Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Herkese selam. Bende pcos eşimde ileri hareket sorunu vardı. Mayıs ayında opu oldum 38 yumurtadan 22si döllendi 16si 5.güne gitti donduruldu . Rahim kalınlığından dolayi ilaçlar kullandık transfer ertelendi sürekli. En sonunda 2 eylulde histereskopi oldum 17 eylülde regl oldum. 21 eylulde estrofem başladık. Bugün kontrol oldum. Şimdi de Progestan fitil ve Protestan iğne başlayacağım estrofem devam edilecek
3ekim cuma gününe transfer tarihi verdi ilk transferim olacak çok heyecanlıyım 😊😇

Hoşgeldin canım inşallah tedaviniz olumlu sonuclanirda transferiniz olur inanın rahim kalınlığı için estrofemi saati saatine düzenli aldiginizda tedavi başarılı oluyor ben tedaviye başlamadan 2.5 mm di 1 hafta sonra 6 mm oldu ondan 1 hafta yani transfer olacağım günde 11 mm oldu o yüzden ilacı düzenli icmeni tavsiye ederim Esmeren Esmeren

Hoşgeldin canım inşallah tedaviniz olumlu sonuclanirda transferiniz olur inanın rahim kalınlığı için estrofemi saati saatine düzenli aldiginizda tedavi başarılı oluyor ben tedaviye başlamadan 2.5 mm di 1 hafta sonra 6 mm oldu ondan 1 hafta yani transfer olacağım günde 11 mm oldu o yüzden ilacı düzenli icmeni tavsiye ederim Esmeren Esmeren
Ilaclari duzenli içiyorum şuan için hersey yolunda kan tahlili yaptı oda iyi çıktı bakalım bekliyorum 😊

Aslında şöyle ben transfer hazırlığına başlayamadan iptal oldu reglim az geliyordu o yüzden hiç başlamadı transfer hazırlığına. Rahim tam sökülmedigi için muayeneden dönüyordu

Şöyle düşün o kadar ilaç, iğne vs bile ağrı sızı yapmamış. Ben progestan fitille bile transfer öncesi belirti yaşadım. Hepimizin farklı oluyor vücut tepkisi. İnşallah güzel sonucunu buraya yazarsın yarın🥰
Şuan aynı durumdayım henüz transfer olmadım ama regli olacakmışım gibi bir ağrı var belimde ağrıypr. Transfer sonrası insan çok karıştırır

Benimde 5 gün 4 bb kalite kimyasal oldu canım. Aslinda bakıldığında kalite iyi görünüyor ama sagliksiz demekki. Hayırlısıyla guzel sonuc alırsın inşallah. Benim regli gelse ben direkt başlıcam. Sizdeki sorun neydi ? Biz pkostan kaynaklı gittik tutar sandık ama tutmuyor malesef.
Pkostan kaynaklı neden tutmuyor? Bilmediğim için soruyorum. Ama bu transfer tutacak dualarımdasınuz herkes gibi 🙏

Şuan aynı durumdayım henüz transfer olmadım ama regli olacakmışım gibi bir ağrı var belimde ağrıypr. Transfer sonrası insan çok karıştırır
Evet ilaçlar çok kafa karıştırıyor. O yüzden belirti aramamak en iyisi. Ne zaman transfer olacaksınız hayırlısı olsun sizin için🙏🏻

Evet ilaçlar çok kafa karıştırıyor. O yüzden belirti aramamak en iyisi. Ne zaman transfer olacaksınız hayırlısı olsun sizin için🙏🏻
4 ekimde çok heyecanlıyım şimdiden sizlerin yazılarınızı okuyunca daha dur gecelik testi ultrason ilk pıt pıtlar olacak dedim.

2 embriyo koyulunca tutma şansı bir nebze artıyordur dimi? Ben 2 embriyonun da tutmadığı çok az yazı gördüm. Bir kişi de bu gruptaydı sanırım. Allah kimsenin elini boş çıkartmasın zor bir süreç

Canım hayırlısı olsun şimdiden. Ben 12 eylülde transfer oldum. Özellikle ilk günler hareketlerime ekstra dikkat ettim. Hala eğilme, uzanma, ani hareketler vs yapmıyorum. Evde minimum seviyede hareket ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. En önemlisi transfer sonrası kabızlık sorunu. Önceden bilsem daha erken dikkat ederdim. Kefir, lifli gıdalar, sebzeler, badem, incir vs beslenerek düzene girdim. Bence çok dikkat edilmesi gerek beslenmeye. Ve bol su içmemi söylediler🤗 Ayrıca hamur işi, kahve vs kesinlikle yasak. Bir haftadır kahve içememek baya zorladı🙊
bu detayları doktor söylüyor dimi? Yani şunu yeme kesinlikle bunu ye gibi şeyler

bu detayları doktor söylüyor dimi? Yani şunu yeme kesinlikle bunu ye gibi şeyler
Bana gittiğim merkez dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bir evrak vermişti. Ayrıca sözlü de söylüyorlar. Hem doktor hem hemşireler uyarmıştı farklı konularda.

Benim amh düşüklüğünden kaynaklı, senelerce hamile kalamadığım için başladık. Benim fazla yumurtam toplandı. (Yani benim için baya güzel) ama döllenen ve sürece devam eden toplam 2 tane kaldı. Çift transfer edildi. O yüzden negatif olursa baştan başlayacağız. Bu da beni üzüyor. Sizin sorun neydi özel değilse🙏🏻
Merhaba. Ben de düşük amh sebebiyle bu sürece girdim maalesef. Öncesinde 1-2 sene deneme oldu fakat tutmadı. Sonra Mart ayında kendiliğinden çok sürpriz bir gebelik oluştu fakat duvardan dolayı bebek ilerleyemedi :( Benim bir de rahimde duvar vardı Temmuz ayında hem yumurtalarım toplandı hem duvar ameliyatı oldum aynı anda. rahim dinlendirme sürecindeydim. umuyorum ki haftaya transferim yapılacak.

Merhaba. Ben de düşük amh sebebiyle bu sürece girdim maalesef. Öncesinde 1-2 sene deneme oldu fakat tutmadı. Sonra Mart ayında kendiliğinden çok sürpriz bir gebelik oluştu fakat duvardan dolayı bebek ilerleyemedi :( Benim bir de rahimde duvar vardı Temmuz ayında hem yumurtalarım toplandı hem duvar ameliyatı oldum aynı anda. rahim dinlendirme sürecindeydim. umuyorum ki haftaya transferim yapılacak.
Siz de yorucu bir dönemden geçmişsiniz🥹 Ama şuan vücudunuz rahminizi hazırlamıştır diye düşünüyorum. Az kalmış transfere de,inşallah güzel geçer süreciniz🙏🏻

Siz de yorucu bir dönemden geçmişsiniz🥹 Ama şuan vücudunuz rahminizi hazırlamıştır diye düşünüyorum. Az kalmış transfere de,inşallah güzel geçer süreciniz🙏🏻
İnşallah umarım her şey güzel geçer bundan sonra. çok teşekkür ederim. Evet son 1 sene çok yorucuydu benim için

Back
X