- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Saol canım inşallah işte o stres istemsiz oluyor o cataldaki makas aklıma geldikçe içime fenaliklar çokuyor resmen biliyorum aslında bikac dakikalık işlem ama elimde olmuyo onun korkusuAynı süreçte ilerliyoruz kuzum inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşmak nasip olur sonucu güzel olacak onu düşün stres yapma kolaycık hemen oluyor zaten işlem
Gürkan Uncu doktorum.Ay hadi İnşallah nerede tedavi görüyorsunuz?
umarım rahat geçer hiç stres yapmaSaol canım inşallah işte o stres istemsiz oluyor o cataldaki makas aklıma geldikçe içime fenaliklar çokuyor resmen biliyorum aslında bikac dakikalık işlem ama elimde olmuyo onun korkusu
Hayırlısı olsun inşallah civcivin seninle olsunBen dün çift transfer oldum kızlar
Canım transfer oldun muuuİnşallah canım. Bu ay hepimize uğur getirsin.
Hayır canım yarın öğlen olacakmış, bu sabah haber verdiler. Sen oldun mu? İyi misinCanım transfer oldun muuu
Evet oldum ben. Hayırlısı olsun canım ha bugün ha yarın sağlıkla kolaylıkla olsun daHayır canım yarın öğlen olacakmış, bu sabah haber verdiler. Sen oldun mu? İyi misin
Benim de ayın 9 unda kısmetse olacak.Merhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlarsizlerin ne zaman olacak
Nasıl geçti transfer?5 Eylül transfer olucağım Rabbim izin verirse
Çok güzel geçti canım doktorum çok olumlu konuştu umarım 10 gün sonra güzel bi sonuç alırımNasıl geçti transfer?
İnşallah canım. Allah hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.Çok güzel geçti canım doktorum çok olumlu konuştu umarım 10 gün sonra güzel bi sonuç alırım
Çok sağol canım darısı başına inşallahİnşallah canım. Allah hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımHayır canım yarın öğlen olacakmış, bu sabah haber verdiler. Sen oldun mu? İyi misin
Hayırlısı olsun güzel haberini bekliyoruz canımEvet oldum ben. Hayırlısı olsun canım ha bugün ha yarın sağlıkla kolaylıkla olsun da
Hayırlsı olsun güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah Eylül ayı bizim olsun kızlarBenim de ayın 9 unda kısmetse olacak.
Çok güzelÇok güzel geçti canım doktorum çok olumlu konuştu umarım 10 gün sonra güzel bi sonuç alırım
Ay hadi İnşallah tüm güzel haberler bizim olsunHayırlısı olsun güzel haberini bekliyoruz canım
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsinÇok güzelyavrun senünle olsun müjdeli haberi bekliyoruz hepimiz
Hayırlısı olsun bende dün transfer oldum ve 17 sinde test günüm inş bebeklerim tutunur banaMerhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlarsizlerin ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?