadığım için evde de biraz kilo almıştım. Doktorum kilomun gayet iyi olduğunu söyledi;ama herkes asıl 6. aydan sonra çok kilo alındığını söylüyor. Bebeğimin gelişimi de maaşallah 2 hafta önde gidiyormuş,yani çok aşırı kilo almadan besleyebilmişim onu. Bu,beni sevindiriyor.İnşallah hepiniz sağlıklı hamilelikler geçiriyorsunuzdur. Hayırlısıyla bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin Yüce Rabbim. :dance::dance::teytey::teytey:abbim.

Hepinize sevgiler ve sağlık dolu günler.....

ayy kızlar iyi iyi bir ben şişman değilim:) 28 haftalığım 10 kilo aldım

bende 53 kilo ile hamile kaldım.58 kiloyum ve 29 haftalık hamileyim.benim hedefim 10 kiloyla hamileliği tamamlamak. ben yemek çok fazla yiyemiyorum. sıkıntı yapıyor oyüzden az ve sık yiyorum.bu tansiyonum içinde çok önemli.

bende 1,63 boyundayım we 53 kg ile hamile kaldım şuan 62 kg yim we 25+5 haftalıkda hamileyim umarım çok kilo almam yada eski halime dönerim allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…