Merhabalar,size katilmak istedim.benim ne zaman dogum yapacagim belli degil.20 haftadan beri plasentada yaslanma var,normalde 10 ekim tarih ama her an olabilir modunda doktor.bu da heycan katiyor,kontrollere haftada 1 gidiorum,gelisimi ve suyu takip edilmekte.hazirliklara gecen hafta basladim,pek halimde olmuyor.en buyuk sikinti cocuk arabasi oldu:) kraft twist travel dusunuorum,indirimdede hem
Cocuk odasini ve besigi girdim ikinci dukkandan gecen hafta siparis ettim,gezecek halim yok butceme uygun hepsi ayni geldi,netten baktigimda da.
Bir suru eksigimiz var ve bir an once hastane cantasini hazirlamaliyim.
Bu arada kizimiz olacak:))
Cocuk arabasi ve diger alisverislerde paylasimlarinizi okuyorum ve bekliyorum.duyduklarimizi paylasirsak,sicaklardan cok disari cikamiyoruz malum bide ben malesef 20 kg aldim,zayiftim hamile kaldigimda ama simdibide beni gorup cahil arkadaslarin tombalak demesi,aciyarsk zayiflarsin demesi sinirimi bozuyor.sanki ben onlardan yardim,akil istiyorum
merhabalar eylül 15 ten sonra bebeğim gelecek inşaallah ama ben daha hastane çantasını falan hazırlamadım sizce geç mi kaldım?buarada herkese hayırlı doğumlar...
hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin :) dediğine göre tam takır hazır beklesen süper olur.aslında hepimiz için geçerli bu nolcağı belli olmaz. ama sürekli bişeyler eksik kalıyo sanki hepsi birden olmuyo.
benim de artık şu hastane çantasını hazırlamam lazım. bebeğn kıyafetlerini yıkamam lazım tabi önce.yıkamak için hacı şakir in granül matik sabunundan aldım bu arada.bebek kıyafetleri için.
bebek arabasını biz de kraft aldık ama twist değil de duo travel bizimkisi. twistte güzeldi hatırladığım kadarıyla ama biz alırken indirimde değildi duo indirimdeydi.
kiloyu boşver takma ya zayıflar daha çok alıyomuş zaten. normalde çok kilolu olanlar 5-6 kiloyla kapatıyolar. emzirme döneminde çok rahat kilo verildiğini söylüyolar..
bu hazırlıkların dşında bi de kışlık hazırlığı açtım ben başıma( malum bu kış çok gelen giden olacak konserve melemeniydi dolaba koymalık fasulye falan off herşey üst üsteee (
ama durmak yok yola devam kızlar.... :)
Bende bugun bir gaza gelerek hastane cantasini hazirlamaya basladim.eksiklerimide liste yaptim zaman buldukca onlarida alacam isallahh
Annem hastane cikislarini yikadi,dalinle.sonrada utuledi.hastaneye 2 tane hastane cikisi alsam yeter mi ki?????
Kendimede 2 tane pijama takimi??? Bol atlet ve kulot.
Bir kucuk valiz ve bir omuz cantasi yapti koyduklarim eksiklerke tam dolacak gozukuyor.
Birazda korkum erken olursa bebisin hastanede kalmasi aslinda[/QU
bence hazırladıkların yeterli canım bende çok fazla koymadım evinde hastaneye çok uzak değilse biri gider getirir ben öyle yapmayı düşünüyorum kendinide boş yere korkutma keyfine bak son günlerinin bir insanın hayatında bir kere yaşayacağı duygular
kızlar selam ben 37 haftalık gebeyim ve yazdıklafınızı okuyunca ben çok geç kalmışım...henüz çantalar hazır değil..odamız hazır değil..aldık ama ne yıkadık ne ütüledik..dolabımız henüz gelmediii..eyvahhhhhama doktoruma devamlı soruyorum erken gelirmi bir sorun varmı herşey yolunda şimdilik normal diyor bende rahatlıyıp yavaştan alıyorum sanırsam...benim oğluşum olucak şuan 3200 gr..herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini..ne sorucam doğumdan önce karnımızdaki kaşıntı için yaptığınız bir kür vs varmı..çok kaşınıyo 2 gündür..
kızlar selam ben 37 haftalık gebeyim ve yazdıklafınızı okuyunca ben çok geç kalmışım...henüz çantalar hazır değil..odamız hazır değil..aldık ama ne yıkadık ne ütüledik..dolabımız henüz gelmediii..eyvahhhhhama doktoruma devamlı soruyorum erken gelirmi bir sorun varmı herşey yolunda şimdilik normal diyor bende rahatlıyıp yavaştan alıyorum sanırsam...benim oğluşum olucak şuan 3200 gr..herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini..ne sorucam doğumdan önce karnımızdaki kaşıntı için yaptığınız bir kür vs varmı..çok kaşınıyo 2 gündür..
Bende bugun bir gaza gelerek hastane cantasini hazirlamaya basladim.eksiklerimide liste yaptim zaman buldukca onlarida alacam isallahh
Annem hastane cikislarini yikadi,dalinle.sonrada utuledi.hastaneye 2 tane hastane cikisi alsam yeter mi ki?????
Kendimede 2 tane pijama takimi??? Bol atlet ve kulot.
Bir kucuk valiz ve bir omuz cantasi yapti koyduklarim eksiklerke tam dolacak gozukuyor.
Birazda korkum erken olursa bebisin hastanede kalmasi aslinda
Sanirim sizler 2 hafta da bir gidiyorsunuz kontrole.
Bugun yine kontrolum vardi,artik 3 gunde bir gitmem gerekiyormus,renkli doblore de girdim bugun.sanirim plasentam cok uzun sure dayanmayacak,doktor gosterdi iyice obek obek olmus, bi 2 hafta daha dayandaydi pis ya,bebisim cok kucuk daha.elden gelen bir sey yok ama takdir Allahtan...canim sikkin degil desem yalan olur,besigimiz bile daha gelmedi.gerci bir mudahalele olursa hastaneden hemen gelmez sanirim,bilmiyorum...
Hic degilse eylulun annesi olsaydim
Kislar bana da dua edin
Sanirim sizler 2 hafta da bir gidiyorsunuz kontrole.
Bugun yine kontrolum vardi,artik 3 gunde bir gitmem gerekiyormus,renkli doblore de girdim bugun.sanirim plasentam cok uzun sure dayanmayacak,doktor gosterdi iyice obek obek olmus, bi 2 hafta daha dayandaydi pis ya,bebisim cok kucuk daha.elden gelen bir sey yok ama takdir Allahtan...canim sikkin degil desem yalan olur,besigimiz bile daha gelmedi.gerci bir mudahalele olursa hastaneden hemen gelmez sanirim,bilmiyorum...
Hic degilse eylulun annesi olsaydim
Kislar bana da dua edin
arkadaşlar merhaba,
hazırlıklar tam gaz devam :) size bişey sorucam. 36.haftama girmek üzereyim.(34+6).oğluş büyüdüğü içinmidir bilemiyorum ama vajinamda baskı oluşuyor vurduğu zaman.sizdede oluyormu?zonklama gibi biraz acılı..
doğum tarihimiz aslında 2 ekim ama 24 eylülde alacak doktorumuz.tabi kendisi bi sürpriz yapmazsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?