Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Selamlar bugün 11de transferim gerçekleşti 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi ağrım vs hicbirseyim yok şimdilik 😊 İlaçlarıma devam ediyorum estrofem progestan fitil . Kan sulandırıcı hap da eklendi. Haftaya cumaya gün verdi doktorum ama erken değil mi bilemedim.
Çok erken 1 haftada sonuç yanlış olabilir ben pazartesi transefrr oldum haftaya perşembe cuma yapacağım kan testi

Çok erken 1 haftada sonuç yanlış olabilir ben pazartesi transefrr oldum haftaya perşembe cuma yapacağım kan testi
Embriyolarin 5.inci gün olmasıyla Bi alakası var mı sizce.
Bakıyorum genelde hep 12.gun istemişler baskalarindan

Yok ben Kıbrıs'ta olmadım bakude oldum transfer bugün 6. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı
Bizde yurtdışında yapmayı planlıyorduk. Hatta o zaman araştırmıştım Bakü de Kıbrıs’ta buraya göre bir tık daha uyguna geliyordu bu süreç. fakat ben cesaret edemedim. O 3 embriyo olayı hala çok heyecanlandırıyor beni ama 😅 Sizin ne kadar tuttu ortalama?

Bizde yurtdışında yapmayı planlıyorduk. Hatta o zaman araştırmıştım Bakü de Kıbrıs’ta buraya göre bir tık daha uyguna geliyordu bu süreç. fakat ben cesaret edemedim. O 3 embriyo olayı hala çok heyecanlandırıyor beni ama 😅 Sizin ne kadar tuttu ortalama?
Tum masraflar dahil konaklama yemek yol transfer Türk parasıyla 300 bin gitti

Kızlar merhaba desteğinize çok ihtiyacım var yarın yumurta toplamam olacak ve şu an doktorun bizm için piezo önerdiğini öğrendim. Aranızda piezo yöntemi yaptıran var mı ? Hiç onu yaptırıp pozitif hikaye bulamadım forumda ve çok kafaya taktım bu durumu
Yaptırmadık ama konuştuk. Daha doğrusu biz gündeme getirdik. Embriyolog tavsiyesi ile yapabileceklerini söylediler, bizde gerek duymadı embriyoloğumuz. Sanırım gerçekten ihtiyaç olur ise öneriliyor 🤷‍♀️

Tum masraflar dahil konaklama yemek yol transfer Türk parasıyla 300 bin gitti
Bana söylenenin baya fazlası olmuş. Ama çok heyecanlı bir bekleyiş 3 embriyo ile. Umarım kalbimizden geçen her şey sizinle olur. Sonucunuzu heyecanla bekliyorum 😍

Back
X