- 26 Mayıs 2022
- 611
- 260
- 53
- 25
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Güzel sonuçlarınız olsun5 Eylül transfer olucağım Rabbim izin verirse
Kaçıncı transferiniz5 Eylül transfer olucağım Rabbim izin verirse
2. Transferim sizin pekiKaçıncı transferiniz
Benimde 2. Transferim olucak çift embriyo ilk tuttu düşük yaşadım2. Transferim sizin peki
Merhaba hayırlı olsuuuuun hangi değerlere bakıldı acaba transfer öncesiMerhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlarsizlerin ne zaman olacak
Bende 5 Eylül'de transfer olacağım Rabbim yardımcınız olsun inşallah5 Eylül transfer olucağım Rabbim izin verirse
Adetin 2. Günü progestan ve estrofem değerlerineMerhaba hayırlı olsuuuuun hangi değerlere bakıldı acaba transfer öncesi
Güzel haberlerinizi bekliyoruzBende 5 Eylül'de transfer olacağım Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Amin balım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırızGüzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende şuan rahim kalınlığı icin estrofem kullanıyorum ayın ortaları gibi tranfer olurum diye düşünüyorum ilk tranferim değil ağrılı bi işlemde değil ama bilmiyorum o çatal beni çok fazla geriyorMerhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlarsizlerin ne zaman olacak
5 eylülde taze transfer olacağımMerhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm
5 ayın sonunda
Aynı süreçte ilerliyoruz kuzum inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşmak nasip olur sonucu güzel olacak onu düşün stres yapma kolaycık hemen oluyor zaten işlemBende şuan rahim kalınlığı icin estrofem kullanıyorum ayın ortaları gibi tranfer olurum diye düşünüyorum ilk tranferim değil ağrılı bi işlemde değil ama bilmiyorum o çatal beni çok fazla geriyor
Hayırlısı ile bebişin seninle olsun güzel haberlerinizi hepimiz bekliyoruz5 eylülde taze transfer olacağım
İnşallah canım. Bu ay hepimize uğur getirsin.Hayırlısı ile bebişin seninle olsun güzel haberlerinizi hepimiz bekliyoruz
Ayy benimde transfer yarın Allah yardımcımız olsun5 eylülde taze transfer olacağım
ikimiz de güzel sonuçlar alalım inşallahAyy benimde transfer yarın Allah yardımcımız olsun
Ay hadi İnşallah nerede tedavi görüyorsunuz?ikimiz de güzel sonuçlar alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?