Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Merhaba kızlar 27 eylüldə transfer olmuşdum testde çıktı ama kandan analiz vermedim ,şimdi sol kasıkımda ağrı var sanki adet olacakmışım.Bir az açık kahve rengi akıntım var .Neden olur 😐

Merhaba kızlar 27 eylüldə transfer olmuşdum testde çıktı ama kandan analiz vermedim ,şimdi sol kasıkımda ağrı var sanki adet olacakmışım.Bir az açık kahve rengi akıntım var .Neden olur 😐
Şimdi nasılsınız? Kaçıncı günde yaldınız testi? Kan verdiniz mi acaba sonrasında? Bende dün transfer oldum ne zaman test yapacağım acaba bilemedim. Daha çok erkek tabi de 😅 5. Gün embriyosu

Şimdi nasılsınız? Kaçıncı günde yaldınız testi? Kan verdiniz mi acaba sonrasında? Bende dün transfer oldum ne zaman test yapacağım acaba bilemedim. Daha çok erkek tabi de 😅 5. Gün embriyosu
Merhaba hayırlı olsun bir az kasık ağrım var,dün verdim 89.7 çıkdı .Çok korkmuşdum o akşam adet olurum diye.Şükür güzel sonuç aldım

Sizede hayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Amin hepimize inşallah 🌸
Değerim ilk kan testinde 630 çıktı ikinci testi bugün yaptırdım 1717 çıktı 3 katı artmış.
2 embriyo konulmuştu bu değerle acaba ikiz olabilir mi yoksa tek midir sizce?

Amin hepimize inşallah 🌸
Değerim ilk kan testinde 630 çıktı ikinci testi bugün yaptırdım 1717 çıktı 3 katı artmış.
2 embriyo konulmuştu bu değerle acaba ikiz olabilir mi yoksa tek midir sizce?
Benimde öyle yüksek çıktı bende ikiz olabilirmi acaba diyorum cunki degerler bayaga yüksek benimkide

Back
X