- 4 Şubat 2016
- 316
- 256
- 103
- Konu Sahibi Manolya_31
Herkese selam. Bende pcos eşimde ileri hareket sorunu vardı. Mayıs ayında opu oldum 38 yumurtadan 22si döllendi 16si 5.güne gitti donduruldu . Rahim kalınlığından dolayi ilaçlar kullandık transfer ertelendi sürekli. En sonunda 2 eylulde histereskopi oldum  17 eylülde regl oldum.  21 eylulde estrofem başladık. Bugün kontrol oldum. Şimdi de Progestan fitil ve Protestan iğne başlayacağım estrofem devam edilecek 
3ekim cuma gününe transfer tarihi verdi ilk transferim olacak çok heyecanlıyım

3ekim cuma gününe transfer tarihi verdi ilk transferim olacak çok heyecanlıyım

Ayrıca hamur işi, kahve vs kesinlikle yasak. Bir haftadır kahve içememek baya zorladı
 Ayrıca hamur işi, kahve vs kesinlikle yasak. Bir haftadır kahve içememek baya zorladı 
		 Benim bir de rahimde duvar vardı Temmuz ayında hem yumurtalarım toplandı hem duvar ameliyatı oldum aynı anda. rahim dinlendirme sürecindeydim. umuyorum ki haftaya transferim yapılacak.
 Benim bir de rahimde duvar vardı Temmuz ayında hem yumurtalarım toplandı hem duvar ameliyatı oldum aynı anda. rahim dinlendirme sürecindeydim. umuyorum ki haftaya transferim yapılacak. Biz konuya zaten hakimiz gibi davranıyorlar. Aklına takılan Herşeyi. Not al ve her gidişinde sor. Hayırlısı olsun inşallah
 Biz konuya zaten hakimiz gibi davranıyorlar. Aklına takılan Herşeyi. Not al ve her gidişinde sor. Hayırlısı olsun inşallah
 Ama şuan vücudunuz rahminizi hazırlamıştır diye düşünüyorum. Az kalmış transfere de,inşallah güzel geçer süreciniz
 Ama şuan vücudunuz rahminizi hazırlamıştır diye düşünüyorum. Az kalmış transfere de,inşallah güzel geçer süreciniz