Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹
Merhaba kızlar 27 eylüldə transfer olmuşdum testde çıktı ama kandan analiz vermedim ,şimdi sol kasıkımda ağrı var sanki adet olacakmışım.Bir az açık kahve rengi akıntım var .Neden olur
Merhaba kızlar 27 eylüldə transfer olmuşdum testde çıktı ama kandan analiz vermedim ,şimdi sol kasıkımda ağrı var sanki adet olacakmışım.Bir az açık kahve rengi akıntım var .Neden olur
Şimdi nasılsınız? Kaçıncı günde yaldınız testi? Kan verdiniz mi acaba sonrasında? Bende dün transfer oldum ne zaman test yapacağım acaba bilemedim. Daha çok erkek tabi de 5. Gün embriyosu
Şimdi nasılsınız? Kaçıncı günde yaldınız testi? Kan verdiniz mi acaba sonrasında? Bende dün transfer oldum ne zaman test yapacağım acaba bilemedim. Daha çok erkek tabi de 5. Gün embriyosu
Amin hepimize inşallah
Değerim ilk kan testinde 630 çıktı ikinci testi bugün yaptırdım 1717 çıktı 3 katı artmış.
2 embriyo konulmuştu bu değerle acaba ikiz olabilir mi yoksa tek midir sizce?
Amin hepimize inşallah
Değerim ilk kan testinde 630 çıktı ikinci testi bugün yaptırdım 1717 çıktı 3 katı artmış.
2 embriyo konulmuştu bu değerle acaba ikiz olabilir mi yoksa tek midir sizce?