Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Merhaba 30 Eylül'de oldum bende. Sizin nasıl gidiyor.
Merhaba canım bazen belirti yasiyorum bazen yaşamıyorum ilk denemem olduğu içinde inan anlamıyorum sabah hiç belirti yoktu öğleden sonra halsizlik oldu bekliyorum işte sizin gibi zaman durdu ilerlemiyor

Merhaba canım bazen belirti yasiyorum bazen yaşamıyorum ilk denemem olduğu içinde inan anlamıyorum sabah hiç belirti yoktu öğleden sonra halsizlik oldu bekliyorum işte sizin gibi zaman durdu ilerlemiyor
Bugün her ikimizin de 5. Günü 😊 Ben transferden önce daha çok belirti yaşıyordum açıkçası, o yüzden belirti dediğimiz şeylerin ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum 😅 transferden beri ise hiç belirti yok. Herşey psikolojik galiba 🤣

Bugün her ikimizin de 5. Günü 😊 Ben transferden önce daha çok belirti yaşıyordum açıkçası, o yüzden belirti dediğimiz şeylerin ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum 😅 transferden beri ise hiç belirti yok. Herşey psikolojik galiba 🤣
Aslında gerçekten psikolojik ama rahimde seyirme iğne batması bunlar yerleşmeye işaret dedi benim doktorum
Bugün ben okadar halsizimki ara ara midem bulanıyor bir arkadaş daha vardı aynı hastanede tranfer olduk aynı gün kadın bugün test vermiş 15 çıkmış 5.ci gün birde .ben cesaret edemiyorum

25 eylülde transfer oldum bende kızlar ,sonucu bekliyorum sabırsızlıkla 🥹🫠 evde test yapıyorum dayanamadım ben 😋

Aslında gerçekten psikolojik ama rahimde seyirme iğne batması bunlar yerleşmeye işaret dedi benim doktorum
Bugün ben okadar halsizimki ara ara midem bulanıyor bir arkadaş daha vardı aynı hastanede tranfer olduk aynı gün kadın bugün test vermiş 15 çıkmış 5.ci gün birde .ben cesaret edemiyorum
Derin birer nefes alalım ve sakince beklemeye devam edelim bence 😁 Daha çok erken. Şu an ufaklıklar blast olmuş, yerleşme çabası içinde olmalılar (inşallah) 🙏

sürecinizi kolaylıkla atlatırsınız inşallah sağlıkla. Bende doğuştan çift rahimli olduğumu ve bebek taşımamın çok zor olduğunu bilerek yaşadım son 6 senemi. 3 doktor aynı şeyi söyledi rahim filmi bile çektirmeden hem de. Ta ki şu anki doktoruma yaz başı gidene kadar. Sadece o rahim filmi istedi ve aslında çift rahimli olmadığımı basit bir perde olduğunu söyledi. Temmuz ayında hem yumurta toplama hem de perde ameliyatı oldum. Şuan transfer zamanımın gelmesini bekliyorum.

NOT: Rahmimde her şey normale döndü fakat tüp bebek yapma sebebim düşük yumurtalık rezervi.
Gecmis olsun ve hayırlı olsun. Benim histeroskopi de birbsorun cikmadi ama anormal kanama yasadim ilac kullandım reglim 8-10gun kadar kaydı. Bugün yeni tedaviye basladim dogal ilerleyelim dedi doktorum ama daha once ayni sekilde denerken transferim iptal olmustu. Yumurta buyumedigi icin. Doktoruma soyledim ama yapayda kullanılan ilaclar bana cok ağır geliyordu kusuyordum surekli birsey yiyemiyorum. Dogalda denediği ilac Dozları ayni tuttu ama kullanim günlerini degistirdi. Insallah bu sefer yumurtam büyürse transferi yapicaz. Nerde tedavi görüyorsunuz suanda? Doktorunuz kim

Benim 3. gün embriyosuydu. Sebze ve protein ağırlıklı beslendim. Kahve ve hamur işinden uzak durdum. Kefir, badem, kabak çekirdeği, incir vs bolca tükettim. Bol su içtim başka da bir şey içmedim.
Ah benimde 3.gün pazartesi transferim oldu. Hep 3 e karşı bir ön yargı olduğu için sizin yorumlarınızı görünce mutlu oluyorum. Hareketlerinize dikkat ettiniz mi. Kalkıp yürümek duş almak vs

Ah benimde 3.gün pazartesi transferim oldu. Hep 3 e karşı bir ön yargı olduğu için sizin yorumlarınızı görünce mutlu oluyorum. Hareketlerinize dikkat ettiniz mi. Kalkıp yürümek duş almak vs
Bence hiç moral bozmayın. Ben ilk günler yeterince moralimi bozdum o yorumlar yüzünden zaten🥲 İlk günden itibaren çok kısıtlı hareket ettim. Özellikle ilk gün çok yerimden kalkmadım ama sonra sonra hareketlerimi arttırdım. Hala daha dikkat ediyorum. Bana ilk gün duş alabilirsin dediler ama küvet vs olmayacak, oturarak olmayacak demişlerdi. İlk gün hastanede transfer sonrası operasyon yüzünden kendimi rahat hissetmedim. Duş aldım ama çok kısa bir şekilde. Hayırlı olsun sizin de transferiniz, güzel haberlerinizi görelim inşallah🥰

Benimde öyle ben 3. Bu ilk transferden bi tane oğlum var 2 tutmadı bu 3.ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim aşırı olmuştu bu ikisinde hiç bşy yok sadece çok üşüyorum nedense normalde hiç üşenmem buna bağlayamıyorum 🙃

Embriyo glue ve Lipid yaptırıp faydasını gören oldu mı aramızda? Transfer günü bunları da yaptırsak mı diye merak ediyorum
ben geçen sene 30 eylülde 2. Transferimi olurken yaptırmıştım. Kesin bunlardan dolayı tuttu denemez ama illaki etkisi de vardır.

Gecmis olsun ve hayırlı olsun. Benim histeroskopi de birbsorun cikmadi ama anormal kanama yasadim ilac kullandım reglim 8-10gun kadar kaydı. Bugün yeni tedaviye basladim dogal ilerleyelim dedi doktorum ama daha once ayni sekilde denerken transferim iptal olmustu. Yumurta buyumedigi icin. Doktoruma soyledim ama yapayda kullanılan ilaclar bana cok ağır geliyordu kusuyordum surekli birsey yiyemiyorum. Dogalda denediği ilac Dozları ayni tuttu ama kullanim günlerini degistirdi. Insallah bu sefer yumurtam büyürse transferi yapicaz. Nerde tedavi görüyorsunuz suanda? Doktorunuz kim
Umarım bir an önce yumurtalarınız büyür ve sağlıkla transferiniz yapılır. Benim doktorum Aret Kamar. İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde

Kan testi kaç gün sonra istediler sizden. Benim 14. gün istenildiği için çok zorlandım. Çoğu 3. gün için 12. gün istemiş. Sizin de öyle ise dayanırsınız belki😊
benim henüz transferim yapılmadı. bu hafta yapılacak diye söyledi doktorum. 3. günde donduruldu ama embriyolar

Kızlar merhaba desteğinize çok ihtiyacım var yarın yumurta toplamam olacak ve şu an doktorun bizm için piezo önerdiğini öğrendim. Aranızda piezo yöntemi yaptıran var mı ? Hiç onu yaptırıp pozitif hikaye bulamadım forumda ve çok kafaya taktım bu durumu

Kızlar merhaba desteğinize çok ihtiyacım var yarın yumurta toplamam olacak ve şu an doktorun bizm için piezo önerdiğini öğrendim. Aranızda piezo yöntemi yaptıran var mı ? Hiç onu yaptırıp pozitif hikaye bulamadım forumda ve çok kafaya taktım bu durumu
Piezo burun estetiği degilmi

Bugün transferi olan arkadaşlar, durumunuz nasıl? Her şey yolunda mı?

Bugün transferi olan arkadaşlar, durumunuz nasıl? Her şey yolunda mı?

Selamlar bugün 11de transferim gerçekleşti 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi ağrım vs hicbirseyim yok şimdilik 😊 İlaçlarıma devam ediyorum estrofem progestan fitil . Kan sulandırıcı hap da eklendi. Haftaya cumaya gün verdi doktorum ama erken değil mi bilemedim.

Back
X