• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Herkese selam. Bende pcos eşimde ileri hareket sorunu vardı. Mayıs ayında opu oldum 38 yumurtadan 22si döllendi 16si 5.güne gitti donduruldu . Rahim kalınlığından dolayi ilaçlar kullandık transfer ertelendi sürekli. En sonunda 2 eylulde histereskopi oldum 17 eylülde regl oldum. 21 eylulde estrofem başladık. Bugün kontrol oldum. Şimdi de Progestan fitil ve Protestan iğne başlayacağım estrofem devam edilecek
3ekim cuma gününe transfer tarihi verdi ilk transferim olacak çok heyecanlıyım 😊😇

Hoşgeldin canım inşallah tedaviniz olumlu sonuclanirda transferiniz olur inanın rahim kalınlığı için estrofemi saati saatine düzenli aldiginizda tedavi başarılı oluyor ben tedaviye başlamadan 2.5 mm di 1 hafta sonra 6 mm oldu ondan 1 hafta yani transfer olacağım günde 11 mm oldu o yüzden ilacı düzenli icmeni tavsiye ederim Esmeren Esmeren

Hoşgeldin canım inşallah tedaviniz olumlu sonuclanirda transferiniz olur inanın rahim kalınlığı için estrofemi saati saatine düzenli aldiginizda tedavi başarılı oluyor ben tedaviye başlamadan 2.5 mm di 1 hafta sonra 6 mm oldu ondan 1 hafta yani transfer olacağım günde 11 mm oldu o yüzden ilacı düzenli icmeni tavsiye ederim Esmeren Esmeren
Ilaclari duzenli içiyorum şuan için hersey yolunda kan tahlili yaptı oda iyi çıktı bakalım bekliyorum 😊

Aslında şöyle ben transfer hazırlığına başlayamadan iptal oldu reglim az geliyordu o yüzden hiç başlamadı transfer hazırlığına. Rahim tam sökülmedigi için muayeneden dönüyordu

Back
X