Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhabalar eylül 15 ten sonra bebeğim gelecek inşaallah ama ben daha hastane çantasını falan hazırlamadım sizce geç mi kaldım?buarada herkese hayırlı doğumlar...

hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin :) dediğine göre tam takır hazır beklesen süper olur.aslında hepimiz için geçerli bu nolcağı belli olmaz. ama sürekli bişeyler eksik kalıyo sanki hepsi birden olmuyo.
benim de artık şu hastane çantasını hazırlamam lazım. bebeğn kıyafetlerini yıkamam lazım tabi önce.yıkamak için hacı şakir in granül matik sabunundan aldım bu arada.bebek kıyafetleri için.
bebek arabasını biz de kraft aldık ama twist değil de duo travel bizimkisi. twistte güzeldi hatırladığım kadarıyla ama biz alırken indirimde değildi duo indirimdeydi.
kiloyu boşver takma ya zayıflar daha çok alıyomuş zaten. normalde çok kilolu olanlar 5-6 kiloyla kapatıyolar. emzirme döneminde çok rahat kilo verildiğini söylüyolar..
bu hazırlıkların dşında bi de kışlık hazırlığı açtım ben başıma ( malum bu kış çok gelen giden olacak konserve melemeniydi dolaba koymalık fasulye falan off herşey üst üsteee(
ama durmak yok yola devam kızlar.... :)

merhabalar eylül 15 ten sonra bebeğim gelecek inşaallah ama ben daha hastane çantasını falan hazırlamadım sizce geç mi kaldım?buarada herkese hayırlı doğumlar...

benden sadece 4gün öndesin ve ben de daha hazırlamadım hastane çantasını ama artık hazır edip rahat rahat beklemek lazım nolur nolmaz bayram dönüşü hemen hazırlıycam inşallah.....

meraba kızlar ben de bikaç parça bebek kıyafeti aldım,yıkadım ütüledim koydum ama koyacak odası falan yok bebişin, sadece dolap alıcam şimdilik netten, çok pahalı burdaki mağaazalar. portatif beşik önerdi herkes, onu da arkadaşım vericek, pusetini dayısı verecek :)zaten kullanacağım 5-6 ay beşikle puseti, almaya gerek yok dedik hazır veren de varken :)))
benim 6 ekim takvime göre ama sezeryan olacağım için eylül 20den sonra olabilir her an...

Bende bugun bir gaza gelerek hastane cantasini hazirlamaya basladim.eksiklerimide liste yaptim zaman buldukca onlarida alacam isallahh
Annem hastane cikislarini yikadi,dalinle.sonrada utuledi.hastaneye 2 tane hastane cikisi alsam yeter mi ki?????
Kendimede 2 tane pijama takimi??? Bol atlet ve kulot.
Bir kucuk valiz ve bir omuz cantasi yapti koyduklarim eksiklerke tam dolacak gozukuyor.
Birazda korkum erken olursa bebisin hastanede kalmasi aslinda

kızlar selam ben 37 haftalık gebeyim ve yazdıklafınızı okuyunca ben çok geç kalmışım...henüz çantalar hazır değil..odamız hazır değil..aldık ama ne yıkadık ne ütüledik..dolabımız henüz gelmediii..eyvahhhhh ama doktoruma devamlı soruyorum erken gelirmi bir sorun varmı herşey yolunda şimdilik normal diyor bende rahatlıyıp yavaştan alıyorum sanırsam...benim oğluşum olucak şuan 3200 gr..herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini..ne sorucam doğumdan önce karnımızdaki kaşıntı için yaptığınız bir kür vs varmı..çok kaşınıyo 2 gündür..

Sakinnnn kasima,su an goysumun halini gorsen korkarsin.o gun karnimin altini kasidim cok az yine catladi,ders oldu bana.ince parmak kalinliginda kipkirmizi gogsum,ilk zamanlar oldu 5. Ayda filan.o yuzden simdi ne gecerse krem kullaniorum.eczaneden aldigim ve bebe yagi,daha da artmasin die
Sakin kasima tirnaklarinla,paaklarinla ov

benim de göbeğimin alt kısmı çatlamış, kırmızı çizgi var bi kaç tane (( göğüslerim de çok kaşınıyor başından beri ama görünürde çatlak yok, bakalım sonradan çizgiler beyazlarsa görürüm onları da, inşallah çatlamamıştır onlar da

bu arad

Sanirim sizler 2 hafta da bir gidiyorsunuz kontrole.
Bugun yine kontrolum vardi,artik 3 gunde bir gitmem gerekiyormus,renkli doblore de girdim bugun.sanirim plasentam cok uzun sure dayanmayacak,doktor gosterdi iyice obek obek olmus, bi 2 hafta daha dayandaydi pis ya,bebisim cok kucuk daha.elden gelen bir sey yok ama takdir Allahtan...canim sikkin degil desem yalan olur,besigimiz bile daha gelmedi.gerci bir mudahalele olursa hastaneden hemen gelmez sanirim,bilmiyorum...
Hic degilse eylulun annesi olsaydim
Kislar bana da dua edin

incaba, merabalar. ben 2 haftada gidiyorum kontrole, renkli dopplere görünmedim ben ama daha yeni mi giricem ki ? plasentaya da orda mı baktılar yoksa muayenehanede mi ? inşallah sorun çıkmaz canım, hayırlısı böyleyse böyle olsun, hem artık riskli dönemi atlattık, doğsa da bi sorun olmaz sıkma canını...

az kalmış arkadaşım hazırlasan iyi olur en azından hastane çantasını.gerçi diyene bak ben de sallanıyorum bu hafta yıkama ütüleme çanta işini inşallah halletcem artık.ömaşşallah oğlunun kilosu iyiyiymiş benim de en son 2 kiloydu ama bayadır gitmiyorum pazartesi gitcem bakalım kaç kilo olmuş oğluşum...bneim de karnımın sağ tarafı çok kaşınıyooo...

bence de yeterli koydukların ben de senin gibi hazırlıyorum.1 tane gecelik 1 de pijama takımı sabahlıklı. 2 tane hastane çıkışı çok bile diyolar 2 taneye.zaten beklenmedik bir durum olur da çok kalırsak hastanede eksikler daha sonradan tamamlanır..çok telaş yapıyoruz sanki canım ya ben de öyleyim de gelde anlat işte annelik damarımız tutmaya başlamış sanki:))

canım dualarımız seninle gönlünü ferah tut.daha erken doğan bebişler de var ve kısa sürede toparlıyolar.beşik falan hepsi hallolur sen bebişine kavuş yeter bize de haber verirsen seviniriz...

ben 36+ 3deyim herşeyimi yikadım ütüledim ama çantaya yerleştirmedim.. Ben çantamı hazırlarsam doğururum yoksa :)

Ay maşallah oğluşuna, benim oğluşum minik biraz 35-36. haftada 2350 gr'dı.

Yavrunu sizin için en hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah canım.

arkadaşlar merhaba,

hazırlıklar tam gaz devam :) size bişey sorucam. 36.haftama girmek üzereyim.(34+6).oğluş büyüdüğü içinmidir bilemiyorum ama vajinamda baskı oluşuyor vurduğu zaman.sizdede oluyormu?zonklama gibi biraz acılı..
doğum tarihimiz aslında 2 ekim ama 24 eylülde alacak doktorumuz.tabi kendisi bi sürpriz yapmazsa :)

heyooo bende varım kızlar....nasipse eylülün 24 ünde alırız dedi dr um.sezeryan olacağım...şimdilik herşeyimiz tamam daha çok eksik var tabi ama oğlum büyüdükçe alınacak şeyler hepsini şimdi almak istemedik eşimle...sağlıkla bi dünyaya gelsin önce bebeğim ondan sonra bana kalsa çok şey alırımda eşim durduruyo...ayın 30 unda randevum var...bakalım ne kadar büyümüş bebeğim...

Son düzenleme:

merhaba canım öncelikle sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah...aynı şey bende de var tatlım bende 35. haftama girdim...bazen yürürken bazende bebeğim hareket ettiğimde vurduğunda vajinamda ve bacak aramdaki kemiklerde bi ağrı acı oluşuyo dr uma sordum ee normal artık çok az kaldı kaslar kendini doğuma hazırlıyomuş öyle dedi bana...biliyomusn benimde ayın 24 ünde inşallah bi sürpriz yapmazsa yaramaz drum alacak sezeryan olacak nasip olursa epidural istiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…