Eylül ortasında transfer olacak varmı 🫠

Merhabalar. Ben de 9 eylülde transfer olacağım. Herkesin bu topikten 2026 Mayıs ya da haziran anneleri topiklerine transfer olmaları dileğiyle
Ne güzel yazmışsın inşallah canım hepimizin olumlu sonuçlanır bu yolların cefasını çok çektik şimdi de sefasını da sürmek nasip olur

41 Kocaeli benımde ikinci denemem test günüm 17 siminş bu ek tutunur bebeklerimiz ben emriyo glue yaptırdım birde
Neler yapıorsunz nelere dikkat ediyorsun
Hayırlı olsun tekrardan güzel haberleni almamız dileğiyle ben hiç bir şey yapmadım normal günlük yaşantıma devam ettim ilk transfer de çok dikkat ettim ama tutmadı bu yüzden bu sefer çok kafaya takmıyorum bende embriyo glue yaptırdım 5. Gün embriyosu pgt pıcsı biyopsi hepsini yaptırdım çok şükür doktorumun demesiyle çok kaliteli bi yumurta
Ben de öğlen transfer oldum. Hepimiz için test gününe kadar zaman su gibi aksın geçsin ve güzel haberler alalim
Hayırlı olsun güzel dilekleriniz için sağolun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin umarım

Merhaba arkadaşlar rabbim herkese yardım etsin progestan fitil kullaniyorum..sabah öğle akşam bir tane...ilk baslar akıntı gibi geliyordu kapsül gibi kalıntısı parçası geliyordu ..ikidir yapıyorum bişe gelmiyor tam itiuorum sanırım...bu şekil mi digru olan..vajinada eriyo mu tamamen korkutuyor beni

Amin insallah tüp bebek annelerine trafikte geçiş üstünlüğü bile verilmesi lazım bence ama Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin tek hayalimiz o
Amin inşallah ne güzel söylediniz öyle Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah siz transfer oldunuz mu ?

Ben de günde 3 defa kullanıyorum ama nekadar kullansam lavaboya çıkınca hep biraz gelir kalıntıları sizin ne güzel son zamanlarda gelmiyor bence iyi bir şey komple eriyor içinizde ben çok fazla içeri götüremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…