- 9 Ekim 2024
- 151
- 69
- 13
- 41
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Hayırlısyla gelsin minik mucizenÇok teşekkür ederim darısı başına inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah senin transferin nezaman canımHayırlısyla gelsin minik mucizen
Sizinde hayırlı olsun inşallah 17 sinde o güzel haberi burada kızlarla bekliyoruz müjdeli haberlerle gelin kızçelerimHayırlısı olsun bende dün transfer oldum ve 17 sinde test günüm inş bebeklerim tutunur bana
Dün oldum inş hayırlısıyla tutunurÇok teşekkür ederim darısı başına inşallah senin transferin nezaman canım
Amin inş cnm hepimize müjdeli haberler olsunSizinde hayırlı olsun inşallah 17 sinde o güzel haberi burada kızlarla bekliyoruz müjdeli haberlerle gelin kızçelerim
Yaa bende dün oldum hayırlı olsun çok sevindimDün oldum inş hayırlısıyla tutunur
41 Kocaeli benımde ikinci denemem test günüm 17 siminş bu ek tutunur bebeklerimiz ben emriyo glue yaptırdım birdeYaa bende dün oldum hayırlı olsun çok sevindimyaşınız kaç hangi şehirdesiniz
Neler yapıorsunz nelere dikkat ediyorsun41 Kocaeli benımde ikinci denemem test günüm 17 siminş bu ek tutunur bebeklerimiz ben emriyo glue yaptırdım birde
AminBen de öğlen transfer oldum. Hepimiz için test gününe kadar zaman su gibi aksın geçsinve güzel haberler alalim
Hayırlısı olsun inşallahBen de öğlen transfer oldum. Hepimiz için test gününe kadar zaman su gibi aksın geçsinve güzel haberler alalim
Rabbim inş nasip ederHayırlısı olsun inşallahgebeyim haberini bekliyoruz
Amin inşallah. Benim de 20 Eylül test tarihim.Hayırlsı olsun güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah Eylül ayı bizim olsun kızlar
Ne güzel yazmışsın inşallah canım hepimizin olumlu sonuçlanır bu yolların cefasını çok çektik şimdi de sefasını da sürmek nasip olurMerhabalar. Ben de 9 eylülde transfer olacağım. Herkesin bu topikten 2026 Mayıs ya da haziran anneleri topiklerine transfer olmaları dileğiyle
Amin insallahNe güzel yazmışsın inşallah canım hepimizin olumlu sonuçlanır bu yolların cefasını çok çektik şimdi de sefasını da sürmek nasip olur
41 Kocaeli benımde ikinci denemem test günüm 17 siminş bu ek tutunur bebeklerimiz ben emriyo glue yaptırdım birde
Hayırlı olsun tekrardan güzel haberleni almamız dileğiyle ben hiç bir şey yapmadım normal günlük yaşantıma devam ettim ilk transfer de çok dikkat ettim ama tutmadı bu yüzden bu sefer çok kafaya takmıyorum bende embriyo glue yaptırdım 5. Gün embriyosu pgt pıcsı biyopsi hepsini yaptırdım çok şükür doktorumun demesiyle çok kaliteli bi yumurtaNeler yapıorsunz nelere dikkat ediyorsun
Hayırlı olsun güzel dilekleriniz için sağolun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin umarımBen de öğlen transfer oldum. Hepimiz için test gününe kadar zaman su gibi aksın geçsinve güzel haberler alalim
Amin inşallah ne güzel söylediniz öyle Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah siz transfer oldunuz mu ?Amin insallahtüp bebek annelerine trafikte geçiş üstünlüğü bile verilmesi lazım bence ama Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin tek hayalimiz o
Ben de günde 3 defa kullanıyorum ama nekadar kullansam lavaboya çıkınca hep biraz gelir kalıntıları sizin ne güzel son zamanlarda gelmiyor bence iyi bir şey komple eriyor içinizde ben çok fazla içeri götüremiyorumMerhaba arkadaşlar rabbim herkese yardım etsinprogestan fitil kullaniyorum..sabah öğle akşam bir tane...ilk baslar akıntı gibi geliyordu kapsül gibi kalıntısı parçası geliyordu ..ikidir yapıyorum bişe gelmiyor tam itiuorum sanırım...bu şekil mi digru olan..vajinada eriyo mu tamamen korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?